Siz söyleyin ne yapayım şimdi ?

Canim benm konuma yazmistn ordan hatirladm seni cok uzuldum ya mutlulugun bana yanmismisti o zaman ama keske büyük laflar etmeseydin biter demissin o da simdi sana anlatamiyordur sen eğer bildigini belli edp aciklama beklersen ve devam edersen bnce dediğine ters bir sey yapman pek doğru değil bundan sonrasi icn inandiricilign kalmaz brde eve annesi alms olabilr o da bisy diyememstr evde nasl davrandgni da bilmiyoruz belki cocukla yüz goz olmuyordur

Bende hatırladım seni sende gelişme var mı :)
Bende üzüldüm belkide abartıyorum bilmiyorum ama katıyım bu konuda ben annemden vazgeçebiliyorsam o da birilerinden vazgeçebilmeli dimi ama. Büyük laf etmedim gerçekten onunla konuşursa ben çıkarım hayatından Allah'ıma büyük konuşmuyorum ama kesin kararlıyım bu konuda ben. Bugün ondan vazgeçmezse yarın da başkaları için mi ben böyle üzüleceğim yani.

Evet böyle devam edersem inandırıcılığım kalmaz haklısın ama bende devam etmeyi düşünmüyorum zaten eğer konuşacaksa onunla.

Evet eve annesi ve şerefsiz bacısı almıştır. O gel demez yolda görüp selam vermiyordu çünkü konuşmam diyordu yeminler etti sadece bana değil herkese. Yüz göz olmamıştır eminim konuşmamıştır yüzüne bile bakmamıştır belkide, tabi o şerefsiz abi deyip yaklaşmadıysa özür falan dilemediyse selam bile vermez benimki. Ben evde olmasından bile rahatsız oldum ama buna da izin vermemeliydi ama her şey o annesinin başının altından çıkıyor Allah'ından bulsun paragöz bir kadın yüzsüzler zaten sülalecek. Benimki o sülaleden nasıl çıkmış böyle sağlam bilmiyorum hiç birine benzemiyor.

Son düzenleme:
Canım belkide sevgilin konuşmuyordur onunla aynı evde olabilirler ama sana söz vermiş sonuçta ben konuştuğunu düşünmüyorum. Bence o sana söylemez o çocuğun onların evinde olduğunu çünkü vereceğin tepkiyi biliyor. Sen ona güzel bi dille sor bakalım ne diyecek bence mantıklı bir açıklaması mutlaka vardır , hemen fevri davranma seni çok seviyorsa eminim sözünü tutuyordur ama şöyle birşeyde var belkide ailesine karşı gelemiyor olabilir mecbur konuşmak zorunda kalıyorda olabilir annesi falan zorluyordur konuşması için sonuçta o senin akraban küslük olmaz gibisinden. Benim düşüncelerim bunlar inşallah halledersiniz bu meseleyi canım.

Son düzenleme:
daha öncesinde belki kardeş gibilerdi... kardeşler hakkında bir söz vardır bilirmisin?

Kardeş kardeşi bıçaklamış, dönmüş yine kucaklamış... akraba ilişkileri bazen böledir... atsan atamazsın satsan satamazsın...​

Ben anlamadım
Sevgilinin kuzeni, sevgilinin ölmüş babasına küfrediyo
Sevgilin küsüyo, kardeşi küsmüyo
Bi süre sonra evlerinde olduğunu duyuyosun
Ve ayrılmak mo istiyosun ?

Yani benim anlamadığım senle ne ilgisi var bunun ?
Kuzen onun, baba onun
Ben olsam bende kabul edemem ama o ediyo demek ki
Senlik bi durum bu olayın neresinde ? Sana da mı küfür etti yoksa..

Şu kısmı anlamadım
Kimse için annenden vaz geçme diyeceğim ama geç mi kaldım

Ayrıca yaptıkları hoş gelmeyebilir ama iki lafın biri bacısı şerefsiz, kendi yaptığı şerefsizlik vs. gibi tabirler hoş değil
Tamam sana ters bir durum olabilir, onlara değil demek ki.

