sizce abartıyormuyum?? yardım edin lütfen

ne kadar saçma bir durum..benimde sevgilim askerde.benimde çok yakın arkadaşlarım sevgilimi tanır ama telefonları birbirlerinde yoktur yani.çünkü saçma hadi tamam bi durum olduğunda ararsın alıp numarasını ama sadece muhabbet için ne gerek var ki.arkadaşım daima bana sorar halini hatrını.çünkü böyle olması gerekir.bence.

Hah canım benim ne güzel acıklamıssın durumu.. olması gerekende bu.. bastan hata yapmıssın onları bu kadar yakın tutmakla.. bak insanları kıramıyorsun sanırım ama o kız tehlikeli bi kız ben burda tarafsız baktıgım için görebiliyorum sen duygularının yogunlugundan fark edemiyor olabilrsin sana yardımcı olmamızı istiyorsan o kıza iyi bi göz dagı ver bitirme noktasına getir gerekirse arkadaslıgını. Ki sevgiline de yazıklar olsun lafını cignemis bana kalsa o adamada göz dagı ver derim ama

Son düzenleme:
Başka arkadaşımla böyle olsa pek bu kadar tepki göstermem de bu arkadaşıma kesinlikle güvenmiyorum çünkü erkek arkadaşının abi dediği kişiyle çıkmıştı sonra da soranlara sizene felan gibisinden laflar söyledi bana da aynısını yaparsa diye düşünüyorumm kafam karmakarışık :14:

Niye kafan karışık canım ateşle oynayacağına kes o kızla arkadaşlığını uzak tut kendinden de sevgilindende.Kız sana konuşsakta sölemem dedi ve sen susup oturdun mu .Sen kimsin kendini ne sanıyorsun bir daha bendende sevgilimdende uzak dur demen yerde susup kabullendin mi yani.Hem güvenmiyorum diyorsun hemde bile bile yakınında tutuyorsun.Böle bir insansa onun kaybediceği bir şey olmaz canım keyfine bakar ağlayıp sızlayan sen olursun.Çok büyük hata yapıyorsun.

tamam teşekkür ederim hepinize kız arkadaşımla buluştuğum da sorarsa eğer dediklerinizi söylüycem ağlamak sızlamak istemiyorum sonun da .

Son düzenleme:
çok saçma o kadar çok vakti varsa her defasın da seni arasın.
annesi babası kardeşi,amcası teyzesi özel günlerde geriye de kimseye gerek yok bence ..
sevgilimin arkadaşı ne alaka.
haklısın.
ayrıca izne gelecek tüm vaktini ailesi ve sen olmalısın. arkadaş falan gereksiz bol bir zaman da olabilir.
ama senin bu arkadaşla kesinlikle olmasın artık ne konuşuyorsa.
tepkini sert olmadan başbaşa kalmak istediğini hem sevgiline hem de o lüzumsuz arkadaşına belli et.
kolay gelsin.

Back
X