Siz olsaydnz emzirir miydiniz?

hiç pişaman olmayın ne kadar güzel bişe yapmışsınız.Allah iyiliğinizi kabul etsin.Başkalarının anlamasına gerek yok...

ofkenız bu kadar mı buyuk , bır bebegı emzırdınız dıye bu kadar pısmanlık duyuyorsunuz
bu yaptıgınızda ıyılık oluyor sızın degıl mı ?

arkadaslar sakin olun ,konu 1 yıl önce açılmış

emzirmek mi kaldı ,çocuk koşturuyodur bile............kaydirigubbakcemile

artık yorum yazmak anlamsız değil mi sizce????????

ben olsam emzirmezdim,çünkü ben istemem bebeğimi başkasının emzirmesini.
belki görümceninde hoşuna gitmemiştir.
mama verirdim,çok iyi bakardım emanet çünkü,annesini sevmesem bile.

Konu bebek olunca hiç düşünmeden bende aynısın yapardım.

Masum bir bebek sonuçta mis gibi kokar şimdi o bebek .

canım iyilik yap denize at derler sen insanlık yapmışsın minicik bi kuzuyu a mı bırakacaktın seni kutluyorum en doğrusunu yapmışsın.

Ayy ilahiii yaa sen beni guldurdun,
Allah da seni guldursun :roflol::roflol::dance:

cocuk kosuyordur simdi :roflol:

ofkenız bu kadar mı buyuk , bır bebegı emzırdınız dıye bu kadar pısmanlık duyuyorsunuz
bu yaptıgınızda ıyılık oluyor sızın degıl mı ?

yaptığım iyilik mi değil mi bilmiyorum ama
o anki öfkemin sebebi çok karışıktı
üstünden bir yıl geçti bu olayın ve o anki öfkemden eser yok şuanda
pişman değilim iyiki yapmışım diyorum

valla kesinliikle emzirir ve bakardım...
karşımdaki düşmanın bile olsa o meleğin kabahatı yokki,
teşekkür felanda beklemezdim hatta,
bence siz yinede en iyisini yapmışsınız..

evet ya çocuk koşturuyor gerçekten bu konu nasıl yukarı çıktı anlamadım bende tesadüfen gördüm geçen seneki konu bu
ama yinede herkese yorumlar için teşekkürler

evet konu geçen yıldan kalma ama burada emzireyimmi diye bir soru yokki siz olsanız emzirirmiydiniz diye bir soru var..
o yüzden yoruma açık bir konu zamanı farketmez bence...

cnm bence en güzelini yapmışın annesiyle aran kötü diye yeni doğmuş cocuğuda sırf annesiyle aran kötü diye yargılamaman gerekir.çok büyük bir sevap yapmışın cnm.bende olsam bende emzirirdim masum bi bebeğin ne suçu var boşver teşekkür etmediyse görümcen sen allah rızası için yapmışın aynısının senin başına geldiğini düşün biri sana gıcık oluyo ve birden çocuğun o kişiye ihtiyacı var o kişi emzirmese veya bakmasa ne olurdu.

bunlar tabiki bneim düşüncem .

ay bende bi akrabımız bebeişinin emzirmiştim bize oturmya gelmişti daha küçüktü annesinin sütüt yetmiyordu sürekli ağlıyordu dedim ver emzirdim kıyamam sustu hemen sonra uyudu kaldı bana süt anne diyor D

keşke hiç emzirmeseydiniz yazık şu yazıyı okusa burnundan gelirdi bebişin yazıkk...eminim aç kalmayı tercih ederdi.bu düşünceden sonra yaptığınız iyilik falanda değil.. lmaz:

keşke hiç emzirmeseydiniz yazık şu yazıyı okusa burnundan gelirdi bebişin yazıkk...eminim aç kalmayı tercih ederdi.bu düşünceden sonra yaptığınız iyilik falanda değil.. lmaz:

yahu kız sadece düşüncelerini açmış, amma sert cvp vermişsin canım..a.s.
hem konu 1 yıllık,baksana çocuk koşturuyomuşş..

Keşke emzirmeseydin şu açıdan diyorum o çocuk için sen şimdi süt annesin. Senin çocuklarından biri onunla evlenemez. Diyeceksin zaten ollmaz öyle bir şey ama ne bilebilirsinki. Bakma konusuna gelince sen görümcen minnettar kalması için yapmadınki sonuçta masum bir bebek ne olacakki annesi o durumda bebeciğe sahip çıkmışsın ne güzel işte.

canım utanılacak şey değil
kutlanılacak bişey yapmışsın
alnından öperim seni tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…