Siz olsaydınız?

Hayatınızdan çıkarttığınız kardeşinizi sorunları var diye hayatınıza geri alır mısınız?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Affetmek en cok size yarar. basarabilirseniz tabi... omzunuzdan yük kalkar her affettiginiz kisi ve ya durum icin. ömür boyu tasimaya deger mi kızgınlık yükünü?

Psikologlar da affetmeyi tavsiye eder. Ancak affetmek hiçbir şey olmamış gibi davranmanız gerektiği anlamına gelmez, affedebilir ama kendinizi korumak için görüşmeyebilirsiniz denir. Yani @Trubel "onu affediyorum ve kendimi özgür bırakıyorum. Ama onunla görüşmeyeceğim. Bu konuda da kendimi özgür bırakıyorum" de diyebilir.

kafan nasıl rahat ediyorsa öyle yap..
kendisinin de hayatına girmek gibi bir talebi var mı ki ?
belkide boşuna dertleniyorsun belki o seni istemiyor bile..

Sen onun için elinden geleni yapmışsın zaten. Ben olsam başka şans vermezdim. Aile hayatını bahane etmiş ama aynı ailede yetişmişsiniz sen de ailenle sıkıntı yaşamışsın o yüzden bu bahane olamaz.
Bence sen de nasıl mutlu olacaksan öyle davran ve asla kenfini suçlu hissetme.

kafan nasıl rahat ediyorsa öyle yap..
kendisinin de hayatına girmek gibi bir talebi var mı ki ?
belkide boşuna dertleniyorsun belki o seni istemiyor bile..
Var ise bile beni arayabilecek bir konumda değil. Zaten bunu benden diğer kardeşim istedi. Psikolojik olarak kötü durumdaymış, annem çok üzülüyormuş. Sözde ona kötü davranan bizim sevgimize ihtiyacı varmışmış. Ağır depresyon geçiriyormuş. Hiçbir şey yok gibi hahah hihihi yapmalıyım. Yakın zamanda benim evime yatıya kalmalı bir ziyaretleri olacak ailemin. O varken gelmeyin dedim. Konuşma buradan çıktı zaten.

Haklısın. Hayır demiştim. Kararımın arkasında durmaya devam edeyim en iyisi...

Saniyorum ki siz daha guclu olmussunuz. Yasanan kotu olaylar sizi guclu olmak zorunda birakmis. Kardesiniz becerememis dagitmis hayatini. Ben olsam bir sekilde yaninda olurdum. Tabi yasanmisliklar olunca sizin karar vermeniz zor.

Anlattığın gibiyse ben de aynı tepkiyi verirdim. İçin rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…