canım seni çok iyi anıyorum.ben 3 yıldır kaynanaml beraber oturuyorum:çok üzgünüm:.Gerçekten çok zor çk sabır gerektiriyor.:teselli:sebebine gelince nerden baslasam gerçi bir süre beraber oturacaz ama yine cok fena 4 aylık evliyim ama ne derece evli..eşim harika bir insan onu cok seviyorum ve severek evlendim ve halen iyi ki onunla evliyim diyorum..ama iş kayınvalideye gelince aman aman beni kıskanıyor oğlunun beni sevmesi benimle iyi gecinmesi delirtiyor..evde hakimiyet kurmaya calısıyor..ha pasta veya yemek mi yaptım hiç begenmez..eşim bana hediye aldı mı kıskanır..surat asıklıklarımı bir yandan hayatta herseyi kendisinin bildiği düşünen bir insan işte ...hıı insan gibi oturup onunla paylaşsamda bana her nekadar hak versede yine de aynı seyleri yapıyor..eşim bana hak veriyor ama bir süre idare etmek zorunda oldugumu biliyorum..yani sadece 4 aydır onunla yasıyorum ama inanın cok zor....her nekadar iyi bir insan olursa olsun tek bildiğim kayınvalide ile oturulmaz....ister istemez tatsızlıklar oluyor.sizlerle paylaşmak istedim...
sebebine gelince nerden baslasam gerçi bir süre beraber oturacaz ama yine cok fena 4 aylık evliyim ama ne derece evli..eşim harika bir insan onu cok seviyorum ve severek evlendim ve halen iyi ki onunla evliyim diyorum..ama iş kayınvalideye gelince aman aman beni kıskanıyor oğlunun beni sevmesi benimle iyi gecinmesi delirtiyor..evde hakimiyet kurmaya calısıyor..ha pasta veya yemek mi yaptım hiç begenmez..eşim bana hediye aldı mı kıskanır..surat asıklıklarımı bir yandan hayatta herseyi kendisinin bildiği düşünen bir insan işte ...hıı insan gibi oturup onunla paylaşsamda bana her nekadar hak versede yine de aynı seyleri yapıyor..eşim bana hak veriyor ama bir süre idare etmek zorunda oldugumu biliyorum..yani sadece 4 aydır onunla yasıyorum ama inanın cok zor....her nekadar iyi bir insan olursa olsun tek bildiğim kayınvalide ile oturulmaz....ister istemez tatsızlıklar oluyor.sizlerle paylaşmak istedim...
aynı evde değil ,aynı binada mümkünse aynı muhitte bile oturmamak lazım .çünkü o uzun dilleri yokmu heryere yetişiyor
Seni okadar iyi anlıyorum ki canım..Bende yanına evlenmiştim.. 6aydır ayrıyız.. Olmadı yapamadık taşındık sonunda.. Çok kötü biri değildir kayınvalidem ama büyükler yanına gelin alınca kendini evin hakimi senide stajyer falan sanıyor.. Mutfağında rahatça yemek yapamazsın gelir bakar nasıl yapıyosun diye, rahar rahat yatamzsın, eşinle bile yeri gelir tartışamazsın..Zorlukları gerçekten çok..Avantajları yok değil ama yine de ısrarla ayrı ev.... Şimdi çok rahatım. Küs ayrılmadık evden yine gideriz gelir.. Ve ilginçtir şimdi daha iyiyz..Onada hak vermiyor değilim, yıllarca kurduğu bir düzen, bir eve yeni biri geliyor, oda haklı olarak istediklerini yapmak istiyor ve sonuç olarak olmuyor.. Benim kayınvalidem evde yaptığım değişikliklerin hepsine burun kıvırdı..Bizim tartışmamız koltuğa aldığım polar örtüden çıktı..kaydirigubbakcemile3. Şimdi gülüyorum ama ozaman kötü olmuştuk..Neymiş ona örtüyü alırken telefon etmemmişim, anne alayım mı dememişim..O yine de bişey dememiş örtüyü koltuğa koydurmuş.Eşimde vardı yanımızda. Nasıl sinirlendim anlatamam sana oanda.. Eşimde bi dakika anne ne dedin tekrarla dedi. Aynı şeyi söyledi kayınvalidem. Sen ne sanıyosun benim karımı bu evde hizmetçimi, sende evin hanımı mı? dedi..Bende laf söylememek için zor tutuyorum kendimi tabi.. Ev benim değil mi soracak tabi dedi..Tutamadım kendimi en sonunda ev seninse güle güle otur biz taşınıyoruz dedim. Bana ne dese beğenirsiniz; kapı orda sen git, ben oğlumu elin kızı alıp götürsün diye doğurmadım..:1shok: Neye uğradığım şaşırdım.. Bende ömrümü senin gibi geri kafalı biriyle harcamak için evlenmedim dedim.. Eşim köpürdü annesine, kayınvalidem tansiyonu 20, zaten tek silahı tansiyonu.. Ben karımı bırakmam haberin olsun, ağzını topla dedi annesine.. Öylelikle taşındık hihoyyyt.
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama..Olmuyor hayatım olmuyor.. Dilediğin gibi yaşayamıyorsun.. Sende umarm biran önce taşınırsın yanından..
Daha ne kadar oturacaksınız peki yanında???
bir oda evim lsun ama rabbim bana nasip etmesin kaynanamla oturmayı inşş...
annemden biliyorum iki kaynanalı eve gelin gelip ne kadar iyi olsalarda ömrünü nasıl harcadığını...
onun için ve etrafta gördüklerim için büyük konuşmamak kaydıyla hiç tasvip etmediğim bişiy...
ilk zamanlar sanırım sevgi,aşk,bir an önce mutlu bir yuva kurma hayaliyle hemencecik karşı taraftan gelen teklifler düşünülmeden kabul ediliyor,ama snraki pişmanlıklar çok büyük.
olan her zamn kıza oluyor erkek ne kadar sevip değer versede sabah çıkıp akşam geliyor eve.
çok yüz vermemk lazım çünkü erkekler bizim anneleimize davranışlarından hiç gocunmuyorlar....
sebebine gelince nerden baslasam gerçi bir süre beraber oturacaz ama yine cok fena 4 aylık evliyim ama ne derece evli..eşim harika bir insan onu cok seviyorum ve severek evlendim ve halen iyi ki onunla evliyim diyorum..ama iş kayınvalideye gelince aman aman beni kıskanıyor oğlunun beni sevmesi benimle iyi gecinmesi delirtiyor..evde hakimiyet kurmaya calısıyor..ha pasta veya yemek mi yaptım hiç begenmez..eşim bana hediye aldı mı kıskanır..surat asıklıklarımı bir yandan hayatta herseyi kendisinin bildiği düşünen bir insan işte ...hıı insan gibi oturup onunla paylaşsamda bana her nekadar hak versede yine de aynı seyleri yapıyor..eşim bana hak veriyor ama bir süre idare etmek zorunda oldugumu biliyorum..yani sadece 4 aydır onunla yasıyorum ama inanın cok zor....her nekadar iyi bir insan olursa olsun tek bildiğim kayınvalide ile oturulmaz....ister istemez tatsızlıklar oluyor.sizlerle paylaşmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?