- Konu Sahibi _Semiramis_
benım 2 yıllık bi ilişkim var 4 bucuk yıldır tanışıyoruz kendisiyle aramızda 3 saatlik mesafe var.bende çalışıyorum kendiside çalışıyo pek buluşamıyoruz..geçen gün bana telde konusurken 2 erkek 2 kız buluşacaklarını söyledi bende olmaz dedim iş arkadaslarıymış ama ben bi kızla bi erkeğin okadar buluşmasını vs dogru bulmuyorum ateşle barut misali..tmm dedi gitmedi ama ot gibi yaşıyorum arkadaslarım onlar falan dedi..bugun gene aynı konu açıldı senın yüzünden ot gibi yaşıyorum ve yaşamaya devam edicem dedi..bende sen olsan izin verirmisin benım 2 kız 2 erkek gece buluşmama bende ot gibi yaşıyorum merak etme dedim verdiği cvp offf tmm uzatmayalım sen böyle yaşıyosun diye bende böyle yaşamaya devam edeyim iyi aksamlar görüşürüz dedi kapattı teli..bende msj attım 'tmm git gez dolas benım yüzümden ot gibi yaşama değmez bundan sonrada bişeyine karışmıorum senın.iki gündür bikac kız yüzünden ot gibi yaşıyorum bilmemne diyosun bana bukadar büyük bi sorunsa bu bana sorma alın kızlarıda gezin benımle gezemıyosun baskalarıyla gez dolaş yazdım..sizce abartmış mıyım bu durumu objektif bakış açılarına ihtiyacım var :26:
abartmamıssın az bile yapmıssın canım..yok öyle şey...sakın üzerine düsme derim ben...böyle bişeyle karsılassam normalde bişey yok gitsin derim ama ikna olursam ikna olursam fakat sırf bu yüzden sana trip atması hiç normal değil...