Siz şuan pc başındayken eşiniz ne yapıyor allah aşkınıza..

yazıkk ,yavrum benım su an ıste calısıyor :gitme:

gercı yanımda olsa da farketmez ,o da kendı laptobunu alır bı kosede oturuyor olurdu sempatiksalakcinni

valla cnm biz kumanda kavgası yapıoruz o kurtlar vadisi dio bnde aşkı memnu diorum ama o kurtları izlio bnde küstüm ona tavır yapıommm ama adam öle dalmışş kiii tınnnnnnnnn:umursamaz:

çalışıyor olması zor tabi.eşi evde olup ne yaptığını yazmak isteyen yok mu.. benim ki de yok şuan ama gelicek... :asigim:

valla cnm biz kumanda kavgası yapıoruz o kurtlar vadisi dio bnde aşkı memnu diorum ama o kurtları izlio bnde küstüm ona tavır yapıommm ama adam öle dalmışş kiii tınnnnnnnnn:umursamaz:

canım ya.bendensin :dance:benimkide çok sever vadiyi..onun yüzünden bi baktım bende vadi fragmanlarını takip eder oldum ya....:sm_cool: ama ben memnu diyemiyorum fazla.başlıyor söylenmeye:1closedeyes: vay sen bu diziyi nasıl izlersin falan vs..:dance: bende o yokken izliyom biraz kalanı netten bazan..:utangac: gelsin o da açar hemen..kaydirigubbakcemile

benmkiside pc başında nette bişler incelio herkes kendi alemnde bizde net cafe gibi bişi lazım olursa birbirmize msn den yazıyoruz yerimseniben

Bu topiği görünce baktım napıyor diye,ayaklarını uzatmış kurtlar vadisi izliyor.Gıkı çıkmıyor 1 saattirkaydirigubbakcemile3

Yanında da bulmaca ve kalem var.Reklam arasında da bulmaca çözüyor kesiiiinn:1shok:

öyle ama şekerim :))))))) baksana tv ye bakan yok kendi halinde ekşın yapıo zavalllı alet bizde burda sesis sessiz köşelerimzde nete pc başında . ev arkadaşı gibiyiz

yan koltukta pc başında kaydirigubbakcemile3 o çalışıyor, benim de çalıştığımı düşünüyor naniknanik eee ben de kk da çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

Back
X