sizce abartıyor muyum ?

benım 2 yıllık bi ilişkim var 4 bucuk yıldır tanışıyoruz kendisiyle aramızda 3 saatlik mesafe var.bende çalışıyorum kendiside çalışıyo pek buluşamıyoruz..geçen gün bana telde konusurken 2 erkek 2 kız buluşacaklarını söyledi bende olmaz dedim iş arkadaslarıymış ama ben bi kızla bi erkeğin okadar buluşmasını vs dogru bulmuyorum ateşle barut misali..tmm dedi gitmedi ama ot gibi yaşıyorum arkadaslarım onlar falan dedi..bugun gene aynı konu açıldı senın yüzünden ot gibi yaşıyorum ve yaşamaya devam edicem dedi..bende sen olsan izin verirmisin benım 2 kız 2 erkek gece buluşmama bende ot gibi yaşıyorum merak etme dedim verdiği cvp offf tmm uzatmayalım sen böyle yaşıyosun diye bende böyle yaşamaya devam edeyim iyi aksamlar görüşürüz dedi kapattı teli..bende msj attım 'tmm git gez dolas benım yüzümden ot gibi yaşama değmez bundan sonrada bişeyine karışmıorum senın.iki gündür bikac kız yüzünden ot gibi yaşıyorum bilmemne diyosun bana bukadar büyük bi sorunsa bu bana sorma alın kızlarıda gezin benımle gezemıyosun baskalarıyla gez dolaş yazdım..sizce abartmış mıyım bu durumu objektif bakış açılarına ihtiyacım var :26:

abartmamıssın az bile yapmıssın canım..yok öyle şey...sakın üzerine düsme derim ben...böyle bişeyle karsılassam normalde bişey yok gitsin derim ama ikna olursam ikna olursam fakat sırf bu yüzden sana trip atması hiç normal değil...

erkeklere taviz vermeyin hadlerini bildiren bayanlara hayranım.az bile yapmışsın ot gibi yaşamak istemiyorsa sevgili işlerine girmeyecek tek takılacak azına diline sağlık kendinden hiç ödün verme taviz verme sonra önünü alamazsın seni tebrik ediyorum..:46::46::46:

ne münasebet ot gibi yaşıyormuş! çok sinirlendim şimdi çıksın gelsin yanına madem ot gibi yaşamak istemiyorsa 3 saat çok kısa bi mesafe.. ah bu kızlar sevgilisi olan erkeklere asılmaktan ne anlarlar bilmiyorum.az bile yapmışsın kuzum. sevgi bu elbetteki fedakarlıklar yapılacak. benim erkek arkadaşım uzm. çavuş ırakta bile görev yaptı ama o kadar mesafeden her fırsatta beni görmeye geldi yani ben onu bekledim aylarca diye ot gibi mi yaşamış oldum sanki.. ne kadar saçma bi düşünce işini senin olduğun şehire aldırsın o zaman

gerçi iki kız iki erkeğe gündüzde izin vermezdım ama aksam olunca daha cok kızıyorum bide cafeye gidecekler gece romantık bi ortam ben belki geri kafalı düşünüyorum bu konuda bilmiyorum ama bi erkekle bi kızın arkadas kalabileceklerine pek inanmıyorum nedense devamlı böyle görüşmeler olursa hoslantıya dönüşme ihtimali cok yüksek :31:

sevgilini en iyi sen tanirsin yani öyle sen varken baskasina bakacak birisi mi?

ayrica cafelerde hic romantik degil yaninda sevgilin yoksa:)

normal kapali alan..

eger o sana kiziyorsa gitmene tabiki sende gitme diye söyle..ama illa 2 kiz 2 erkek olunca birsey olacak degil..en azindan

sevgilin yaklasimlarini bilir oda ona göre uzak dururdu..bilmiyorum belkide görmediginden dolayi

ama tabi ki sen gitme deyince ot gibi yasamak demesi sacma sonucta gönül bagi var iuizaksiniz yani illa bunlari yapmak zorunda degil ama yinede herkesi poatansiyel yoldan cikmis kiz gibi görmemeliyiz

