Siz olsaydnz emzirir miydiniz?

canım ben de bakardım ,emzirirdim.bebişin günahı ne ki.iyi yapmışsın.sevabı büyük canım ama içini ferah tut.

Cnm allah koruun ya aynı durumda senin bebeğin olsaydı
bence hiç pişman olma
ben olsam düşünmeden aynısını yapardım
küçük masum bi bebek onun günahı yok
teşekkürü ondan bekleme allah verir sana mükafatını elbet

En iyisini yapmışsın iylik yap denize at demişler hem masum yavrunun ne suçu var sana kötü davrananlara aynı şekilde karşılık verirsen ne farkın kalır onlardan.Sen iyi ve güzel ol teşekkür bile etmeseler anlamasalarda senin gibilr anlar ve herzaman için rahat mutlu olursun evinde bolluk olur.

bakmakla çok iyi yapmşsın küçücük bi bebeğin ne suçu olabilir ki

annesini falan boşverin emin olun ki bakmamış olsaydınız içinizdeki vicdan azabı yer bitirirdi sizi iyi yapmışsınız

bebekler masumdur anneleri yada babalarindan dolayi bebeklere tepki veremezsiniz emzirmissiniz nedenpismansiniz hadi ayni sekilde sizin basiniza böyle bir olay gelseydi Allah korusun görümceniz de sizden haz etmiyor diye o yavrucagi emzirmeseydi hosunuza gidermiydi yada emzirmis bile olsa böyle bir konu acip keske emzirmeseydim diye düsünseydi üzülmezmiydiniz.-..valla kocaman insanlar neysede nasil o kücück yavruyu elinize aldiginizda hala icinizde kin olabiliyor ben orayi anlamiyorum

görümcelerimden nefret ediyorum ama bende olsam emzirirdim kocamın hatırına bıle değil o bebeğin gunahı olmadıgı ıcın..Madem sende annesın annelık iç gudusu ıle yapmışsın zaten.Yani iyilik yap denıze at boşver Allah bır gun gorumcene oyle bır çarparkı ne yaptıgını çok ıyı anlar.Ama çocuklar helekı bebekler masum annesı yuzunden yegenıne bakmamazlık yapma.Annesının sucunu çocuklar cekmesın.

Bence hiç pişmanlık duyma canım
yaptıgın senin insanlığını gösteriyor.
onun teşekkürünün senin için bi önemi olmasın
sen görümcen için değl bi canlı bi bebek için yaptın diye düşün
dogru olanı yaptıgın için asla pişmanlık duymamalısın

burda önemli olan bebek,annesi çok daha kötü bir kadın olabilir minicik bebeğin hiç bir suçu yok.Yaptığınız davranışın allah katındada çok büyük yeri var insanlık anlamındada.Bu yüzden hiç bir pişmanlık duymayın.Ve yine gelirse yine emzirin.Ben de doğum yaptım sütüm çoktu sıradan tanıdığım bir insana teklif etmiştim sütü yoktu getir emzireyim diye,çünkü düşündüğüm tek şey o masum bebekti.Lütfen büyüklerin hatalarını küçüklere yüklemeyin.Ayrıca kimseden teşekkür falan beklemeyin bu davranış için.

Bıde Şu var Çok bÜyÜk bı sevap fırsatı sana
herkesın karŞısına Çıkmaz bÖyle fırsatlar
allah senı sınamıŞ olabılır
hemde sınavını en sevmedıĞın kıŞının
gÜnahsız yavrusuna nasıl davranacaĞın sanırım
bence pıŞmanlık gıbı bı dÜŞÜnceyı at kafandan
Çok gÜzel bır ıyılık bu bılesınn

Bende yapardım.Hiç birşeyden habersiz küçücük bir masumcuk o.bebek için yapmıssınız zaten onun ihtiyacını karsılamıssınız.Çok da iyi yapmıssınız.a.s.

çok doğru yapmışsın arkadaşım,hiç pişmanlık duyma.ben olsam seve seve emzirirdim.hem Allah rızası için hem de eşimin hatırı için.yoksa görümcemin beni takdir etmesi de umrumda olmazdı

Valla aynısını bende yapardım hic tereddüt etmeden hemde .. Görümcem veya eltim bana kötü birsey yapmıs olabilir ama o bebegin sucu yok sonucta ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…