Sevgilim konuşmuyor zaten de eve de sokmaması lazımdı. Evet söz verdi gizlemesi de vereceğim tepkiden korkmasından .
Fevri bi şekilde değil de tatlı dille konuşmayı istiyorum ama tercih yapmak zorunda bu konuda inatçıyım, bilmiyorum fikrim değişir mi.
Buna izin verirsem inandırıcılığım kalmaz ama o yüzden bi anlamı yok. Annesi ona hükmedemez. Canı ne isterse onu yapar aksine annesi çekinir ondan bir şey yaparken ama ev annesinin evi karışmak istememiştir. Kendisi de muhatap olmamıştır diye düşünüyorum.

Evet kardeş gibilerdi dediğin söz doğru ama bende karısı olacağım Allah izin verirse. Kuzeni mi önemli olmalı ben mi ?
Benim için o her şeyden önemli sonuçta. Benim verdiğim değeri verip ilişkisini kesmek zorunda.
Ya da kaybetmeyi göze alacak beni.

Evet kendisi annesi küçük kız kardeşi konuşmuyorlardı büyük kız kardeşi hepsiyle konuşmaya devam etti evlerine gidip geldi hep sevgilimde sen çok yüzsüzsün vs diye kızıyordu kardeşine.
Bende arada kaynadım evet olayın üstüne gittim beni de görünce sevgiliminde bana düşkün olduğunu bilirler can yakmak için bana da sıçradı işte benimde takıldığım nokta en çok da bu. Yarın bir gün namusum diyecek bana böyle mi sahip çıkacak namusuna yani.
Ayrılmak istemiyorum hem de hiç. Sadece bir tercih yapmasını istiyorum. Ne kadar değerim var bunu görmek istiyorum.

Annemden vazgeçmedim şu an ciddi bir durum yok ortada çünkü. Annemin yanındayım.
Valla hoş değil evet ama onunda yaptığı hoş değil aklısıra görümcelik yapacak sevgilimi kışkırtacak ama sevgilim yemiyor ki hala anlamadı aptal aptal davranmaya devam ediyor emmisinin eviymişmiş gelirmişmiş bende dedim doğru söylüyosun emmisinin evi ölüsüne sövdüğü emmisinin evi. Adam ölmüş gitmiş mezarda bile rahat yok. Lafa geldi mi de bacısı der ki ben babama düşkünüm babam bana çok düşkündü falan filan biraz kendini beğenmiş bir şey beğendiği kadar bir şey olsa içim yanmaz. Hep o mevzuların buraya gelmesine sebep oldu zaten yüzsüz. İçlerinde bir sevgilim ağırbaşlı efendi diğerlerini al at çöpe. Bir kaç akrabası dışında hepsi çıkarcı ikiyüzlü ve tabir yerindeyse cıncıkla sıyrılmış yüzleri. Eğer sevgilim onlarla konuşursa gururunu da gururumu da çiğnemiş olur o zaman ben ona şerefsizlik yaptı derim. Kız kardeşi zaten tam anlamıyla o sıfata sahip. Görsen saf ayağına yatıyor ama ne haltlar yiyor ne haltlar o saf görünümlü şeytan. Değişik bir tip :)

