- Konu Sahibi ttthxuxlya
-
konu eskimiş baya ama özlem arkadaşımızında dediği gibi genel fikir istendiği için yazılabilir.
ben aynı fikrimi yinelemek istiyorum.
çok mecbur kalmadıktan sonra emzirmem demiştim,gene aynı fikirdeyim.
değil bir gün hiç sevmediğim görümceme bişey olsa bir ömür bakarım.ama başka çaresi varsa emzirmem.
mama veririm.sonuçta mamayla beslenen bir sürü çocuk var...
emzirmek son çare bana göre..
aynı şey senin başınada gelebilirdi yani sen onun değil o senin çoçuğunu da emzirmek zorunda kalabilirdi
eminimki teredütü olmazdı
ben asla böyle bir iyiliği dile bile getirmezdim heralde sonuçta ortada hasta bir kadın ve yeni doğan masum bir çoçuk var
tamda yazacaklarımı dile getirdiniz..
yarın öbür gün kime ne olacak kimse bilmez..
çok masum minicik bebek..
ben doğum yaptığımdan beri dünyaya bebeklere insana bakışım değişti..
pişmanlık duymanız beni baya şaşırttı..
aslında benimde son çaremdi diyebiliriz,
1 hafta önce doğmuş bebek ve bende yeni doğum yapmışım kızımı sadece anne sütüyle besliyorum.evde mama falanda yoktu gece yarısı olmuştu bu olay gidip mama alma imkanı da yoktu o an..
Yav yapmayın etmeyin öyle rast gele milletin çocuğunu emzirmeyin süt annesi olursunuz. Sizin çocuğunuzla evlenemez o. Hadi diyeceksiniz kaç sene sonranın meselesi diye de. Tutun ki çocuklar sevdi birbirlerini ama siz emzirdiğiniz için süt kardeş olacaklar evlenemeyecekler bu durumda olan kaç tane kişi var. Emzireceğinize mama tarzı bir şeyler yapın tabi ki sabii sübyan karnını doyurmak gerekirde ileriyi de düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?