sizce abartiyormuyum

honour9

B-M
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
825
4
46
Ankara
Derdimi kisaca anlatayim, unide samimi bi arkadas grubumuz vardi,
Sevgilisi oldugu halde erkeklere cok samimi davranan bi kiz arkadasim vardi bu gruptan,
Bende namus bekcisiyim ya ! Bu arkadasimla hoslanmadigim bu davranislarindan dolayi kavga ettim,
Aslinda uyarmak istedim, ama bunu yapmaya calisirken biraz agir konustum,tamamen ipleri kopardik,
ancak aradan 15 gun gecince ben kendisinden agir konusmalarim icin ozur diledim ama barismayi dusunmedim
cunku sevgilisini aldattiginida gordum. Bu kisiyle arkadasligi gereksiz gordum.
Aradan 2 sene gecti ve gecen hafta mezun olduk
ancak baska arkadaslarimdan okadar buyuk darbeler yedimki, bu arkadasimla yok yere kusmus olmamiz nedeiyle icimi bi huzursuzluk kapladi. En azindan helallik almak istedim. Gecen hafta mezuniyette konuscaktim onla, ancak yanimdan gecerken kafasini egdigi icin durduramadim. Ve kac gundur bu konu icime dert oldu.
Nefsinin ustumde kalmasini istemiyorum. Yada birilerinin aklinda kotu kalmak istemiyorum, resmen ortada hicbisey yokken vicdan azabi oldu bu konu bana yaa..
Mesajla hakkini helal etmesini isteyecektim ama arkadaslarim, bu saatten sonra sacma bi davranis olacagini soylediler.
Bidaha yuzyuze gelirsen konusursun dediler. Ama imkansiz cunku sehirdisinda yasiyor.

Ne yapabilirim kizlar akil verin. Sizca abartyormuyum

abartıyosun tatlım...
ama çok dert olduysa ara konuş yada mesaj at....

İçim rahat etsin,huzursuz olmayayım diyorsan helallik al tabi ama çokta lazım değil gibi geldi bana
Facebook hesabı falan yok mu ?

İçim rahat etsin,huzursuz olmayayım diyorsan helallik al tabi ama çokta lazım değil gibi geldi bana
Facebook hesabı falan yok mu ?

Facebooku vardi ama beni silmisti o olaydan sonra. İcimin rahatsiz oldugu tek nokta, hani nasil anlatiyim, benden kotu bahseder belki bana ah eder, korkarim ben boyle seylerden. Yoksa ozurde dilemistim yani

Son düzenleme:
Facebooku vardi ama beni silmisti o olaydan sonra. İcimin rahatsiz oldugu tek nokta, hani nasil anlatiyim, benden kotu bahseder belki bana ah eder, korkarim ben boyle seylerden. Yoksa ozurde dilemistim yani

Anladım,facebooktan silince ulaşamıyo musun ki ?
Telefonu varsa ara konuş,ne kayberdersin ki ayrıca için rahat eder

Bence o kadar önemli değil çünkü özrünü dilemişsin.
Ama çok dert olduysa bi mesaj atabilirsin.İçin rahat eder.

Bence o kadar önemli değil çünkü özrünü dilemişsin.
Ama çok dert olduysa bi mesaj atabilirsin.İçin rahat eder.

Canim aslnda bursya yazmadan once icim rahat degildi ama yorumlari okuyunca daha bi rahatladim.
Simdilik zamana biraktim. Duruma gore mesaj atarim artik

Arkadasım hiç abartmiyosun,herkesin düşünce yapısı farklı kimisi sert konuşur sivri dilli olur bu onlar icin normaldir, sende en ufak bişeye kalbin rahat etmiyor bu bence senin inceliğini gosterir...

Mesajlada gayet helallik istyebilirsin saçma olmaz yani eskilerden anlatıp uzunca sonrada küsmenin iyi olmadıgını icinin rahat etmediğini ve helallesirsen hafifleyecgini söyle yani bu çok normal ...

Allah icine verdiyse kalbinin sesini dinle,ölümlü dünya valla

bu kadar olur..birebir aynı olayı yasadım yurttan oda arkadasımdı benimde, 2 yıl oluyo mezun olalı, bizde ayrı şehirlerdeyiz gecen yıl mesaj attım tüm yaşananlarla ilgili, cevap yazmadı ama benim üstümden yük kalkmış oldu

içinize dert olduysa bu dert sizi hep kemirir,ara sıra aklınıza gelir sizi sıkıntıya düşürür..iş işten geçmiş gibi görünsede telefon açın(mesaj atmayın)..seninle iyi kötü paylaşımlarımız oldu..mezun olduğun için tebrik ederim..o sıralar çocukluk etmişim kusura bakma deyin,helallik isteyin,içinizi rahatlatın...

Benim için dert olmazdı umursamazdım çünki ama sizin içinize büyük dert olup takıntı haline gelicek. Arayın mesaj atmayın mezuniyet günü konuşamadım tebrik ederim ayrıca yaşattıklarım adına özür dilerim ben hakkımı helal ettim sende edersin inşallah diye bir konuşma sergilersin üstünüzdeki yükü atarsınız.

çok ama çoook abartıyorsun bence seni en çok üzen birinin aklında kötü bi izlenim bırakmak...bu seni kötü biri yapmazki..varsın öyle düşünsün noolmuş yani???? dert etme be ya..

kızlar son durumu vereyim...
önerileri dinledim ve içimede dert olduğu için dün aradım konuştum...
önce çok şaşırdı havadan sudan konuştuk, sonra ben arama sebebimi anlattım, sonra o anlattı
oda beni özelllikle geçen yaz hep aramak istiyormuş, içi hiç rahat değilmiş,
rüyalarına bile giriyormuşum, oda beni çok özlemiş bunu söylerkende ağladı..:31:
çok memnun oldu bayaa gülüştük konuştuk, beraber çok güzel vakitlerimiz geçtiğinden bahsettik
hakkımızıda birbirimize helal ettik...
artık arada bi mesaj atıp hatrımı sormak istediğini söyledi, bende çok sevindim...
ben adımı attım bundan sonrası sen nasıl istersen öyle gelişir dedim:ssz: görüşürz diyerek kapattık telefonu
şuan içim çok rahat çokta huzurluyum:31:

Back
X