Kimin kimle konuştuğu gittiği geldiği beni hiç ama hiç ilgilendirmez ama benim bir gelecek hayal ettiğim insanın kiminle konuştuğunun önemi var benim için. Kendini üzen aşağılayan insanlarla ne işi var. Hiç bir zaman destek olmadılar hep köstek oldular. Baba tarafı çekemiyor benim sevgilimi. Hep ondan kötü yolda ilerlemesini bekledi dedesi ama o aksine hep iyi yolda oldu o. VE o çok önemsedikleri torunları (küfreden kuzeni) onları utandırdı benim sevgilimden beklediler ama hep kendi yetiştirdiklerinden buldular hiçbir zaman dedelik nenelik yapmadılar bir de üstüne laf söylüyorlar kötülüğünü istiyorlar. Dedesinin adını taşıyor benim sevgilim ama insan adımın sahibi der önemser adamda hiç iyi duygu yok benimkine karşı istiyorki hiçbir şeye sahip olmasın aç kalsın sürünsün. Kötü mü ediyorum konuşma diyorum da. O kavgada da sevgilim sanki torunları değilmiş gibi davrandılar kuzeninden yana oldular ki sevgilim küfretmedi bile saygısından amcamdır yengemdir dedemdir dedi karşılarında sustu. Ya onu bu kadar üzmeye hakları yok. Ben buna kızıyorum insan sinirle neler diyor neler hepsi unutuluyor ama üzüldüğünü hatırladıkça benim gücüme gidiyor.

Son düzenleme:
aranızda resmi bağ bile yok, bu kadar aile sülale işlerine karışman çok gereksiz,

ben olsam umursamam , olay sana da sıçramış ama bu kadar ne dedi ki,

Anladım
Ben o sinir esnasında sevgilim bana da kızdı diyosun sanmıştım
O kuzen sana da küfretmiş yani

Ayrıca herkes kötü bi sevgilin iyiyse evlenmeyi 40 kere daha düşün
O kuzeniyle ilişiğini keser mi bilemem, kesse bile tüm akrabalarıyla ve kız kardeşiyle görüşecek / görüşeceksiniz
Evlenince kocaman bi aile oluyosun ailesi ve akrabalarıyla
O da sizinkilerle öyle tabi..

Böyle bi durum için kalkıp sessiz sedasız hayatından çıkayım mı gibi bir düşünce çok uç noktada bence. Sevgilin ve ailesinin akrabalarıyla olan ilişkileri başka seninkiyle başka sen sırf o gün tesadüfen olaya dahil olduğun için ailenin içinde geçen bir şeye istediğin gibi müdahale edebileceğini düşünüyorsan yanılıyorsan bence. Akraba ilişkileri böyle bi' küs bi' barışık diğeri de sinirle öyle konuşmuştur hatasını anlamıştır bir şekilde barışmışlardır. Sen olayın iç yüzünü bilmiyorsun sonuçta.

aranızda resmi bağ bile yok, bu kadar aile sülale işlerine karışman çok gereksiz,

ben olsam umursamam , olay sana da sıçramış ama bu kadar ne dedi ki,

Evet aramızda resmi bağ yok ses çıkarmamam lazım bu işlere karışmam evet gereksiz.
Ama mevzu ben onun karısıymışım gibi bana sıçrarsa bende bu hakkı görürüm kendimde.
Ki ben sevgilimin benim için birilerinden bir şeylerden vazgeçebilmesini isterim.
Vazgeçemiyorsa hayatımda ne işi var başkalarından önemli değilsem niye devam edelim ki.
Ben umursuyorum çünkü konuşursan beni kaybedersin dedim ben en başında sana da bana da bunu yaptılar ya sakın dedim böyle bir şeyle gelme karşıma durmam yanında dedim onca lafı yeyip oturamam dedim.
Erkeklerin klişe sözleri işte bildiğin küfür etti buraya yazma şansım yok sanırım. Ben dolduruyormuşum benim yüzümdenmiş falan o kavga öyle dedi halbuki mevzudan haberim bile yoktu. Çok karışık ya dedesi annesine yüklenmiş annesi de sevgilimin dayısına söylemiş dayısı da dedesinin evini basıp laf saymış amcasını dövmüş falan ortalık karışmış ki ben o dayısıyla daha hiç yüz yüze gelip sohbet etmedim ama ben doldurmuşum dayısını diye laf çıkarmışlar bide küfür yedim.
Kavga sebepleri de dedesigilin paracı olmaları.

