sizce abartıyormuyum acil akıl verin kızlar :(

ben olsam kavga çıkatmak yerine o arkadaşıyla bir daha görüşmesine izin vermezdim çünkü bağırıp çağırıp kavga çıkartmak eğer sonunda bir yaptırım getirmiyorsa hiçbir işe yaramıyor sadece sen sinir olduğunla kalıyorsun ayrıııca eşin de sana ben bu deliyle niye evlendim gözüyle bakıp haklı olduğun konularda bile onun üste çıkmasına sebep oluyor o yüzden o arkadaşıyla bir daha görüştürmemek lazım böylece ayrıntıları da daha sonra anlatamaz eşiniz de görüşeceğim diye ısrar ederse o zaman kavga çıkartıp gözünü korkutmak daha mantıklı

canım 8 senedir arkadaşı nasıl görüşmesine engel olabilirimki? mümkün değil hatta ben onlara kumalarım derim benden daha çok görüşürdü sevgiliykende...

ben tartışmayı geç dün gece ve bu gece olmak üzere yanında yatmıyorum tiksindim çünkü :26:

canım 8 senedir arkadaşı nasıl görüşmesine engel olabilirimki? mümkün değil hatta ben onlara kumalarım derim benden daha çok görüşürdü sevgiliykende...

o zaman böyle konuşmalar yapmayacak eşin de onu uyaracak gidip bir de oturup ayrıntıları dinlerse ilişkiniz açısından ilerde tehlike oluşturur çünkü insan neyi normal karşılarsa bir süre sonra o şeyi yapma potansiyeli olan biri haline dönüşüyor

heh işte kilit noktam burası zaten ayrıntılar bu adam internetten ayrıntıya girmedi ama her hafta mutlaka görüştükleri için ilk buluşmada ayrıntılara girecek bide bu aralar çok formdayım demiş eşimde tamam konuşuruz sonra demiş... ne demek bu yaa? daha neyi konuşucaksın sen işte gelde delirme...

ben tartışmayı geç dün gece ve bu gece olmak üzere yanında yatmıyorum tiksindim çünkü :26:

Umarım bu mesele en kısa zamanda çözülür . Kadınların çoğu ister istemez tiksiniyor zaten.Peki sebebini sormuyor mu sana neden böyle davranıyorsun diye?

Umarım bu mesele en kısa zamanda çözülür . Kadınların çoğu ister istemez tiksiniyor zaten.Peki sebebini sormuyor mu sana neden böyle davranıyorsun diye?

hayır canım dünden beri ağzımızı bıçak açmıyor gün içindede hiç aramadı... bende konuşmuyorum ben yatak odasında uyuyorum oda salonda... ayrıca neyin sebebini soracak benim o mesajlaşmaları gördüğümü biliyor az çakal değil :) ben şuanda haftasonu o arkadaşlarıyla buluşmaya gittiğinde nasıl bir tavır koysam onun derdindeyim... yada arkadaşlarınamı bi ihtar çeksem çokmu haddimi aşmış olurum...

Aman sen arkadaşlarına bence hiçbir şey deme sonra kulağına gider seninle kötü olur. Sert gözükmeye bayılırlar çünkü. Sen yine eşinle konuş kendi aranızda halledin .Doğru bir konuşma olmadığını anlamalı

evet zaten bende ondan dolayı çekindim sonra herşey dahada beter olur işin içinden çıkamam. ben denemiycem ama gelip o konuyu açıcak sonra ben ona diceklerimi dicem onun dışında hala konuşmayı planlamıyorum aksi gibi bu iğrenç dönemde en yakın arkadaşımda 2-3 günlüğüne ziyaretime geliyor bu komik durumu onun yanında yaşamak zorunda kalıcam diye üzülüyorum ama napıym evlilik işte

her bekar arkadaş sapık olacak diye bişey yok, ben evlendik artık bekar arkadaşlarımla görüşemem mi dicem, ben demiceksem tabiki eşimde demicek, evlenmeyi tercih etmeyenlerde olabilir, insanlar ille evlenince düzgün yaşıcak diye bişey yok, eşimin bekar arkadaşları son derece düzgün insanlar, ama seninkiler biraz abartmış, sende haklı olarak acaba eşimde özenirmi diye çekiniyosun, haklısın

öylesine takıldıkları karısı vs farketmez bi laf vardır yaptığını p.şt anlatır diye

ben evlendim diye bütün arkadaşlarım evlenmemeli tabii ama, araya bir mesafe giriyor ister istemez artık farklı statüteki insanlar oluyorsunuz, senin kayınvalidenle sorunların varken o kız arkadaşlarıyla olan bir boş muhabbeti anlatınca artık birbirinizi sarmamaya başlıyorsunuz
sen nasıl hamile kalabilirim diye tırmalarken, o telefonda işlettiği erkek arkadaşını, sonra ona asılan erkekleri anlatıyor,
ve artık iki yakın arkadaş uzaklaşmış oluyor
insanları yakınlaştıran ortak zevkleri ve ortak sorunlarıdır
sosyal statün evlendiğin gün değişir, ve bunu bekar biri evlenmeden asla anlayamaz...

