Siz olsaydnz emzirir miydiniz?

arkadaşım bence sen en iyisini yapmışsın sen Allah içiin yaptın onun için değil mutlaka mükafatını görürsün

kesinlikle tereddüt bile etmeden bakarım emziririm de.o bir bebek görümcen bilmese görmesede bilki allah biliyo hiç pişmam olma canım sen normalini yapmışsın zaten

annesi kim olursa olsun ister kanli katil olsun ister can dusmanim yine emzirirdim sen dogru olani yapmisin tesekkur bekleme o municik bebegin karni doymus strese girmemis annesini yoklugunda onemli olan bu minicik gunahsiz bir bebek annesinin yaptiklari veya yapacaklarindan sorumlu degil iyilik yap denize at kul bilmezse yaradan bilir

canım allah razı olsun boşver sen çok iyi bir şey yapmışsın o bebek daha bir melek allahım verir mukafatı inşallah.

konu eskimiş baya ama özlem arkadaşımızında dediği gibi genel fikir istendiği için yazılabilir.
ben aynı fikrimi yinelemek istiyorum.
çok mecbur kalmadıktan sonra emzirmem demiştim,gene aynı fikirdeyim.
değil bir gün hiç sevmediğim görümceme bişey olsa bir ömür bakarım.ama başka çaresi varsa emzirmem.
mama veririm.sonuçta mamayla beslenen bir sürü çocuk var...
emzirmek son çare bana göre..

aslında benimde son çaremdi diyebiliriz,
1 hafta önce doğmuş bebek ve bende yeni doğum yapmışım kızımı sadece anne sütüyle besliyorum.evde mama falanda yoktu gece yarısı olmuştu bu olay gidip mama alma imkanı da yoktu o an..

kesinlikle bende bakardımda emzirirdimde görümcem degil elin çocu bile olsa yapardım ben bunu sonrasında tşkr. etmemiş bu görümcenizin görgüsüzlüğü çocugun hatası degil böyle konuşma bence sütünüde o masuma helal et kızgınlıgın görüncene çünkü bebege degil lmaz:

aynı şey senin başınada gelebilirdi yani sen onun değil o senin çoçuğunu da emzirmek zorunda kalabilirdi
eminimki teredütü olmazdı
ben asla böyle bir iyiliği dile bile getirmezdim heralde sonuçta ortada hasta bir kadın ve yeni doğan masum bir çoçuk var

tamda yazacaklarımı dile getirdiniz..

yarın öbür gün kime ne olacak kimse bilmez..

çok masum minicik bebek..

ben doğum yaptığımdan beri dünyaya bebeklere insana bakışım değişti..

pişmanlık duymanız beni baya şaşırttı..

haklısın o anki psikolojim öyleydi sanki pişman gibi hissettim kendimi
ama şuan öyle düşünmüyorum pişman değilim iyiki bakmışım diyorum..

haklısın bu durumda tabi.
çocuk açsa,evde mama yoksa,yada ne biliyim muhallebi falan yapma imkanı yoksa,yada gidip alınabilecek bi saat değilse,aç bırakmaktansa mecbur emzirirdim.
ama diyorumya en son çare...

Yav yapmayın etmeyin öyle rast gele milletin çocuğunu emzirmeyin süt annesi olursunuz. Sizin çocuğunuzla evlenemez o. Hadi diyeceksiniz kaç sene sonranın meselesi diye de. Tutun ki çocuklar sevdi birbirlerini ama siz emzirdiğiniz için süt kardeş olacaklar evlenemeyecekler bu durumda olan kaç tane kişi var. Emzireceğinize mama tarzı bir şeyler yapın tabi ki sabii sübyan karnını doyurmak gerekirde ileriyi de düşünün.

gün gelir dünya döner herşey anlaşılırmış siz çok iyi birşey yapmıssınız .. nedense yapılan iyilikler hiç görülmezmiş ..

bebeklerin sucu neki ?
bencede hiç düşünmeyin .. allah herşeyi görür .. teşekkür etsin etmesin boşverin .

cnm bebeğin ne günahı vaar
çok sevaba girmişsin hiç pişmanlık duyma

görümceninde kendi ayıbı boşver ama büyük bir iyilik ve sevap tebrik ederim seni

cnm rastgele değil görümcesinin bebeğini emzirmiş kardeş çocukları onlar

o yavrunun hiç suçu yok..
allah gecinden versin annesi vefat da edebilirdi..
emzirmekle hiçbirşey eksilmez sizden..ben olsam ben de sütümün son damlasına
kadar emzirirdim..hem ne güzel süt annesi olmuşşunuz..
büyüyünce hatırlatırsınız senin süt annenimö diye..

Ben emzirirdim her nekadar anneliğin nasıl bir duygu olduğunu milmesemde..
Sizi anlıyorum kızgınsınız görümcenize pek iyi biride olmayabilir..
Ama değer ya sonuçta ben dayanamazdım tabi bu benim düşüncem.. hele karnı aç bir bebek nasıl ağlar yaa hiç susmaz :çok üzgünüm:

aslında çok büyük bi sevap kazanmışsınızdır
çünki o bi masum ve süte muhtaç
ama bi detay varki bilmem biliyomusunuz
görümcenizin bebeğinin süt annesi oluyosunuz
yani sizin bebeğinzile süt kardeşi oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…