• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce abarttım mı

Ülkemizde suçlu arsız olmuş korkularıda yok. Ama iyi yapmışsınız. Sizin önünüze falan çıkacak olursa tek müşteri biz değiliz kim bilir kimlere bozuk ürün satınız ki bu geldi başınıza diyin. Ama tarihi geçmiş falan demeyin o zaman anlaşılır.
Çok haklısınız teşekkür ederim…. Yani sanmıyorum cesaret edeceklerini zaten ben yükselince pısmışlardı ama benim bilmediğim başka açıkları varsa ceza meblağsı yüksek olmuşsa belki o Zaaman kin güderler

Bence de çok iyi yapmışssın, hiçbir şey olmaz merak etme.

• Beğen
Reactions: Tbi
Merhaba dün bir olay yaşadım size anlatmak istiyorum çünkü annem tepki gösterdi evimin olduğu sokağın köşesinde bir bakkal var yaklaşık bir yıldır sürekli oradan alışveriş yapıyorum dün süt aldım bir litrelik bir de birkaç aburcubur eve geldiğimde sütün koktuğunu fark ettim sonra ambalajda bir hata olduğunu fark ettim kapağın alt kısmından süt sızdırıyordu o an sütün bozuk olduğunu anladım babam da ver ben söyliyim yenisini versinler dedi aldı sütü bakkala gitti yaşlı başlı adama siz düşürmüşsünüzdür deyip elinde sütle geri göndermişler eve,
eğiştirememiş benim çok zoruma gitti yani aptal yerine konmak ve bakkal beni tanıyor sürekli gittiğim alışveriş yaptığım yer sonra aldım sütü ben gittim bu süt yere düşmedi dedim bana çok ukala bir şekilde ben sana verdiğimde o süt patlak değildi sen düşürmüşsündür vs dedi ben çok sinirlendim çünkü resmen yalancı diyor bana bir süt için böyle yapılmaz dedim bir daha buraya ayağımı basmam sen bir müşterini kaybettim deyince de bana ben senle zengin olmam diyor neyse biraz münakaşaya girdim sonra sütü orada bıraktım parayı da almadım çıktım gittim eve geldiğimde bir de ne göreyim aldığım aburcuburun da tarihi geçmiş aradım belediyeyi şikayet ettim olayı da anlattım bozuk ürün satıp değiştirmemesi tarihi geçmiş ürün satması bir de üstüne bu ukala tavrı bence ben doğru olanı yaptım ama annem çok kızdı neden şikayet ettin seni şikayet ettiğini anlayacaklar aynı sokaktayız seni takip ederler başına bela olurlar diye korktu bana kızdı siz ne düşünüyorsunuz… bu arada bu sabah belediye ekipleri zabit ile birlikte teftişe gittiler işini doğru yapmayan herkes hak ettiği cezayı alsın sadece başıma bela olurlar mı diye korkuyorum annem aklıma soktu çünkü
Olması gerekeni yapmışsın.Nerden baksan bakkal hatalı..

• Beğen
Reactions: Tbi
Back
X