siz söyleyin simdi ben ne yapayim..

gozde08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
177
64
37
Esim saglik sektorunde.. pek cok ozel hastaneyle,en unlu doktorlarla onemli isler yapiyor.. bu sektorde calisip evlenince ayrilmis biri olarak samimiyetin onemli oldugunu hastalara ozellikle esim gibi isi olan (bay bayan farketmez) kisilere ilgili olmak gerekir. Neyse uzatmayim fazla ilgililer. Ne zaman bir isimiz olsa yanimda bile 'tatlim sekerim' diyenler. Flört eder tarzda davrananlar.. esim abdesti bozulmasin diye(onlarin mezhebinde bozuluyor) kimseyle tokalasmaz bile. Amabu samimiyeti onun verdigini dusunuyorum. Az once de kadin tatlim sekerim hayatim diye beni gore gore konusuyordu sinir oldum hastamiz vardi bir tepki veremedim. Simdi amcasinin kanser haberini aldik bu konuda munakasa etmek bencillik olur ama icimde kaldi sinir oldum sinirrrrr :KK43:(

İyi de samimiyete imkanı eşiniz nasıl veriyor; siz sektörü de biliyormuşsunuz biraz daha anlatın.

Siz de o işte çalışırken canım cicim mi derdiniz çevrenizdekilere; ya da kimlere der kimlere demezdiniz?

Buna göre eşinize örnek verin o da imkan tanımasın ya da bazı tipler herkese öyle davranır onları da umursamayın...

Esim saglik sektorunde.. pek cok ozel hastaneyle,en unlu doktorlarla onemli isler yapiyor.. bu sektorde calisip evlenince ayrilmis biri olarak samimiyetin onemli oldugunu hastalara ozellikle esim gibi isi olan (bay bayan farketmez) kisilere ilgili olmak gerekir. Neyse uzatmayim fazla ilgililer. Ne zaman bir isimiz olsa yanimda bile 'tatlim sekerim' diyenler. Flört eder tarzda davrananlar.. esim abdesti bozulmasin diye(onlarin mezhebinde bozuluyor) kimseyle tokalasmaz bile. Amabu samimiyeti onun verdigini dusunuyorum. Az once de kadin tatlim sekerim hayatim diye beni gore gore konusuyordu sinir oldum hastamiz vardi bir tepki veremedim. Simdi amcasinin kanser haberini aldik bu konuda munakasa etmek bencillik olur ama icimde kaldi sinir oldum sinirrrrr :KK43:(

Hiç hoş değil, samimiyetin de bir derecesi olur ..
Eşin maalesef tokalaşmıyor ama başka şekilde samimiyet kuruyor ki insanlar da eşine bu şekilde yaklaşabiliyor .
Bence amcasının sağlık durumu biraz olsun netleşsin, kıyameti koparın derim.

Ben calisirken guler yuz ve nezaket disinda bir samimiyette bulunmazdim. Bunlar yeterlidir zaten. Hatta esimle de calisirken tanistim nisanlilikta bile is yerime geldiginde bey mesafrsini korudum.. of sinir olmus durumdayim daha once bunun kiyametini cok kopardim ama iste gordum ki bir degisim olmamis.

sizde aynı sektörde bulunmuşsunuz durumu biliyorsunuz sonuçta eşiniz kalkıp karşısındaki bayana tatlım şekerim demiyor o kadar cıvık insan varki eşiniz tokalaşmasada yüzlerine bakmasada yaparlar bunları sizin yerinizde olsam başta bende sinir olurdum ama eşinizi tanıyorsanız hiçte huzursuzluk çıkarmayın derim.

