• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZ SİZ OLUN ERKENDEN NİKAH YAPMAYIN...

ben düğüne kaç ay kala nikahı yapalım yapalım dediler düğün 9 mayısta 16 martta nikahı yaptım. o kadar pişmanımki aklı olan erkenden yapmasın dönüşte yok artık herkesin gözünde evlenmişim bana gelince herşeyi adetim olmayan şeyi bile zorla aldıran eşim abisinde kızın herşeyini erkek tarafı alıyo ve bana sen haksızsın diyo bana gelincede bi perdenin bile hesabını ayrıdan tutturuyo adalet mi bu ? daha evlenmeden nefret ettim o kadar aşık oldum salak gibi :KK43:
Niye geri dönüş Olmasın ki? Su fani dunyada bi Ölüme care yok. Bosanirsiniz

Bak ilerde başını taşlara vurursun zararın neresinden dönersen kardir iyi düşün

Cok zaman gecmedigi icin bosanabilirsiniz, boyle bir hakkiniz var.

Demek kadar kolay olsa keşke bi kere nişan bozmuş bide nikah kıyıp boşanmış bi bayanın milletin gözündeki izlenimi önyargısı

bunun erken nikah yapmakla alakası yok, ki zaten düğün yapmadıysan başkalarının gözünde evli de sayılmazsın.sen nişan bozmuş olmamak için ayrılmıyorsun. eşinin bu tavrı sadece şu zamanlarda mı çıktı ? öncesinde süt liman sonrasında mı böyle oldu ? yani nikah yapana kadar farketmedin de şu 1 ayda mı pişman oldun anlamadım ki..

V
BBekara karı boşamak kolay derler kusura bakmayın ama o kadar geniş mezhepli değilim.
Ayyyyyy görende 10 yıllık evli sanacak sizi !!!!
Siz daha aynı eve girmeden 90 derece değişen bir adamla evlenip, ömrünüzün sonuna kadar annenizden emdiğiniz süt burnunuzdan gelsin de!!! Karnınızda bir tane elinizde iki taneyle.. benim mezhepim geniş değil el ne der diye düşünecek misiniz !!!
Hem kendin anlatıyorsun, hem kendin savunuyorsun!!!
Bazen insanlar hak ettiğiniz yaşarlar..

ben düğüne kaç ay kala nikahı yapalım yapalım dediler düğün 9 mayısta 16 martta nikahı yaptım. o kadar pişmanımki aklı olan erkenden yapmasın dönüşte yok artık herkesin gözünde evlenmişim bana gelince herşeyi adetim olmayan şeyi bile zorla aldıran eşim abisinde kızın herşeyini erkek tarafı alıyo ve bana sen haksızsın diyo bana gelincede bi perdenin bile hesabını ayrıdan tutturuyo adalet mi bu ? daha evlenmeden nefret ettim o kadar aşık oldum salak gibi :KK43:
Dönüşün neden yok onu anlamadım...
Birlikte mi oldunuz?
Biz çocuk varken bile boşanıyorsak siz neden dönüşü yok diyorsunuz bi anlatın bize....

arkadaşım eğer içine sinmiyorsa ayrıl ama eğer yapabilirim seviyorum diyorsan devam et. burdan kimse bunları söylemek dışında sana bişey yapamaz.

nikah yaptığı gün ayrılan bi arkadaşım var. çok üzüldü çok sıkıntılar yaşadı ama aradan 2 yıl geçti. iyiki ayrılmışım şimdi kucağımda bebekle ayrılırdım diyor.

Baştan olmayacağını düşünüyorsan düğünden önce bırak arkadaşım

Şimdi bunun hesabını yapan adam yarın neleri hesap eder bence dönüşün hala var bacım. Kendini yiyip bitireceğine bırak

Back
X