Son düzenleme:
abartmamışsın canım.. ama o baya abartmış "ot gibi yaşıyorum vs" diyerek.. o buluşmaya gitse sosyal bi vatandaş mı olacaktı yani şimdi?? hayret bişe..
erkekler karşısındakini suçlu hissettirmek için elinden geleni yapar.. benim son sevgilimde bana "evde hapis yaşim onu istiyosun sen" derdi.. şimdi ayrıldık ve istediği gibi geziyor.. ama mesajlarına ben cevap vermediğimden kardeşime "ablanı merak ediyorum nasıl iyimi" diye sormaktan da geri kalmıyor..
ayrıca öyle bi buluşmaya eminim o seni yollamazdı.. sana da "erkekleri bilmiyo musun sana asılırlar şimdi deli olurum" derdi.. ee kendisi neden yapıyor o zaman??

benım 2 yıllık bi ilişkim var 4 bucuk yıldır tanışıyoruz kendisiyle aramızda 3 saatlik mesafe var.bende çalışıyorum kendiside çalışıyo pek buluşamıyoruz..geçen gün bana telde konusurken 2 erkek 2 kız buluşacaklarını söyledi bende olmaz dedim iş arkadaslarıymış ama ben bi kızla bi erkeğin okadar buluşmasını vs dogru bulmuyorum ateşle barut misali..tmm dedi gitmedi ama ot gibi yaşıyorum arkadaslarım onlar falan dedi..bugun gene aynı konu açıldı senın yüzünden ot gibi yaşıyorum ve yaşamaya devam edicem dedi..bende sen olsan izin verirmisin benım 2 kız 2 erkek gece buluşmama bende ot gibi yaşıyorum merak etme dedim verdiği cvp offf tmm uzatmayalım sen böyle yaşıyosun diye bende böyle yaşamaya devam edeyim iyi aksamlar görüşürüz dedi kapattı teli..bende msj attım 'tmm git gez dolas benım yüzümden ot gibi yaşama değmez bundan sonrada bişeyine karışmıorum senın.iki gündür bikac kız yüzünden ot gibi yaşıyorum bilmemne diyosun bana bukadar büyük bi sorunsa bu bana sorma alın kızlarıda gezin benımle gezemıyosun baskalarıyla gez dolaş yazdım..sizce abartmış mıyım bu durumu objektif bakış açılarına ihtiyacım var :26:

canım ne yaptın hallettin mi meseleni? bir kaç yerde yazdım denk geldin mi bilmem yazdıklarını okudukca yasadıklarımızın aynı olduguna karar verdım ıns sonu aynı olmaz.uzak ılıskı zordur bılırsın moralın bozuk olur sesın kotu cıkar trıp atar olursun ufacık seyden kavga cıkar cıkarda cıkar yanı.......Ben sana birşey diyim mi neden sozunuzu bu kadar ertelıyorsunuz ben senın ıstediğini biliyorum erkek arkadasın mı uzak duruyor? tatlım bence kavgalarınız birazda level atlamadıgınızdan artıyor.

kızlar kusura bakmayın cvp yazamadıklarım oldu..suan cok kötüyüm yine abuk sabuk bi nedenden ayrıldık sanırım çalıştıgım yerde japonlar var bugun bitanesi geldi cok tatlı konusuyodu benı falan gösteriyodu siz cok güzel hepiniz cok güzel falan diyodu bende benımkine anlattım böyle böyle diye kıskanclıktan delirdi demediğini bırakmadı git ozaman japona vs vs birsürü daha yazamayacağım laf :14:

Hiç de abartmamışsınız gayet yerinde tepkiniz ben olsam daha çok bile tepki verebilirdim ne demek sen ot gibi yaşıyosan bende yaşayım iki kız yüzünden 2yıllık ilişkisini zedeliyor.

canım tabiki izin vermiceksin kızlarla gezmek ne demek ya valla ben çıldırırım teklif bile edemez

tipik türk erkeği sen yapsan kıyamateti koparır ama kendi ne herşey mübah
sanırım erkeklerden gittikce nefret ediyorum yalnız yaşlanıcam bu gidişle:19:

Ah bu erkekler.. Koşulsuz itaat, sınırsız özgürlük bekliyorlar.
Yok böyle bi dünya!
Tepkilerinde haklısın canım. Geri adım atma.
Sen hakkın olanı konuşmuşsun, o hakkı olamayanı istemiş.
Daha fazla devam ederse böyle inceldiği yerden kopar söyliyim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

.......................................................................................

Son düzenleme:
Back
X