sizce abartıyormuyum acil akıl verin kızlar :(

merhaba canım bence çok haklısın eşinin arkadaşı çok harikaydı demesi eşinde bir merak uyandrmıştır kesin sadece eşin değil hangi erkeğe söyleseler bu lafları her erkekte bir merak uyandırır. ama birde şöyle birşey var eşinin karakteri sağlamsa seni seviyorsa yapmaz ama sen yinede boş bırakma eşini derim eşini takibe al ona çaktırmadan

"evli erkeğin/kadının bekar arkadaşı olmaz" diye bir tezim yok benim
ama ilişkileri dejenere olur diyorum sen anlayamamışsın ama neyse, anlayana...

kızlar eşimle konuştum bu konuyu psikoloğa gittim ve senden yüz bulup senin evli bir erkek olduğunu unutan arkadaşına senin hatırlatma yapman lazım dedim... oda beni haklı gördü ve arkadaşıyla konuştu jerenle tartıştık bidaha bana böyle şeyler anlatma git diğer bekar arkadaşlara anlat jeren seni gördüğü yerde bacaklarını kıracak bile demiş... istersen sende kız dedi bana süleyman birdaha böyle ceren yanındamı falan diyip derin mevzulara girersen senin saçını başını yolarım diye konuş dedi eşim bana ama sen konuştuysan bana gerek yok sana güveniyorum zaten ben onu diğerlerinin yanında konuştum çok utandı diğerleride mesajı almıştır sıkmayalım böyle şeyler için canımızı bidahada benden ayrı uyuma dedi... sorunu çözdük bilginize... ayrıca hepinize teşekkürediyorum verdiğiniz akıllardan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…