nasıl bir iş anlayamadım ama mümkünse beraber yapın kontrol sizde olsun, öğretin ve takip edin.. hevesli olsun diye kazancı başlarda ikiye bölün sonrasında tamamını ona verin
nasıl bir iş anlayamadım ama mümkünse beraber yapın kontrol sizde olsun, öğretin ve takip edin.. hevesli olsun diye kazancı başlarda ikiye bölün sonrasında tamamını ona verin
beraber yapma fikri çok güzel aslında ama ben başka şehirdeyim.. 18 saatlik mesafe var aramızda.. çok hevesendi bir ara bende yapayım dedi ama biraz para kazanınca boşlar diye vermek istemiyorum..internet üzerinden satış yapıyorum.. uğraşsa belki aylık 3000 lirayı bulacak ama ah yapabileceğinden emin olsam.. çok kararsızım gerçekten
Ben sizin yerinize olsam işimi devretmez başka bir çözüm bulmaya çalışırdım. Çünkü el değiştirince iş bozulursa, size de yazık, emeğinize de yazık, ona da yazık...
Fakat abinizin durumu bize o kadar aşina ki sizi çok çok çok iyi anlıyorum.
Bence bu tip insanlara yardım etmeli ama parayı veya işi direkt teslim etmemeli.
Bence en azında bir karar verip emin olana kadar işi siz yürütün, kazandığınızın yarısını abinize verin. Hem sizin emekleriniz boşa gitmez, hem eve biraz katkınız olur, hem de abiniz biraz daha rahat eder...
nasıl bişey yaşadınız siz? yapmaz mı diyorsunuz ?Valla biz aynen yaşadık, çok olumlu sonuç alamadık...
İş bulamadığı için değil , çalışmaktan soğuduğu için ve sorumsuz olduğu için çalışmıyor gibi bir cümle çıkarttım.
İşinizi devrederseniz eğer, devamlı yapılması gereken bir iş ise, direkt olarak hakimiyeti sağlayamaz diye düşünüyorum
aynen doğru anlamışsınız iş bulamıyorum bahanesi oluyor genelde.. çalışmaktan soğudu birazda sorumsuzluğu var tabii..
devamlı yapılması gerekmiyor sipariş alıyorum onları akşam kargoya götürüyorum o kadar..
yapabilir aslında ama tek korktuğum sıkılıp işi batırması..eşim kurdu bu işi onada mahçup olurum diye korkuyorum..teşekkür ederim cevabınız için..
nasıl bişey yaşadınız siz? yapmaz mı diyorsunuz ?
nasıl bişey yaşadınız siz? yapmaz mı diyorsunuz ?
Bence abinize objektif bakamiyorsunuz.
Evet okumamis olabilir ama siz okudunuz kendi bolumuzle mi is yapiyorsunuz? Hayir..dusunup bir cozum uretip kendinize ekmek kapisi bulmussunuz.
Ki abiniz bu yasina kadar edindigi deneyimiyle herkesten onde olur zaten uni sart degil asla.
Calismaktan sogudu demissiniz benim babam da 15 yasinda baslamis calismaya simdi 40kusur yasinda hala calisiyor... Bence abiniz bahane uretiyor
Abinize balık vermeyi değil tutmayı öğretmelisiniz.
Gerçi abiniz tembellik yapıyor. Yoksa küçük yaşta Çalışmaya Başlayan bir insan daha çok azmedip para kazanmak ister. Alışmış armut piş ağzıma Düş yapmaya. Bence sizde üzülmeyin. Destek olun iş bulun. Çalışmaya teşvik edin.
Nasil bir is bu ? İkinizde farkli sehirlerde ayni isi yapsaniz olmazmi o ordan kazansa sen burdan ay sonu parayi bolseniz. Yada bir sen calis bir ay o calissin hem kontrol etmis olursun duzeni oturana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?