• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce abartiyor muyum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi btxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne zamana kadar kaçacaksınız? Sıradan bir arkadaş olsa anlarım da en yakın arkadaş diyorsunuz. Hiç mi bir araya gelmeyeceksiniz ömür boyunca?

Kadınla hiç bir araya geldiniz mi? Tavrı tarzı nedir, size nasıl yaklaşacak biliyor musunuz? Direkt görüşmeyi reddetmek çok çocukça bir davranış bence.

kadın daha önce konu sahibinin eşini düğününe çağırmamış. o zamandan tavır almış. hani kadın ara ısınsın diye adım attı desek anladığım kadarıyla şuan eşini bebek görmeye çağıran falan da yok.

Yalnız bebeği olanlar çağırmaz kimseyi, gel bize altın tak mı diyecekler🙄 gitmek isteyen telefon eder, kabul gelirse gidilir.

Eşiniz güya en yakın arkadaşının düğününe eşi istemedi diye gidemeyip bebek görmeye mi gitmek istiyor?
Gereksiz geldi bana yapmak istediği.
Kadın sizi evinde de istemeyecek belki de.
Ben de gitmek istemezdim yerinizde olsaydım.

Kadinla bi samimiyetim yok arkadaslar. Kendi dügününde esini istemedi ama benim dügünüme tipis tipis geldi, tuhaf geldi bana. Bebek görmeye de bizi davet etmediler, esim arkadasini arayip söyledi, 40‘i ciksin bebegi görmeye geliriz dedi. Esim de kadini hic sevmiyor fakat arkadasina cok deger veriyor o yüzden arada kaliyor galiba

Kadinla bi samimiyetim yok arkadaslar. Kendi dügününde esini istemedi ama benim dügünüme tipis tipis geldi, tuhaf geldi bana. Bebek görmeye de bizi davet etmediler, esim arkadasini arayip söyledi, 40‘i ciksin bebegi görmeye geliriz dedi. Esim de kadini hic sevmiyor fakat arkadasina cok deger veriyor o yüzden arada kaliyor galiba
Çünkü onun düğününe eşinizin eski kız arkadaşı da gelecekti, düğününde tatsızlık çıksın istemedi.

Çünkü bebek görmeye davet edilmez. Gelin bebeğimi görün demez kimse, doğru olan sizin haber verip gitmeniz zaten.

Eşiniz dert etmiyorsa sizlik bir durum yok aslinda. Demek ki eşiniz umursamiyor öyle davranilmasini. Naparsa yapsin.

Sarmasik sitesinde oturuyorlar muhtemelen..
Boyle cetrefilli iliskiler genelde o siteden cikiyor..
Yeni bir Merve Aksak mi doguyor ?.. :)
Cheescake varsa gitme. :)
Allah allah allah😅
Bir şeyler biliyorsun sen heralde
Elmalar mavi
Denizde balina
Gel kahve içelim
Anlamayan biri olarak yorum analizi🤷‍♀️

Eşiniz ve arkadaşı birbirlerine çok değer veriyorlar, sık sık görüşüyorlarsa eşinizin hatrina gidin. Çok oturmaz hemen kalkarsınız. Zaten bebek görmeye davet edilmez. Gidecek olan haber verir gider.

Illa gidikecekse siz de gitmelisiniz. Asıl gitmemesi gereken eşiniz.

İki eski sevgiliyi bir araya getirmeyecek kadar düşünceli davranmis ve eşinizi belli ki istemiyor
Eşinizin ısrarı neden
Ben olsam normal şartlarda giderdim ama bu kadar tavır koyan birinin ayağına da gitmem banane yahu

İki eski sevgiliyi bir araya getirmeyecek kadar düşünceli davranmis ve eşinizi belli ki istemiyor
Eşinizin ısrarı neden
Ben olsam normal şartlarda giderdim ama bu kadar tavır koyan birinin ayağına da gitmem banane yahu

Bu dusuncelilik mi? 😬😬😬
Eski sevgililer dugunde karsilaşsa ne olacak konu sahibinin eşi saldirgan biriyse hak verebilirim ama karsilastilar diye birbirlerinin boğazina yapişmayacaklarsa bu dusuncelilik değil ki.