İşi samimiyet gerektiriyorsa ve eşinize güveniyorsanız tatlı dille onu kırmadan uyarın .. Baktınız ki ondan kaynaklı değil gerçekten hastalar öyle o zaman mecbur iş değiştirecek yada siz umursamamayı öğreniceksiniz.. Genede hayat tarzları yapıları sizden farklı insanların konuşmalarını yanlış anlıyor olabilirsiniz o hastalar için günlük konuşma tarzıdır sizin için abestir .. Bence çok takılmayın ve evliliğinizi yıpratmayın s

Dayanamadim mesaj attim.. guzel bir uslupla yazdim ama muhtemelen yanlis anlayacaktir. 3 senedir ne zaman rahatsizlansam ve doktora gitsek hemsiresinden hasta kabulune kadar herkesin esime boyle gereginden fazla samimi olmasi beni rahatsiz ediyor.. x naber canim ya kikiki gulmeler.. aa x nerdesin ozledik ya kikiki :) hay Allahim ne kadar sinir bozucu.. bunlar evli insanlar onlar eslerini dusunmuyorsa benim esimin onlarin eslerini dusunmesi gerekir. Herkes bacin kardesin tamamda onlarinda esi sevgilisi vs var. Ben oyle konussam kabul eder miydi asla etmezdi tekrar calismami da bundan istemiyor bence.. sozun bittigi yerdeyim..

Bence hiç kafanıza bile takmayın bu konuyuda eşinizle konuşmayın derim bende sağlık sektöründeyim eşiniz helede bir doktorsa malesef çoğu kadının bakış açısı farklı olabiliyor sizi anlayabiliyorum ama eşinize güvenmeniz bence en güzeli çünkü gerçekten karaktrrli ve kişilikli bir insansa bi sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum

Bence hiç kafanıza bile takmayın bu konuyuda eşinizle konuşmayın derim bende sağlık sektöründeyim eşiniz helede bir doktorsa malesef çoğu kadının bakış açısı farklı olabiliyor sizi anlayabiliyorum ama eşinize güvenmeniz bence en güzeli çünkü gerçekten karaktrrli ve kişilikli bir insansa bi sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum
Ona guvenim tam. Beni sevmese bile aldatmayacagini bilirim,ki seviyor cok sukur. Kadinsal bir icgudu.. sanki benimle yarismak istiyorlar.. aslinda sinirim esimden cok o kadinlara galiba. Hic umursamayip esimin yaninda durarak esime gulumseyerek konusarak en guzel cevabi verdim ama icim icimi de yedi tabi :)

Ona guvenim tam. Beni sevmese bile aldatmayacagini bilirim, ki seviyor cok sukur. Kadinsal bir icgudu.. sanki benimle yarismak istiyorlar.. aslinda sinirim esimden cok o kadinlara galiba. Hic umursamayip esimin yaninda durarak esime gulumseyerek konusarak en guzel cevabi verdim ama icim icimi de yedi tabi :)

Bir önceki konunuzla şu dedikleriniz birbirini tutuyor mu? Sinirinizin kime olacağına siz karar verirsiniz ama, kötü giden ilişki varsa ortada en basit şeyler bile insanın gözüne batar. Bugün başka kadınlar olur o, yarın; havadaki bulut.

'tatlim/sekerim' ne alaka? samimi olacaz diye cıvımanın luzumu mu varmis..

Bir önceki konunuzla şu dedikleriniz birbirini tutuyor mu? Sinirinizin kime olacağına siz karar verirsiniz ama, kötü giden ilişki varsa ortada en basit şeyler bile insanın gözüne batar. Bugün başka kadınlar olur o, yarın; havadaki bulut.
Bir onceki konumu yazarkende icimden gelenleri yazdim simdi de..onceki konudan bagimsiz dusunuyorum ben su an cunku onu yazarkenki ruh hali,kotu giden bir durum su an yok.Ama belki de haklisiniz bilmiyorum.

Bir onceki konumu yazarkende icimden gelenleri yazdim simdi de.. kotu giden iliskiyi toparlamaya bende kendimi duzeltmeye calisiyorum..onceki konudan bagimsiz dusunuyorum ben su an;ama belki de haklisiniz bilmiyorum.

Belden aşağı vurmak gibi sakın düşünmeyin, kadınlara da gıcık olabilirsiniz bunda da bir sorun yok ama örneğin çalışma hayatına geri dönmeniz şu kadınsal ego diyerek meşrulaştırdığınız gereksiz kıskançlıktan çok daha fazla yardımcı olur ve size iyi gelir bence. Çünkü aldatmaycağınıza inandığınız eşinizle karşılaşan tüm kadınlarına tavır almak hakkaten beyhude bir çaba.

X