sizce abartıyormuyum acil akıl verin kızlar :(

eşim ne diyebilirki onuda düşünüyorum yani konuşma benimle böyle şeyleri diyip kestirip atmasıda erkeklerin arasındaki o hanımköylü olma durumundan dolayı yapacağını sanmıyorum...bu tarz şeylere çok takıntılıdır eşim... ama ben yinede sakinliğimi hala koruyorum dünden beri konuşmadık ben bu tarz şeylerde yanına yaklaşırsam sinirlerime hakim olma problemi yaşadığım için yanına yaklaşamam onun gelmesini bekliyicem benmi gidip milletin erkeğinin performansının dedikodusunu yapıyorumda bide ben gidip sırnaşıcakmışım... ben gurur yapmadım asla ne sevgiliilk döneminde nede evlendikten snra ama şuanda onu ödüllendirir gibi bide ona sırnaşıp iyice ayağının yer almasınıda sağlayamam..kaldıki böyle bir tartışmadan dolayı dışarıya gözü kayıcaksa buyursun kaysın

ilk 3sayfaya kadar okudum ama dayanamadan yazmak istedim.ben ortada takılacak bir durum göremedim.erkek muhabbeti yapılmış ve eşinde gülmüş.

bizde kız muhabbeti yapıyoruz bende arkadaşlarıma gülebilirim.garipsenecek birşey bulamadım ben.ben olsam dert etmezdim.

canım 4.sayfada muhabbetin boyutuda yazıyor keşke bide onu okuyup bi karar verseydin ozaman daha aydınlatıcı olurdun..

Bekar yada evli mahremiyet denilen bir olay var.
bu insan hayatında ince bir cizgi değil bence sınırları cok belirgin başka gözlerden sözlerden yorumlardan sakındığın tamamen kişeye özel hayat.
Büyükler ne kadar güzel söylemiş KABAHATTE MUHABBETTE SAKLI OLAMALI diye

tam bir ergen muhabbeti yaa napıym hala çok katıyım ona şaşırıyorum sinirimde en ufak bir azalma yok bide arkadaşı yazmış yaa bu aralar çok formdayım eşimde konuşuruz yazmış faceten muhabbet etmiyorlarki benim okuyacağımı bildiği için yüzyüze öğrenir detayları...

Son düzenleme:
bencede eşinize kızacak bir durum yok...
evli adam evlilerle takılır diye bişey olamaz biz kadınların bekar arkadaşları yok mu eşimiz görüşme dese görüşmeyecekmiyiz kaldı ki eski arkadaşsa!
eşinin arkadaşı densiz bence iyi bişi yaptığını sanıp ballandıra ballandıra anlatıyor :26:
ama şu var ciddi görüştüğü bir kadını asla arkadaşına anlatmaz erkekler demek ki geyik muhabbeti yapmışlar kendi aralarında bence fazla takılmayın bu mevzuya

umarım sonunda kötü birşey olmaz...

Bizim bir çok muhabbetimiz de erkeklere çok anlamsız geliyor, çok da dalga geçiyorlar... Demek ki bu şekilde bir iletişimleri var bu iki arkadaşın.

Eşinizin arkadaşı her zaman yaptığı muhabbeti eşinize yapabilir, "aa o artık evli bir adam, ona böyle şeylerden bahsetmemeliyim" demez, neticede evlendi diye beş yaşında çocuk olmadı eşiniz.
Hala arkadaşları olan, kendine ait bir alanı olan yetişkin (veya ergen, ne dersek artık) bir erkek.

Bence böyle şeylere takılmayın, ha bir de eşinizin erkek arkadaşlarıyla yaptığı konuşmalarını izinsiz okumak da çok iyi bir fikir değil, ben anlasam epey kızardım... İnsanlar evlenmiş olabilir ama eşlerinin müdahil olmadığı alanlara -hadi bırakalım alanı, dakikalara- yine de ihtiyaçları olacaktır.

ama ben tesadüfen gördüm benim olup olmadığımı soruncada gıcık oldum bende her insanın özel anlarının olması gerektiğini biliyorum ama özel an bumu?

