ilk 3sayfaya kadar okudum ama dayanamadan yazmak istedim.ben ortada takılacak bir durum göremedim.erkek muhabbeti yapılmış ve eşinde gülmüş.
bizde kız muhabbeti yapıyoruz bende arkadaşlarıma gülebilirim.garipsenecek birşey bulamadım ben.ben olsam dert etmezdim.
canım öpüşme masumiyetinde bişii olsa zaten susarım... ama abi çok gördümde bunun kadar iyi yalayanını görmedim harikaydı yazdığında eşiniz gülüyorsa buluşunca konuşuruz diyorsa sıkıntı büyük oluyo işte bilmem anlatabildimmi daha nekadar açabilirimki...
bencede eşinize kızacak bir durum yok...
evli adam evlilerle takılır diye bişey olamaz biz kadınların bekar arkadaşları yok mu eşimiz görüşme dese görüşmeyecekmiyiz kaldı ki eski arkadaşsa!
eşinin arkadaşı densiz bence iyi bişi yaptığını sanıp ballandıra ballandıra anlatıyor :26:
ama şu var ciddi görüştüğü bir kadını asla arkadaşına anlatmaz erkekler demek ki geyik muhabbeti yapmışlar kendi aralarında bence fazla takılmayın bu mevzuya
Bizim bir çok muhabbetimiz de erkeklere çok anlamsız geliyor, çok da dalga geçiyorlar... Demek ki bu şekilde bir iletişimleri var bu iki arkadaşın.
Eşinizin arkadaşı her zaman yaptığı muhabbeti eşinize yapabilir, "aa o artık evli bir adam, ona böyle şeylerden bahsetmemeliyim" demez, neticede evlendi diye beş yaşında çocuk olmadı eşiniz.
Hala arkadaşları olan, kendine ait bir alanı olan yetişkin (veya ergen, ne dersek artık) bir erkek.
Bence böyle şeylere takılmayın, ha bir de eşinizin erkek arkadaşlarıyla yaptığı konuşmalarını izinsiz okumak da çok iyi bir fikir değil, ben anlasam epey kızardım... İnsanlar evlenmiş olabilir ama eşlerinin müdahil olmadığı alanlara -hadi bırakalım alanı, dakikalara- yine de ihtiyaçları olacaktır.
Ne desin "ben evliyim, artık bunları bana anlatma, özenirim bak" mı desin...
Benim bir arkadaşım gelip bana bir çocukla tanıştım, şöyle iyi, böyle tatlı derse; ben özenir miyim... İşim olmaz, ooh çayı koyalım, anlat sen arkadaşım derim...
Mutlu, huzurlu bir evliliği olduğu sürece ne diye özensin, zaten zor kurtarmış kendini o hayattan :)
Ya arkadaşı belki o akşam içmiştir, belki böyle şakalaşıyorlardır... (hele lise arkadaşlarıysa, eski arkadaşlarsa böyle 14-15 yaşında kalmış olabilirler...)
Sana dert değil, o arkadaşın annesini/sevgilisini vs bağlar... Zaten eşin de çok konuşmak istese, sonra konuşuruz demek yerine, konuşur, sonra da mesajları silerdi... O da çocuk muhabbeti diye çok sallamamış...
Belki kendiside hoşnut değildir arkadaşını kırmak istememiştir . Öylede olabilir tabi valla senin yerinde olsam şöyle yapardım demekte istemiyorum bi yerde etkilemişim olurum :) Ama arkadaşı dayaklık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?