Gayet aramin kotu oldugu, merhabalaşmadiğim hatta tartişma sonucu gorusmeyi kestiğim insanla ortak tanidiklardan dolayi ayni nikah ve dugunde bulundum ben. Kimse kimseyi bogazlamadi. Sizin araniz kotu sen gelme denseydi bana o kişiyi silerdim. Minimum 300-500 kişinin içinde birbirlerine bakmayiversinler ne olmuş yani.

Esinin eski sevgilisinin bebeği oldu o gitmek istiyor ama kadın gelmesin istiyor ben doğru mu anladım?😂

Bu dusuncelilik mi? 😬😬😬
Eski sevgililer dugunde karsilaşsa ne olacak konu sahibinin eşi saldirgan biriyse hak verebilirim ama karsilastilar diye birbirlerinin boğazina yapişmayacaklarsa bu dusuncelilik değil ki.

Gayet aramin kotu oldugu, merhabalaşmadiğim hatta tartişma sonucu gorusmeyi kestiğim insanla ortak tanidiklardan dolayi ayni nikah ve dugunde bulundum ben. Kimse kimseyi bogazlamadi. Sizin araniz kotu sen gelme denseydi bana o kişiyi silerdim. Minimum 300-500 kişinin içinde birbirlerine bakmayiversinler ne olmuş yani.
Bence kız istememiş gelmesini o yüzden o da arkadaşinin isteği üzerine böyle bir karar almış yani bir seçim yapılmış evet biri bana sen gelme düğünümüze dese ben onun çocuğuna gitmek için eşimi zorlamam
Bence de çok tuhaf tepkileri belli ki adamı istemiyor değişik bı konu

Eşinizle aralarında sorun olmuş dogru anladım dimi?sizinle degil.

Niye adamın davranışı garip bulunmuş? Bebek sadece kadının değil arkadaşının da aynı zamanda. Arkadaşını tebrik etmeye gidiyor. Belki buzları eritmeyi, eskiyi unutmayı istiyor. Sizler arkadaşlarınızın eşleriyle anlaşamayınca görüşmeyi mi kesiyorsunuz?
En yakın arkadaşı eşine o benim arkadaşım diyememiş ve evin hakimiyetini evin hanımına teslim etmiştir 😂 Bu durumda agaya danışmak yerine hiç gitmemek daha iyi😏

Bence kız istememiş gelmesini o yüzden o da arkadaşinin isteği üzerine böyle bir karar almış yani bir seçim yapılmış evet biri bana sen gelme düğünümüze dese ben onun çocuğuna gitmek için eşimi zorlamam
Bence de çok tuhaf tepkileri belli ki adamı istemiyor değişik bı konu

İşte kizin arkadasi "o gelirse ben gelmem" tribi cekmiştir. Konu sahibinin kocasini direkt cikartmişlar aradan, sen gelme denir mi bu mu yakin arkadaslik?

Taraflara soylersin en fazla eski sevgilin de geliyor vs diye bilgi verilir gelip gelmemeyi kendileri seçerler. Ama birine X gelecek veya Y gelecek sen gelme denmez.
Boyle bir yakin arkadaslik bende yok en azindan. Konu sahibinin kocasi icin sorun yok o ayri.

Arkadaslar daha önce belirttigim gibi yeni evliyim, ailemden uzakta oturuyorum artik. Esimin en yakin arkadasinin bebegi oldu, bebek görmeye gitmek istiyor fakat bir sorun var, o da arkadasinin esi.
Esimin eski sevgilisi bu kadinla zamaninda yakin arkadasti ve bazi olaylar oldu. Hâla görüsüyorlar mi bilmiyorum ama kadin biz evli degilken esime karsi tavirliymis, kendi dügününe gelmesini istemedi mesela (arkadasindan dolayi). Ben simdi bu kadinin evine neden gideyim? Esime gitmek istemedigimi belirttim, ayip olur falan diyor. Sizce haksiz miyim?
Ben olsam ben de gitmek istemezdim ki eşinizini düğününde bile istememiş kadın eşinizin ayıp olur demesi de değişik

Back
X