• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz şuan pc başındayken eşiniz ne yapıyor allah aşkınıza..

Bu topiği görünce baktım napıyor diye,ayaklarını uzatmış kurtlar vadisi izliyor.Gıkı çıkmıyor 1 saattirkaydirigubbakcemile3

ayneeeeennnnnnnn sinir oluyorum yerinden kımıldamıyor.

zemuszemusevet zararsızım ben.. yaaa.. :jeyyar: bi sürü evli var burada.merak ettim bakalım neler çıkacak diye... delikafadulden

nerde mı mugladaboshayallersmile
ama burdaykende dedıgı gıbı kızların
o kurtlar wadısı ben pc de oluyom
yada ben pc de o tw de
anam bu pc hayatımızı bıtırmıs ya laaa

Şu an işte..Gelmek üzeredir..

Ama ewde olsaydı vadiyi izliyo olurdu..Ben aşkı memnuyu aç diye diretiyo olurdum..Ve o galip çıkardı ben yine pc ye kalırdım..

yatak odasında maç ızılıyorrrrrrrrrr dışardaydık maç var dıye erken geldık hemde yabancı maççççç:umursamaz:

3lü koltukta ailecek oturuyoruz.En solda ben kucağımda laptopla burda takılıyorum, aramızda kedimiz Köpük uyukluyor olası bir el ele tutuşmamıza engel olmak için gözler yarı kısık ve en sağda eşim Kurtlar Vadisi'ni izliyor :)

Son düzenleme:
3lü koltukta ailecek oturuyoruz.En solda ben kucağımda laptopla burda takılıyorum, aramızda kedimiz Köpük uyukluyor olası bir el ele tutuşmamıza engel olmak için gözler yarı kısık ve en sağda eşim Kurtlar Vadisi'ni izliyor :)

köpük mü.. çok hoşmuş ismi.. olumunekankayizsmile

Oğlumuz kucağında Kurtlar Vadisini izliyor...Bizde kızımla müzik dinliyoruz,bende bir yanda da sizlerleyim...

Back
X