- Konu Sahibi _Semiramis_
.............................................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım 2 yıllık bi ilişkim var 4 bucuk yıldır tanışıyoruz kendisiyle aramızda 3 saatlik mesafe var.bende çalışıyorum kendiside çalışıyo pek buluşamıyoruz..geçen gün bana telde konusurken 2 erkek 2 kız buluşacaklarını söyledi bende olmaz dedim iş arkadaslarıymış ama ben bi kızla bi erkeğin okadar buluşmasını vs dogru bulmuyorum ateşle barut misali..tmm dedi gitmedi ama ot gibi yaşıyorum arkadaslarım onlar falan diye buğuz yaptı biraz..bugun gene aynı konu açıldı senın yüzünden ot gibi yaşıyorum ve yaşamaya devam edicem dedi..bende sen olsan izin verirmisin benım 2 kız 2 erkek gece buluşmama bende ot gibi yaşıyorum merak etme dedim verdiği cvp offf tmm uzatmayalım sen böyle yaşıyosun diye bende böyle yaşamaya devam edeyim iyi aksamlar görüşürüz dedi kapattı teli..bende msj attım 'tmm git gez dolas benım yüzümden ot gibi yaşama değmez bundan sonrada bişeyine karışmıorum senın.iki gündür bikac kız yüzünden ot gibi yaşıyorum bilmemne buğuz yapıyosun bana bukadar büyük bi sorunsa bu bana sorma alın kızlarıda gezin benımle gezemıyosun baskalarıyla gez dolaş yazdım..sizce abartmış mıyım bu durumu objektif bakış açılarına ihtiyacım var :26:
aslında önceden kendiside sevmezdi ben istemiyorum kızlar bizde gelicez diyolar diyo..bende dedım madem maç izlicez mac yapıcaz bişeyler uydurun illa gelicez dicek halleri yok ya..yok hiç tanımıyorum kızlarıAbartmamışsınız verdiğiniz tepki gayet normal. Zaten erkek arkadaşınız olsa o da size tepki gösterirdi bu durumda. Bence yapmanız gereken erkek arkadaşınızı erkek erkeğe vakit geçirmeye yönlendirmek kızlarla olmak da neymişYani bakış açısına göre değişir tabi ama ben de sevgilime izin vermem. erkek erkeğe vakit geçirsin gitsin dolaşsın ot gibi yaşamamış olur. Ha çıkacağı kızlar yakından tanıdığınız kişilerse belki düşünülebilir ama size saygı duymak zorunda
yok o kelimeyi ilk defa kullandım trip yapıyosun anlamına geldiğini sanıyodum yanlış biliyorum sanırım..buğzetmek düşmanlık nefret anlamındadır
sık kullanıyosun sanırım
yanlış anlamda kullanma
konuya gelince
erkek erkeğe çıkıp dolaşsın
illa kızlarla çıkmak zorunda mı
bence doğru tepki vermişsin
buğuz ne ya :26: "her gün yeni bir kelime" gibi bişey bu kk da dolaşmak..bu arada kesinlikle sen abartmamışsın erkek arkadaşın abartmış..
bende buğuz'u yeni duyanlardanım..neyse, kesinlikle abartmamıssın, çiftler arasındaki bu bencilliklere sinir oluyorum, sen otur o gezsin
, tavrını koydugun iyi olmus hatta az bile söylemişsin
aslında önceden kendiside sevmezdi ben istemiyorum kızlar bizde gelicez diyolar diyo..bende dedım madem maç izlicez mac yapıcaz bişeyler uydurun illa gelicez dicek halleri yok ya..yok hiç tanımıyorum kızları![]()
buğuz ne ya :26: "her gün yeni bir kelime" gibi bişey bu kk da dolaşmak..bu arada kesinlikle sen abartmamışsın erkek arkadaşın abartmış..
Abartmamışsın.Ne kadar ekmek,o kadar köfte misali.
Sana izin yoksa,onun ayrıcalığı ne ?![]()
sızınle buluşamıyor o sorun değılde
başka kızların yanına gıdemedı dıye trıp mı yapıyor beyfendı![]()
Çıkamaz arkadaş. Ben istemem doğrusu. Hem bak sen demişsin ben de çıkmıyorum diye o da off demiş. Ahh bu erkekler.
kızlar buğuzu trip yapmak anlamında kullandım nettende araştırdım kin beslemek düşmanlık diye yazıyo kin beslemese heralde iki gündür bu yüzden atışmazdık takmış bikere ot gibi yaşamaya neyse sildim o yazdıgımı zaten..bende o yüzden kızıyorum bi kac kız için bana soguk konuşuyo ama bundan sonra karışmıcam nereye giderse gitsinbende buğuz'u yeni duyanlardanım..neyse, kesinlikle abartmamıssın, çiftler arasındaki bu bencilliklere sinir oluyorum, sen otur o gezsin
, tavrını koydugun iyi olmus hatta az bile söylemişsin
bende anlamadım ya nasıl kızlarmış evet dedım erkeklerle istediğini yap gez dolaş ama anlamıyo işte..tepkimin normal oldugunu bilmek iyi geldipardon da nasıl kızlarmış onlar illa bizde gelcez diyorlarmıs.
arada sırada iş arkadaslarıyla cıkar bu doğal birsey de. akşamın bir körü değil yai öğle yemeği olur vs neyse dersin.
tepkin gayet normal. arkadaşın hem suçlu hemde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış.
gönlü alınması gereken biri varsa o da sizsiniz.
hemcinsleriyle dolaşmaya cıksın madem.. öyle dersen ''sap '' gibi mi dolaşcaz dererkek mantığı
![]()
aynen ben o kızları tanımıyorum ama benımkinin anlattığı kadarıyla bende pek tekin bulmadım açıkçasıKızlar biz de gelicez diye ısrar eden tiplerse iki adım uzak durması lazım bence erkek arkadaşının. Bir de bunun için sana tavır mı yapıyor utanmadan![]()