sorduğunuz şey kişiye, yaşanılan ortama göre değişir. ne zaman öpüştüğünüz ya da ne zaman seviştiğinizin hiçbir önemi yok. ayrıca bu durumun, karşınızdaki kişinin size hangi amaçla yaklaştığıyla da alakası yok. ama tabii ben bunu kendi hayat koşullarıma ve çevremdeki insanlara göre söylüyorum. demek istediğim, görüştüğünüz kişinin niyetini sadece buna bakarak ölçemezsiniz. başka davranışlarından, hayat görüşünden ve tavrından yola çıkarak anlayabilirsiniz. nasıl bir çevrede yaşadığınızı da en iyi siz biliyorsunuz.
ama sizin bu konuyu açmanızdan, "sürtünme" oluyor demenizden cinsellikle ilgili rahat olmadığınız ve karşınızdaki kişi sebebiyle içinizin rahat etmediği anlaşılıyor.
karşınızdaki kişi sizinle sadece cinsellik için görüşüyor olabilir, siz de bunu yanlış buluyoe ve istemiyor olabilirsiniz. ikisi de gayet normal bana göre ama siz bunu normal kabul etmiyorsanız ona göre davranmanız, emin olmadan cinsellik yaşamamanız kendi ruh sağlığınız için daha iyi olacaktır.
ayrıca bana göre, "15 günde öpüşmek normal mi" diye panikleyen birinin sırf cinsellik yaşandı, ortada kalırım düşüncesiyle olmayacak ilişkilerin içine düşüp mutsuz olması da çok muhtemel.
kendi doğrularınıza göre hareket edin, içinize sinmeyen hiçbir şeyi hiç kimse için
yapmayın.