Sizce abim hakkında yanlış mı düşünüyorum?

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Öncelikle abim hakkında böyle bir konu açtığım için utanıyorum kendimden ama çevremde anlatabileceğim kimsem yok. Abimin yeni sayılan ilişkisi var kız arkadaşını benimle tanıştırmak istiyo. Bana eşin de gelsin beraber gidelim dedi çünkü arabası yok eşimin var. Ailem maddi açıdan sıkıntılı günler geçiriyo. Abim geçen senelerde arkadaşlaroyla buluşmak için benden para aldı ama geri vermedi. 50 tl gibi bişiydi. Çok değil zaten parasında değilim ama biraz beleşçi arkadaşlarının yanında öyle değil. Bemle markete girer bana çikolata aldırır bana ödetir parasını. Tamam o benim abim ailem maddi açıdan sıkıntılı ama bunu eşimin yanında yapmasından korkuyorum. Eşimin yanında da hesabı sadece eşime kitlemesinden eşime mahçup olmak istemiyorum. Abimi çok seviyorum lütfen kınamadan yorum yapın. Belki ben yanlış düşünüyorum büyütüyorum. Eşim asla paracı biri değildir hesabın hepsini ödese de sıkontı yapmaz ama ben yine de rahatsız olurum. Mesela yine geçen senelerde sürekli bana enişte arabayı bana versin gezmeye gidicem ki eşim abilerine arabayı verirken elli kere düşünür bişi olursa o uğraşıcak sonuçtakaç defa benim yanımda vermedi arabayı abisine istemedi. Litfen bana akıl verin abim hafta sonu buluşmak istito beraber gidelim dedi ben de olmazsa siz gidin biraz takılın sonra biz gelriiz yanınıza dedim. Sen yine de söyle beraber gidelim dedi. Ne yapmalıyım kimseye de anlatamıyorum yanlış anlaşılırım diye. Lütfen kırıco yorum yapmayın sadece fikir almak isteğim yanlışım varsa öğrenim hiç olmazsa.

En doğrusu önceden bu konuyu abinizle konusmaniz. Kırılacak bi durum yok küçük çocuk değil ki karşınızdaki.. eşinize mahcup olmamak için önceden önleminizi alıp abinizle konuşun

En doğrusu önceden bu konuyu abinizle konusmaniz. Kırılacak bi durum yok küçük çocuk değil ki karşınızdaki.. eşinize mahcup olmamak için önceden önleminizi alıp abinizle konuşun
Ama kırılır bana biliyorum tanıyorum aramız da zor düzelir. Kırmadan da nasıl anlatırım bilmiyorum ki...

Haklısınız evet ne bilim eşim yanlış bişi düşünsün istemem

Onceki yasanmisliklariniz yada bunu adet haline getirip surekli olarak hesabi size odetiyorsa mahcubiyet olabilir.

Ama kardes arasinda 3 5 in lafi olmamali, sizi davette ettigine gore sanirim parasi var, arabaya binayen hevesleniyor olabilir.
Abinizle aranizda kac yas var ?

Haklısınız evet ne bilim eşim yanlış bişi düşünsün istemem
Eşiniz böyle bişeyi yanlış düşünürse eğer bence ayıp eder. Benim eşimde kardeşim öğrenci mesela görmeye gittiğimizde evinin alışverişini yapar cebine harçlık koyar ben demeden yapar bunu. Değişik geldi bana sizin bu tavrınız

Öncelikle abim hakkında böyle bir konu açtığım için utanıyorum kendimden ama çevremde anlatabileceğim kimsem yok. Abimin yeni sayılan ilişkisi var kız arkadaşını benimle tanıştırmak istiyo. Bana eşin de gelsin beraber gidelim dedi çünkü arabası yok eşimin var. Ailem maddi açıdan sıkıntılı günler geçiriyo. Abim geçen senelerde arkadaşlaroyla buluşmak için benden para aldı ama geri vermedi. 50 tl gibi bişiydi. Çok değil zaten parasında değilim ama biraz beleşçi arkadaşlarının yanında öyle değil. Bemle markete girer bana çikolata aldırır bana ödetir parasını. Tamam o benim abim ailem maddi açıdan sıkıntılı ama bunu eşimin yanında yapmasından korkuyorum. Eşimin yanında da hesabı sadece eşime kitlemesinden eşime mahçup olmak istemiyorum. Abimi çok seviyorum lütfen kınamadan yorum yapın. Belki ben yanlış düşünüyorum büyütüyorum. Eşim asla paracı biri değildir hesabın hepsini ödese de sıkontı yapmaz ama ben yine de rahatsız olurum. Mesela yine geçen senelerde sürekli bana enişte arabayı bana versin gezmeye gidicem ki eşim abilerine arabayı verirken elli kere düşünür bişi olursa o uğraşıcak sonuçtakaç defa benim yanımda vermedi arabayı abisine istemedi. Litfen bana akıl verin abim hafta sonu buluşmak istito beraber gidelim dedi ben de olmazsa siz gidin biraz takılın sonra biz gelriiz yanınıza dedim. Sen yine de söyle beraber gidelim dedi. Ne yapmalıyım kimseye de anlatamıyorum yanlış anlaşılırım diye. Lütfen kırıco yorum yapmayın sadece fikir almak isteğim yanlışım varsa öğrenim hiç olmazsa.
Abim yok benim de erkek kardeşim var 50-100 tl gibi para versem karşılığını beklemem kardeşimde benden beklemez,abinizle daha önce ne yaşandı bilemem tabi siz daha iyi bilirsiniz ama dışarıya çıkalım diyorsa parası vardır bence,yada sizin bu konuda endişeniz var ise evinize davet edin çaya.

gitmeyin hem araba icin cagiriyor hemde hesabi kitletecek. Esin bir susar iki susar ucuncude sana patlar. Ki esin arabayi bir kere senim hatrin icin verse abin sonrasinda hep isteyecek bir tipe benziyor. Vallahi ailenin maddi durumu duzelebilir ama abine bir mesafe koymassan senin evlilik sikintiya girer sen duzeltemessin haberin olsun.sen ustune duseni yap arada ufak tefek paralari gizlice ver ama esine yine soylme

Her gün yemeğe çıkarıp hesabı size kitleyecek hali yok ya bir kereliğine eşiniz ödese niye sorun olsun ki? Arabayı isterse açık açık söylersiniz eşinizin bu konuda hassas olduğunu kendi abisine bile vermediğini. Israr ederse rahatsız olmakta haklı olursunuz ama şimdiden bunu kafanıza takmanıza gerek yok. Bir de burada yazmışsınız ama gaflete düşüp başkasının yanında da 50 liranın lafını etmeyin sakın hakkınızda hiç iyi düşünmezler.

Abi de cebinde parası yok , aile ile sevgili tanıştırıyor.
Aile ile sevgili tanıştırmak demek ; ben seninle ciddi bir yola giriyorum demek değil mi ya ?
Çözümüm şu : Abinizin cebine 100 lira koyun , hesabı o ödesin.
Ne eşinize mahcup olun ne gelin adayınıza.

kardeşinizle ilgili çok küçük hesaplar yapıyorsunuz.kardeş kardeşe genelde çikolata kahve kitler zaten:KK49:siz benim ailemde olsanız böyle bir tanışma mevzusunda eşiniz "aa olur mu öyle şey" der ve davet eder .ayrıca eşinize neden mahcup oluyorsunuz ki eşiniz de sizin ailenizden artık sonuçta.

Back
X