Sizce/bizce çok hoş/hiç hoş bir paylaşım olmayabilir ama bu onların muhabbeti... ve aslında eşinizle özel konuşmak, erkek muhabbeti yapabilmek için sizin olup olmadığınızı sormuş...

(Biraz ergen erkek çocukları durumunda kalmış arkadaşlar ama boşverin, büyürler herhalde...)

peki evli bir erkeğe bukadar ayrıntılı ve özendirici bir şekilde anlatması doğrumu? ve eşiminde buna çanak tutar tarzda sonra konuşuruz demesi...?

Ne desin "ben evliyim, artık bunları bana anlatma, özenirim bak" mı desin...

Benim bir arkadaşım gelip bana bir çocukla tanıştım, şöyle iyi, böyle tatlı derse; ben özenir miyim... İşim olmaz, ooh çayı koyalım, anlat sen arkadaşım derim...

Mutlu, huzurlu bir evliliği olduğu sürece ne diye özensin, zaten zor kurtarmış kendini o hayattan :)

yazdıklarımın hepsini okudunmu bilmiyorum... çok gördüm ama bukadar iyi yalayanınıda görmemiştim dese bilemi kızmazdın?

Ya arkadaşı belki o akşam içmiştir, belki böyle şakalaşıyorlardır... (hele lise arkadaşlarıysa, eski arkadaşlarsa böyle 14-15 yaşında kalmış olabilirler...)

Sana dert değil, o arkadaşın annesini/sevgilisini vs bağlar... Zaten eşin de çok konuşmak istese, sonra konuşuruz demek yerine, konuşur, sonra da mesajları silerdi... O da çocuk muhabbeti diye çok sallamamış...

canım arkadaşını tanıyorum ben 8 yıllık üniversiteden beri arkadaşı.. eşimin onu o anda sallamamasının sebebi sonra konuşruuz demesinin sebebi bence benim onun yazdıklarını okuycağımı bildiği için ayrıca silmeye çalışmış facebooktan ama silinince arşive atmış oda silindi sanmış ben ordan buldum...

Seninki abartmak değil. Eşinin tepkisine kızmış olmalısın ve ayrıca arkadaşı da baya bi densizmiş yani.

yaa bu sanırım herkesten herkese değişiyor kimisi bence haklısın abartın yok diyor birileri takılma diyor anlamadım kafam allak bullak oldu... benim içimdeki seste güzel bir kavga etde yaptığının doğru bişi olmadığının farkına varsın diyor.

Belki kendiside hoşnut değildir arkadaşını kırmak istememiştir . Öylede olabilir tabi valla senin yerinde olsam şöyle yapardım demekte istemiyorum bi yerde etkilemişim olurum :) Ama arkadaşı dayaklık :)

Belki kendiside hoşnut değildir arkadaşını kırmak istememiştir . Öylede olabilir tabi valla senin yerinde olsam şöyle yapardım demekte istemiyorum bi yerde etkilemişim olurum :) Ama arkadaşı dayaklık :)

canım fikrinide söylersen çok sevinirim zaten sordum ben benim yerimde olsaydınız ne yapardınız diye... sen ne yapardın? tartışırmıydın yoksa büyütmezmiydin?

Tartışmazdım ama hoşuma gitmeyen davranışını da açıkça söylerdim . Çünkü insan bi zaman sonra kafasında büyütüyor meseleyi... Dediğim gibi belki eşinde hoşnut değildi arkadaşının yaptığı konuşmadan . Ama ses çıkarmadı güldü geçti vs. Bizde bazen yapmıyormuyuz karşımızdaki kişiyi rencide etmemek için gülüp geçiyoruz. Evli erkekle bekar bi erkeğin düşüncesi daha farklıdır. Mesela böyle bi konuşmadan sonra sana karşı daha bi korumacı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…