Sevgilimin babası trafik kazasında öldü trenin altında kaldı. Halası da ortalığı karıştırmış tazminat alalım başvurup demiş sevgilimin annesine ama babama söylemeyelim yenge demiş. Sonrada halası öğrenmiş ki kendisine para gelmez ölen abisi olduğu ve karısı çocukları olduğu için. Gitmiş babasına(sevgilimin dedesine) kendisi söylemiş halası. Yengem para alacak dava açacak gibisinden dedesi de kalk git sevgilimin annesine say dök. Sonrada olaylar büyümüş işte böyle para için birbirlerini yiyorlar ben nasıl dolduruyorsam artık.

kendisini dogurup canından can katan bakan büyüten emek veren annesini SİLEN bir insan elbetteki karsisindan herkesi silmesini bekler!!!! düşünceleriniz cok yanlis kusura bakmayin ama sirf sizinle evlenecek diye ailesini bi kenara atmak zorunda değil hos siz bunu anlayamazsiniz annenizi silmissiniz sonuçta

Evet kuzen bana da küfretti.
Herkes değil anne tarafından yana sıkıntı yok da baba tarafında biraz çekememe durumu var aşırı derecede gözleri var her şeyde.
Kız kardeşiyle ya da anne tarafıyla görüşmesin demiyorum ben zaten.
Ama kendisine zarar veren sürekli kötülüğünü isteyen insanlarla da yüz göz olmasın konuşmasın.
Kötü bir şey değil benim istediğim. Kendini korumak için söylüyorum ne söylüyorsam zamanında da çok üzdüler çünkü onu.

UÇ nokta mı bilmem ama sanırım çok fazla dolmuşum artık bir şeyleri anlatmak bile istemiyorum kendisinin anlaması lazım bu durum beni rahatsız ettiği için hiç zorlamasam mı diye düşündüğümden o fikre kapıldım.
TEsadüfen olaya dahil oldum evet ama olanların ucu da bana da dokunduğu için bu tepkim benim.
Akrabalarıyla kendi arasında yaşadıkları beni ilgilendirmez ben arada kaynıyorsam beni ilgilendirir ama canım.

Seni anlıyorum. Yanlış geldiğinin de farkındayım sana. Ama olayın iç yüzünü bilmeden konuşuyorsun ben aileni sil mi dedim ona ki ailesini bi kenara atmak zorunda değil diyorsun. Kalkıp sana kuzeni küfretti diye görüşmeye devam et canım sorun değil gelsin vursun gitsin vursunlar diyebileceğini zannetmiyorum. Bilmiyorum her yorumu okudun mu önce okuyup sonra yorum yapsan. Kimseye durduk yere kimseyi sil demedim ben. Şu an annemi de silmiş değilim onun doğru insan olduğuna inanırsamda silerim ama silmekten kastım onunla evlenmek evlenirsem annemden ayrılmak zorunda kalacağım ki bunu isteyen annem ben değil o tercih yaptırıyor annemle aramdaki mevzu bambaşka bir şey.

Olabilir de bunu o sorun etmeli, o istiyorsa münasebeti kesmeli
Senin ısrarınla veya bi tercih yap demenle nereye kadar olur ?
Tek bu konuda değil birçok konuda böyle
Değiştiremezsin insanları, neyse odur senin ikna etmenle bi yere kadar olur olsa bile
Diğer yandan ben senin için şunu şunu yaptım bu kimseden vazgeçtim o vakit sende bunlarla münasebeti keseceksin diyemezsin
Bişey yapıyosan karşılıksız yaparsın veya yapmazsın, böyledir yani

konuda anlatılmayan kısımlar var

o bahsettiğiniz kişi tam olarak size ne yaptı? ne dedi? neden ona düşmansınız?

Siz kimsiniz ki SEVGILINIZE secim yaptiriyorsunuz ?
Bacisina anasina kufur edebiliyorsun?
Senin o Kuzen den ne farkin kaliyor?
o olmus babasina sen hayattaki ana bacisina!!!

