Sizce abim hakkında yanlış mı düşünüyorum?

devamlı para alıyor olsa çekincenizi alarım da geçen sene aldığı 50 lirayı hatırlamanız çok garip geldi bana. hesabı size yıkma amacı olabilir ama 4 kişi en fazla 200-300 ödersiniz yani. lafını etmeye değer mi?

Konuyu açarken kirilmamasini istiyorsanız , programını anlatmasını isteyin.

Nereye gideceginizi , yemek yiyip yemeyeceginizi, bunun için parasının olup olmadığını sorun.
Yok derse tamam orada Alman usulü öderiz ddeyin eğer istemiyorsanız para vermek.

Ben olsam bir miktar veririm , al bizimkini de orada öde derim :)

Sorun abi kardes iliskisi degil ki... Kendisine ufak tefek cikolatalar aldirabilir ama baskalarini etkilemek icin sizin paranizi kullanmasina izin vermeyin.

abim yok kız kardeşim var ,aramızda paranın lafı dahi olmaz.çikolata nedir ya onun lafını ediyorsunuz.
50 tl vermişsiniz onu geri vermemiş.
kusura bakmayın kardeşlik böyle olmaz.kocanız 1 kere abinize yemek ısmarlasa ne olacak ? gerçi bir çikolatanın lafını eden yemek ısmarlarmı ...Feci şekilde art niyetlisiniz.

kardeşimin bana ne paraları geçmiştir 50 -100 nedir.
benimde ona ...feda olsun. cebimizde 10 lira varsa 5 er 5 er paylaşırız biz.

Arabayı benim eşim de kimselere vermez. Abim arabayı benden istemiş olsa "eniştenden iste ama kendi abisine bile vermiyor "der işin içinden çıkarım.
50 -100 liranın hesabını yapmanız da trajikomik. Benim de maaşım yüksek mesela ama ablam sağolsun benimle buluşmaya her seferinde elleri dolu gelir. Kendine aldığını bana da alır. Ben de ona zamanında maddi neyim varsa verdim hem ona hem yeğenime gücümün yettiği her şeyi alırım. Paraları var ihtiyaçları yok çok şükür. Sadece çok sevdiğim için içimden geliyor yapıyorum .keşke daha çok param olsa daha çok yapsam. ..

Abime çikolata aldım ödemedi nedir yahu, çok mu cimrisiniz ne? :duduk:
Sahip olduğum parayı sevdiklerime harcayınca mutlu olurum ben. Bereketi artar diye düşünüyorum.
Abinizin sürekli sizden para koparmak gibi bir tavrı yoksa gerçekten utanın bence.

Back
X