sizce abartıyormuyum?

Seven34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
1.565
824
73
eşim arada sırada sigara içer otlanır yani annesinden annemden filan.fakat paket almıyordu.bir defa baya oluyor almış onuda fişten gördüm yok şöyle böyle arkadaşa aldım falan filan neyse uzatmadım.bugün sabah yine fiş buldum tekel yazıyor tutarı yazıyor sordum sigara değilt kek çikolata filan aldım ama tekel yazıyor dedım sıfırlık kdv bu dedim sigaralar sıfırlık oluyor çünki.bana dediği şey adam vergi ödememek için sıfırlık tekel kesti fişi dedi.inanmadım inanmıyorumda.inanmazsan inanma dedi. hani ne gerek var alıyorum dese tamam valla bişey demicem ama yalan söylemiş oluyor bana.bu gibi küçük bişeye yalan söyleyen başka konularda da yalan söyler değil mi fikrinize ihtiyacım var :(

neden saklıyosun saklama benden birdaha derim sizce yalan olmuyormu yani bu gibi küçük birşeyi saklayan başka türlü şeylerde saklar haksızmıyımki .s

Bence abartıyorsunuz. Bu kadar küçük bir şeyden böyle büyük bir anlam çıkartmanızı anlayamadım. Kusura bakmayın sizinle empati kuramadım belki de o yüzden anlamıyorum. Ben hayatta fişe bakmam, ne aldın diye de sorgulamam. Sigaranın çiftler arasında mesele olmasını hele hiç anlamıyorum. Koca adam aklı başında, zararını da biliyor göze alıp içiyorsa kendi bilir siz neden takiptesiniz?

Adama dedektif gibi sigaramı aldın fişte bilmem ne var diye sorguya çekersen tabi yalan söyler. Fişleri kontrol edecek kadar bu duruma takan içtiğimi bilse neler der diye düşünmüştür. Bi de bana yalan söyledi diyorsun resmen kendine dert arıyosun kusura bakma. Evet aldım ne abartıon dese bu sefer de sigara içio beni dinlemiyo diye dertlenirdin. Herkes bir bireydir ya karışmayın bukadar adamın sigarasına falan da

Bence abartıyorsunuz. Bu kadar küçük bir şeyden böyle büyük bir anlam çıkartmanızı anlayamadım. Kusura bakmayın sizinle empati kuramadım belki de o yüzden anlamıyorum. Ben hayatta fişe bakmam, ne aldın diye de sorgulamam. Sigaranın çiftler arasında mesele olmasını hele hiç anlamıyorum. Koca adam aklı başında, zararını da biliyor göze alıp içiyorsa kendi bilir siz neden takiptesiniz?
kendi fişi koymuş bende öle bi baktım nebilim ya kafam karıştı sormak istedim ama sizlerin düşünceside içimi rahatlatıyor :)

Adama dedektif gibi sigaramı aldın fişte bilmem ne var diye sorguya çekersen tabi yalan söyler. Fişleri kontrol edecek kadar bu duruma takan içtiğimi bilse neler der diye düşünmüştür. Bi de bana yalan söyledi diyorsun resmen kendine dert arıyosun kusura bakma. Evet aldım ne abartıon dese bu sefer de sigara içio beni dinlemiyo diye dertlenirdin. Herkes bir bireydir ya karışmayın bukadar adamın sigarasına falan da
haklısınız sanırım içsin bişey demiyorum saklıyor diye kızdım.ama sizlerin düşüncesi rahatlattığı için uzatmadım karısmıcamda dediğiniz gibi.yalan söylemsinde içiyosa içsin banane

Önceden büyük tepki verdiniz mi?
Çocuklar da öyledir ya? Tepki verilen konuda yalan söylerler.

Önceden büyük tepki verdiniz mi?
Çocuklar da öyledir ya? Tepki verilen konuda yalan söylerler.
yine sormuştum saklama demiştim alıyosan alıyorum de nediyebilirimki yani ama şimdi burdaki düşüçceleri duyunca rahatladım biraz ve konuyu toparladım eşimle aramda

eşim arada sırada sigara içer otlanır yani annesinden annemden filan.fakat paket almıyordu.bir defa baya oluyor almış onuda fişten gördüm yok şöyle böyle arkadaşa aldım falan filan neyse uzatmadım.bugün sabah yine fiş buldum tekel yazıyor tutarı yazıyor sordum sigara değilt kek çikolata filan aldım ama tekel yazıyor dedım sıfırlık kdv bu dedim sigaralar sıfırlık oluyor çünki.bana dediği şey adam vergi ödememek için sıfırlık tekel kesti fişi dedi.inanmadım inanmıyorumda.inanmazsan inanma dedi. hani ne gerek var alıyorum dese tamam valla bişey demicem ama yalan söylemiş oluyor bana.bu gibi küçük bişeye yalan söyleyen başka konularda da yalan söyler değil mi fikrinize ihtiyacım var :KK43:
Öncelikle elinizi tebrik ediyorum zira performansı ayakta alkışlamalık. Size gelince niye bu kadar irdeliyorsunuz anlamadım. Fişe bakmak falan neden? Almışsa almış yani.

Back
X