• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce abartiyor muyum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi btxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar daha önce belirttigim gibi yeni evliyim, ailemden uzakta oturuyorum artik. Esimin en yakin arkadasinin bebegi oldu, bebek görmeye gitmek istiyor fakat bir sorun var, o da arkadasinin esi.
Esimin eski sevgilisi bu kadinla zamaninda yakin arkadasti ve bazi olaylar oldu. Hâla görüsüyorlar mi bilmiyorum ama kadin biz evli degilken esime karsi tavirliymis, kendi dügününe gelmesini istemedi mesela (arkadasindan dolayi). Ben simdi bu kadinin evine neden gideyim? Esime gitmek istemedigimi belirttim, ayip olur falan diyor. Sizce haksiz miyim?
Kadın neden taraf tutmak zorunda kalmış acaba bu ayrılıkta 🤷‍♀️ Eğer geçerli sebepleri varsa eşinize hala tavırlı olacaktır muhtemelen. Eşinizin arkadaşı düğünde istemeyince kadına nasıl bir tavır sergilemiş? Arkadaşına sahip çıkmış mı mesela? Eşiniz neye dayanarak hala yakın arkadaş bu adamla?

İşte kizin arkadasi "o gelirse ben gelmem" tribi cekmiştir. Konu sahibinin kocasini direkt cikartmişlar aradan, sen gelme denir mi bu mu yakin arkadaslik?

Taraflara soylersin en fazla eski sevgilin de geliyor vs diye bilgi verilir gelip gelmemeyi kendileri seçerler. Ama birine X gelecek veya Y gelecek sen gelme denmez.
Boyle bir yakin arkadaslik bende yok en azindan. Konu sahibinin kocasi icin sorun yok o ayri.
Taraf tutulması çok saçma zaten de ben konu sahibinin eşinin neden bu kadar ısrarcı olduğunu anlayamadim

Taraf tutulması çok saçma zaten de ben konu sahibinin eşinin neden bu kadar ısrarcı olduğunu anlayamadim
E biliyordur hatalı olduğunu. Sorun çıkaracak taraf konu sahibinin eşiyse gelmemesi istenen kişinin o olması da normal olur. Tahmin yürütüyorum tabi ki ama konu sahibi de dahil kimse bu konuya tam anlamıyla vakıf olamaz. Düğüne gelmesi istenmediği halde adam alttan alıyorsa vardır bir bildiği.

E biliyordur hatalı olduğunu. Sorun çıkaracak taraf konu sahibinin eşiyse gelmemesi istenen kişinin o olması da normal olur. Tahmin yürütüyorum tabi ki ama konu sahibi de dahil kimse bu konuya tam anlamıyla vakıf olamaz. Düğüne gelmesi istenmediği halde adam alttan alıyorsa vardır bir bildiği.
Olayda konu sahibinin yerinde olsam bende gitmek istemem niye ayıp oluyor ben anladım madem ayıp etmiş eşi görüşmeye niye zorluyor iki tarafı tuhaf yani
Normal şartlarda olsa gider görüşürüm bende ama böyle tavırlı birinin evine niye gitmesen ayıp olur geçmişte ne yaşamışlarsa yaşamışlar dahil olmak istemem

Karisik bir durum ben de kendimi sizin yerinize koydum karar veremedim..gitmek istemezdim ama nir yandan da bebek gorme sonuçta .

Ben gitmem

Olayda konu sahibinin yerinde olsam bende gitmek istemem niye ayıp oluyor ben anladım madem ayıp etmiş eşi görüşmeye niye zorluyor iki tarafı tuhaf yani
Normal şartlarda olsa gider görüşürüm bende ama böyle tavırlı birinin evine niye gitmesen ayıp olur geçmişte ne yaşamışlarsa yaşamışlar dahil olmak istemem
Ama tavır konu sahibine değil ki. Bir de üstünden zaman geçmiştir bir şeylerin üstü örtülmüştür belki. Adam gitmek istiyor sonuçta. Konu sahibi gitmezse bir erkeğin yanında karısı olmadan bebek görmeye gitmesi daha tuhaf olur sanki

Back
X