eşin destek olmuyor mu ki sana onunla bir yerlere gitseniz tatile vs. :çok üzgünüm:
bende hayatı tek basına yasayanlardan senın gıbı sıkılanlardanım...eşim gece gıttıgı için işe pek vakit geçiremiyorum onunla.. evde duvarlarla arkadaş oldum artık..bende genelde evde tek başıma oldugum zamanlar..ev temizlerim.tv seyrederim..ingilizce çalışırım..kitap okurum..vs vs ..mutlumusun dersen evet mutluyum..en azından kendıme vakıt ayırabılıyorum..kendımı gelıstırebılıyorum..ama kalabalık bir ortama girdigim zaman ise bunalıma giriyorum..hep kendımı daha sessiz sakin bir yere atıyorum..
canım destek olmaz mı arada dışarıya çıkıyoruz biyerlere gezdiriyo beni oda üzülüyor halime ama onuda anlıyorum hergünde işten geldiği gibi yorgun argın ondn bişeyler beklemekte zoruma gidiyo
anladım canım:teselli:ya belki de hayatında herşey aynı fakat sen bebeğini kaybetmş olmanın verdiği acı nedeniyle kendini olumsuz duygular içerisinde hissediyorsundur:1no2:
inşallah en yakın zamanda kendini toparlar ve yeni bir bebek için hazır hale gelirsin:teselli:
rabbim kimseyi evlatla, evlatsızlıkla sınamasın inşallah:Saruboceq:herkese iyi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:
yapayanlız kaldım.Hayat sanki bişeylerin acısını çıkarırcasına yapayanlız bıraktı beni.Oysa ki hep yanlız kalmak isterdim bir zamanlar.Kafa dinlemek herşeyden uzaklaşmak ne kadar güzel bi fikir gibi gelirdi.Hiç tahmin etmezdim bu denli kötü birşey olduğunu.Gördüğün insanların hepsini tanıyor olmak,komşuluklar,derdini paylaşabileceğin sıcacık arkadaş omuzları,evine gelen misafirler hepsi ne kadar güzel şeylerdi.Tam yanlızlık bitecek hamileyim derken oda beni terketti erkenden..Oyalanacağım bişeyler tavsiye edin bana lütfen,siz yanlız kaldığınızda neler yaparsınız?????senağlama
canlarım bol bol kitap okuyorum,evimde platesimi yapıyorum,resimler,el işleri,televizyon yani herşeyi yapıyorum aslında.Ama etrafımda kimsenin olmadığını biliyorum ya,başıma bişey gelse çalacağım hiçbir kapı yok ya burda tek sıkıntım bundan.Ben çok konuşkan ve insanlarla iç içe yaşamayı çok seven briyim.Böyle kalakalmam çok koyuyor.
o zaman bi kursa yazıl canım halk eğitimin çok değişik kursları oluyor ev hanımları katılıyor genelde
hem çevre edinirsin :1hug:
bi hayvan alıp onunla ilgilenmeyi düşündün mü hiç sevdiğin herhangi bir hayvan kedi olur köpek olur kuş olur onlarda bi nevi evlat gibi öyle çok sahipleniyorlar ki insanı sen nereye onlar oraya hem seni hiç yalnız bırakmaz her zaman yüzünü güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?