Sizce 15 günlük bir ilişkide öpüşmek saçma mı?

lanadelsad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
2
-1
1
26
Çok pis hoşlanıyorsunuz fakat birazda takıntılısınız her şeyi kafanıza takılıyor oluruna bırakıp mutlu olmaya çalısıyorsunuz ama kafanız sonradan kurcalanıyor erkek arkadasınız ilk adımı atıyor kesinlikle cinsel birliktelik olmuyor fakat sürtünme öpüşme oluyor sizce bunların olması saçma mı hani bazılarına göre ne kadar anlamlı olsada bu kadar kısa zamanda olması erkeği soğutup düşündürür mü ama ilk adımı o atıyor yani lütfen linçlemeyin süre az sadece :/

Bana biraz erken geldi. Ama her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Kişiliğini tanıdıkça ve ilişki de kafanda oturduktan sonra yakınlaşmlar da daha tatlı oluyor. Bir de yakınlaşma olunca bazı duygular daha çabuk harcanıyor diye düşünüyorum.

Mesela adam yakınlaşmadan önceki zamanlarda daha romantik davranırken yakınlaşmadan sonra daha az romantik davranıyor:)

Tam tersi de olabilir tabi. Benim gözlemlediğim böyle..

Kafamı kurcalayan yanları olan biri ile 15 günde öpüşmeyi bırak elele bile tutuşmam heee eğer yok çocuk çok düzgün de benim kafa da var biraz durup dururken takacak şeyler bulup boş boş şeyleri sorun ediyorum diyorsan da çocuk düzgün olsaydı 15 günde sürtünme yaşayacak kadar ileri gitmezdi bir 15 gün sonra da yatmış olursunuz büyük ihtimalle sadece hamile kalma yeter başka bir tavsiyem yok.

Bir önceki erkek arkadaşımla tanışıp 3 günde falan sevgili olmuş bir hafta dolmadan öpüşmüştük. Çok masum hoş bir öpücük olmuştu. Sonraki günlerde de bu şekilde devam etmişti. 3 ay kadar sürmüştü o ilişkim. Şimdikiyle 1 senedir tanıyorduk birbirimizi, arkadaştan daha fazlası olmaya karar verip görüştüğümüz ilk gün seviştik, 2 haftada da tam ilişki oldu. Bunun üzerinden 7.5 sene geçti, hâlâ birlikteyiz 😅. Ben erken bulmuyorum.

15 gün içinde kaliteli zaman geçirip birbirinizi tanımak yerine konu buraya geldiyse adamın ilişkiden beklentisi gayet açık demektir. İşin sonunda hevesini alıp sıkılıp gitmez umarım. Bu benim görüşüm tabi herkesin ilişkiden beklentisi farklıdır neticede.

Benim için güven ne zaman olursa o zaman sınırları bırakırım kenara. Siz yeni tanışıyorsunuz ve kafanız karışıksa bence erken. Ama bu ilişkiden beklentilerinize bağlı. Sadece takılıyor, duygusal anlamda bişey beklemiyorsanız, adam hevesini alıp kaybolduğunda üzülmeyecekseniz erkeni geçi yok bunun. Benim her ilişkide yaklaşımım farklıydı. Son ilişkimde yelkenleri çok kısa sürede indirmiştim çünkü yıllardır tanıdığım ve güvendiğim biriydi. Kimsenin ağzına sakız olmayacağımı biliyordum. 1 ay içinde sevgili olduk ve öpüştük de. Ben bile kendime şaşırmıştım nasıl bu kadar hızlı oldu herşey diye. 6 yıldır beraberiz ve 1.5 yıldır evliyiz❤

Mesele öpüşmek değil sonrası..
Sırf opusmenizden güç alıp sizi arzu etmediğiniz,onay vermediginiz bir şeylere zorluyorsa ; o mesele..
Yarın bir gün sürtünme kâfi gelmezse durdan anlayacak mi ; o mesele
O yüzden adamın niyetini,nezaket düzeyini iyi bilmek gerek.

Çok pis hoşlanıyorsunuz fakat birazda takıntılısınız her şeyi kafanıza takılıyor oluruna bırakıp mutlu olmaya çalısıyorsunuz ama kafanız sonradan kurcalanıyor erkek arkadasınız ilk adımı atıyor kesinlikle cinsel birliktelik olmuyor fakat sürtünme öpüşme oluyor sizce bunların olması saçma mı hani bazılarına göre ne kadar anlamlı olsada bu kadar kısa zamanda olması erkeği soğutup düşündürür mü ama ilk adımı o atıyor yani lütfen linçlemeyin süre az sadece :/
15 günde sürtünme aşamasına mı geldiniz yani

Back
X