Son düzenleme:
Bence empati yaptır eşine

ben kız arkadaşlarımla böyle bir muhabbette olsan ne hissederdin

arkadaşının anlattığı kızlar senin kardeşin olsaydı gibi

kesinlikle katılıyorum..böyle ufak tefek şeylere takılma ...sonucta eve kızı atan senın kı deıl ...erkeklerin bu konuya bakıs acıları bızımkınden cok farklı bız belkı bu tarz seylerı kendı aramızda konusurken bıle cekınırız ama erkekler için bu ck normal...bende evlıyım sen bı arkadası eşine bunları anlattı dıe dert yanıosun benım esım benden once yedıgı haltları bana anlatıo yahu :) gül geç dert mı arıosun kendıne

evli erkeğin evli arkadaşları olmalı bence kocanın bir an önce bu arkadaşlarından kopması lazım ben nişanlı olduğum halde nişanlımın bekar arkadaşlarıyla görüşmesine katiyen izin vermiyorum bir tane nişanlı arkadaşlarımız var onlarla görüşüyoruz cnm bekar adamlar kocanı yanlış yerlere sürüklerler dikkatli ol

Evli erkeğin bekar arkadaşları olamaz gorusune katılmıyorum..
Doğru düzgün bir insansa neden olmasın ki?
(karşı cinsten olmadığı sürece)
Ayrıca sen eşini fırçalasan iyi olur..
Bu iğrençliğin konusulmasına fırsat veren eşin çünkü!!

senin eşinin ya kendine qüveni yok, ya da psikolojisi evliliği kaldıramadı :)

Son düzenleme:
erkeklerin kadınlar gibi olmadığını hepimiz biliyoruz değil mi?
dolayısıyla bizim aramızda konuşulan seks ile onların konuştuğu seks arasında dağlar kadar fark vardır.
erkekleri biraz olsun çözebilen bir kadın bunu bilir ve bu konuda kadınlarla kıyaslamadan yorum yapar.
bence abartmıyorsunuz sayın jeren. eşinize şimdilik güveniyorsunuz belki ama ilerisi için elbette kaygılanıyorsunuz.
çünkü dediğim gibi, erkekler bambaşka konuşur ve düşünür. ileride "benim bu arkadaşımdan neyim eksik?" dedi mi ip kopar.
ben sizin yerinizde olsam, tepkimi açık ve net şekilde belli ederim. sonra da susarım. çok bile dayanmışsınız.
evet mesajlarını gizlice okumanız hoş değil fakat şüphe uyandıracak şeyler yapmasaydı. zaten silmeye çalıştığını söylüyorsunuz..
fakat sizin de ifade ettiğiniz gibi konu uzatılmaması gereken, sadece uyarı yapılıp susulması gereken bir konu.
tamam herkesin kendi alanı olsun ama rahatsız olduğunuz bir şey söz konusu burada. üstelik evliliğinizi kökten etkileyebilecek bir konu. konuşmayıp ne yapacaksınız?
sizi en ufak bir boş anında kaybedebileceğini hissettirmelisiniz.
ayrıca arkadaşlarıyla görüşmesine kimse durduk yere birşey demez. fakat herkes haddini bilecek. eşiniz de dahil..

ben evliyim, bekar arkadaşlarımızda var evli olanlarda, tabi bu yaşayışa göre değişir biz ve evli arkadaşlarımız hala sevgili gibi yaşıyoruz, bekar kız arkadaşlarımda "boş" muhabbetler anlatmıyolar bana, sen arkadaşının sıkıntısına boş diyosan zaten arkadaş olmayın, o erkek arkadaşını anlatıyo ben kocamı dolayısıyla benim sorunum daha büyük diye bişey yok, insanlar kendini bildikten sonra bişey olmaz, benim eşim sevgiliyken bile fazla domestik ve bağlı biriydi, ama karakteri buna uymayan adama bir değil bin tanede nikah imzası attırsan böyle merak eder işte milletin kızlarla neler yaptığını, özenir, konu sahibi kendi adına çok haklı ama evli erkeğin/kadının bekar arkadaşı olmaz tezine katılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…