Isteyen istedigi ile gorusur konusur
sen hic birseye karisamassin suan.
Onlar akraba kardes, bacisi anasi kani cani , ya siz ???? SEVGILISI :)

tabiri caizse dis kapinin......
onun icin suan hic bir seye karisma sifatiniz yok.
Esi bile olsaniz ilerde yinede burnunuzu sokmayin herseye.
bigun gelir sevgilin der sana bidakka sen kimsin ya diye :)
ve bence ayrilin. Yazik etmeyin oglanada , annesine kardeslerinede :)

Konuşmayı istemiyor bundan eminim. Ama öyle bir yapısı var ki yok demeyi de bilmiyor.
Kimseyi kırmamak için ya kendini ya da beni kırıyor. Çünkü nazı bi bana geçiyor. Olan bize oluyor yani.
Değiştiremem biliyorum ama o da benim için bir şeylerden vazgeçmesi gerektiğinin farkında ve bunu göze alabileceğine inanıyorum.
Demiyorum zaten öyle bir şey sadece onlar sana bunu yaşattı sende vazgeçmeyi bileceksin gururun bir onurun var diyorum ben şunu yaptım sende yapacaksın diye bir şey diyemem bunu da biliyorum.

konuda anlatılmayan kısımlar var

o bahsettiğiniz kişi tam olarak size ne yaptı? ne dedi? neden ona düşmansınız?

Küfür etti. Küfrü yazamıyorum buraya engellenir falan diye.
Başa hiç bir sebebi yok. Yenilir yutulur laflar değil.

CAnım asıl sen kimsin ya. Önce konuştuğun laflara dikkat et sen. Sırf rencide etmek için yazıyorsun bide gülüyorsun rencide olduğumu düşünüyorsan yanılıyorsun. Senin dediklerinle mi kim olduğum değişecek Allah aşkına.
Ailesine sövmedim sövdüğüm zamanda direk yüzüne sövüyorum zaten arkasından atıp tutmuyorum sevgilim biliyor kime ne dediğimi rahat ol.
Ben onun için her şeyim anladın mı geleceğiyim onun ben o da benim. Tabi senin algılayabileceğini zannetmiyorum.
Ben anasına bacısına o....u demiyorum dimi s......m falanda demiyorum farkım var sadece şerefsizlik yüzsüzlük yaptıklarını dile getiriyorum.
Bak canım aramızdaki ilişkinin sadece sevgililikten ibaret olduğunu sanıyorsun ama yanılıyorsun basit 2 sıradan sevgili değiliz o da ben de birbirimize çok değer veriyoruz birbirimiz için elimizden gelenin fazlasını yaparız.
Karışırım canım anlıyor musun nikahım yok diye mi karışma hakkım yok 2 imza mı bağlayacak bizi yani dış kapının mandalı olmam mı o zaman imza atarsam. Kısır düşünüyorsun. O da bende her şeyimize karışma hakkını görüyoruz birbirimizde ki bende karışıyorum dimi.
Daha çok şeye karıştığımda oldu ama hiç bir zaman demedi sen kimsin diye demez de çünkü benim ondaki yerim bambaşkadır. Ben bi yana diğerleri bi yana. CAnım neye karışıp karışmayacağımı tahmin edersin ki o ve ben belirleriz benim sorum karışma hakkım var mı yok mu değildi bilmem dikkat ettin mi. Size soracak değilim neye karışıp karışmayacağımı sadece onunla devam etmeli miyim bunu sorun etmeli miyim diye sordum ben biri kalkıyor anneni sildin diyor biri bambaska bir şey diyor.

Ya kısacası biz birbirimize o hakkı vermesek bu mevzu böyle gündeme de gelmezdi dimi.
Sana göre dış kapının mandalıyım ama ona göre neyim sen nerden bileceksin ki.
Neyse ilk ve son yorumun olsun kırmak kırılmak istemiyorum çünkü. Emin ol o akrabalarından daha fazla önemsiyor beni bizi.
Ayrılmam gerekirse durmam ayrılırım zaten sen rahat ol. Benim faydam var zararım yok.

Neyse o kadar okudum ama ben eniyisi susayım

pekii.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…