Öncelikle abim hakkında böyle bir konu açtığım için utanıyorum kendimden ama çevremde anlatabileceğim kimsem yok. Abimin yeni sayılan ilişkisi var kız arkadaşını benimle tanıştırmak istiyo. Bana eşin de gelsin beraber gidelim dedi çünkü arabası yok eşimin var. Ailem maddi açıdan sıkıntılı günler geçiriyo. Abim geçen senelerde arkadaşlaroyla buluşmak için benden para aldı ama geri vermedi. 50 tl gibi bişiydi. Çok değil zaten parasında değilim ama biraz beleşçi arkadaşlarının yanında öyle değil. Bemle markete girer bana çikolata aldırır bana ödetir parasını. Tamam o benim abim ailem maddi açıdan sıkıntılı ama bunu eşimin yanında yapmasından korkuyorum. Eşimin yanında da hesabı sadece eşime kitlemesinden eşime mahçup olmak istemiyorum. Abimi çok seviyorum lütfen kınamadan yorum yapın. Belki ben yanlış düşünüyorum büyütüyorum. Eşim asla paracı biri değildir hesabın hepsini ödese de sıkontı yapmaz ama ben yine de rahatsız olurum. Mesela yine geçen senelerde sürekli bana enişte arabayı bana versin gezmeye gidicem ki eşim abilerine arabayı verirken elli kere düşünür bişi olursa o uğraşıcak sonuçtakaç defa benim yanımda vermedi arabayı abisine istemedi. Litfen bana akıl verin abim hafta sonu buluşmak istito beraber gidelim dedi ben de olmazsa siz gidin biraz takılın sonra biz gelriiz yanınıza dedim. Sen yine de söyle beraber gidelim dedi. Ne yapmalıyım kimseye de anlatamıyorum yanlış anlaşılırım diye. Lütfen kırıco yorum yapmayın sadece fikir almak isteğim yanlışım varsa öğrenim hiç olmazsa.