ben olsam kavga çıkatmak yerine o arkadaşıyla bir daha görüşmesine izin vermezdim çünkü bağırıp çağırıp kavga çıkartmak eğer sonunda bir yaptırım getirmiyorsa hiçbir işe yaramıyor sadece sen sinir olduğunla kalıyorsun ayrıııca eşin de sana ben bu deliyle niye evlendim gözüyle bakıp haklı olduğun konularda bile onun üste çıkmasına sebep oluyor o yüzden o arkadaşıyla bir daha görüştürmemek lazım böylece ayrıntıları da daha sonra anlatamaz eşiniz de görüşeceğim diye ısrar ederse o zaman kavga çıkartıp gözünü korkutmak daha mantıklı
Tartışmazdım ama hoşuma gitmeyen davranışını da açıkça söylerdim . Çünkü insan bi zaman sonra kafasında büyütüyor meseleyi... Dediğim gibi belki eşinde hoşnut değildi arkadaşının yaptığı konuşmadan . Ama ses çıkarmadı güldü geçti vs. Bizde bazen yapmıyormuyuz karşımızdaki kişiyi rencide etmemek için gülüp geçiyoruz. Evli erkekle bekar bi erkeğin düşüncesi daha farklıdır. Mesela böyle bi konuşmadan sonra sana karşı daha bi korumacı olur.
canım 8 senedir arkadaşı nasıl görüşmesine engel olabilirimki? mümkün değil hatta ben onlara kumalarım derim benden daha çok görüşürdü sevgiliykende...
o zaman böyle konuşmalar yapmayacak eşin de onu uyaracak gidip bir de oturup ayrıntıları dinlerse ilişkiniz açısından ilerde tehlike oluşturur çünkü insan neyi normal karşılarsa bir süre sonra o şeyi yapma potansiyeli olan biri haline dönüşüyor
ben tartışmayı geç dün gece ve bu gece olmak üzere yanında yatmıyorum tiksindim çünkü :26:
Umarım bu mesele en kısa zamanda çözülür . Kadınların çoğu ister istemez tiksiniyor zaten.Peki sebebini sormuyor mu sana neden böyle davranıyorsun diye?
Aman sen arkadaşlarına bence hiçbir şey deme sonra kulağına gider seninle kötü olur. Sert gözükmeye bayılırlar çünkü. Sen yine eşinle konuş kendi aranızda halledin .Doğru bir konuşma olmadığını anlamalı
tatlim biz kadinlar evliyken yada biriyle cikarken yaptiklarimizi yani cogumuz kiz ark larimizla paylasiriz dogrumu...Ama erkekler sadece öylesine takildiklarini
anlatirlar birbirlerine asla eslerini anlatmazlar yine cogu dicem cünkü burdan biri cikip yooo benimki anlatiyoduda diebilir artik hersey normal bizim toplumda..
Neyse senin durumuna gelince arkadasi anlatmis esinde gülmüs takma..Evli arkadaslari olmali diyenler var onla ne alakasi var evliler toplanip
capkinliga gitmiyo sanki..Hic abartma esine güven; kendine güven Kurtun aklina kuzuyu düsürme
evli erkeğin evli arkadasları olur dıye bır kural mı var? yanı sen evlendın dıye butun arkaadasların evlenmelı mı. ben buna onyargı dıyorum ve mantıklı bulmuyorum ama karar senın sonucta. gunun bırınde esınde sana bekar arkadaslarınla gorusme vs derse verebılecek bır cevabın olur mu. dıger konuya gelınce evet kotu bır durum ama evlı olsaydıda bu konusmayı ayapabılecek bırı gıbı sankı esının arkadası. bunu bırıyle bu sekılde konusabıldıgıne gore.
tatlim biz kadinlar evliyken yada biriyle cikarken yaptiklarimizi yani cogumuz kiz ark larimizla paylasiriz dogrumu...Ama erkekler sadece öylesine takildiklarini
anlatirlar birbirlerine asla eslerini anlatmazlar yine cogu dicem cünkü burdan biri cikip yooo benimki anlatiyoduda diebilir artik hersey normal bizim toplumda..
Neyse senin durumuna gelince arkadasi anlatmis esinde gülmüs takma..Evli arkadaslari olmali diyenler var onla ne alakasi var evliler toplanip
capkinliga gitmiyo sanki..Hic abartma esine güven; kendine güven Kurtun aklina kuzuyu düsürme
ben evlendim diye bütün arkadaşlarım evlenmemeli tabii ama, araya bir mesafe giriyor ister istemez artık farklı statüteki insanlar oluyorsunuz, senin kayınvalidenle sorunların varken o kız arkadaşlarıyla olan bir boş muhabbeti anlatınca artık birbirinizi sarmamaya başlıyorsunuz
sen nasıl hamile kalabilirim diye tırmalarken, o telefonda işlettiği erkek arkadaşını, sonra ona asılan erkekleri anlatıyor,
ve artık iki yakın arkadaş uzaklaşmış oluyor
insanları yakınlaştıran ortak zevkleri ve ortak sorunlarıdır
sosyal statün evlendiğin gün değişir, ve bunu bekar biri evlenmeden asla anlayamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?