Önce abi demeyi bırakmakla başlayabilirsiniz.Arkadaşlar iş yerinde birinden hoşlanmaya başladım sanırım. Aslında bi kaç ay öncesinde aynı departmandaydık. Bi tık ilgisi var gibi gelmişti ama o zaman sevgilim vardı uzak durdum. Bu kişiye hiyerarşi dolayısıyla abi diyorum . 2 yaş büyük sadece. Geçenlerde aklıma düştü şu an farklı yerlerdeyiz pek görme şansım yok. İnstagramdan ekledim. 2 gün sonra kabul etti. Whatsapta fotoğrafını göremiyordum. Kabul ettiği gün fotoğrafını görebildim. Demekki ortak gruplardan numaramı bulup ekledi. Bilmiyorum bu gösterge olur mu. Sizce bekleyeyim mi yoksa bişey sorma bahanesiyle çalıştığı yere uğrayayım mı?
Ben olsam çalıştığı yere uğrardım ama ilgimi belli etmezdim. Ondan adım beklerdim
Hikaye filan paylaşıyorsa ordan konuşma başlatın, bizim kültürümüzdeki erkekler ilk adımı kaldıramıyor sankiArkadaşlar iş yerinde birinden hoşlanmaya başladım sanırım. Aslında bi kaç ay öncesinde aynı departmandaydık. Bi tık ilgisi var gibi gelmişti ama o zaman sevgilim vardı uzak durdum. Bu kişiye hiyerarşi dolayısıyla abi diyorum . 2 yaş büyük sadece. Geçenlerde aklıma düştü şu an farklı yerlerdeyiz pek görme şansım yok. İnstagramdan ekledim. 2 gün sonra kabul etti. Whatsapta fotoğrafını göremiyordum. Kabul ettiği gün fotoğrafını görebildim. Demekki ortak gruplardan numaramı bulup ekledi. Bilmiyorum bu gösterge olur mu. Sizce bekleyeyim mi yoksa bişey sorma bahanesiyle çalıştığı yere uğrayayım mı?
Önce abi demeyi bırakmakla başlayabilirsiniz.
Hikaye filan paylaşıyorsa ordan konuşma başlatın, bizim kültürümüzdeki erkekler ilk adımı kaldıramıyor sanki
Bekle tabiki de ya kaç yaşındasınız merak ettimArkadaşlar iş yerinde birinden hoşlanmaya başladım sanırım. Aslında bi kaç ay öncesinde aynı departmandaydık. Bi tık ilgisi var gibi gelmişti ama o zaman sevgilim vardı uzak durdum. Bu kişiye hiyerarşi dolayısıyla abi diyorum . 2 yaş büyük sadece. Geçenlerde aklıma düştü şu an farklı yerlerdeyiz pek görme şansım yok. İnstagramdan ekledim. 2 gün sonra kabul etti. Whatsapta fotoğrafını göremiyordum. Kabul ettiği gün fotoğrafını görebildim. Demekki ortak gruplardan numaramı bulup ekledi. Bilmiyorum bu gösterge olur mu. Sizce bekleyeyim mi yoksa bişey sorma bahanesiyle çalıştığı yere uğrayayım mı?
Haaayiiiiiirrrr
Abi dediğin birine nasıl atım atıcaksın ki? Baştan olayı sen kısıtlamışşsınArkadaşlar iş yerinde birinden hoşlanmaya başladım sanırım. Aslında bi kaç ay öncesinde aynı departmandaydık. Bi tık ilgisi var gibi gelmişti ama o zaman sevgilim vardı uzak durdum. Bu kişiye hiyerarşi dolayısıyla abi diyorum . 2 yaş büyük sadece. Geçenlerde aklıma düştü şu an farklı yerlerdeyiz pek görme şansım yok. İnstagramdan ekledim. 2 gün sonra kabul etti. Whatsapta fotoğrafını göremiyordum. Kabul ettiği gün fotoğrafını görebildim. Demekki ortak gruplardan numaramı bulup ekledi. Bilmiyorum bu gösterge olur mu. Sizce bekleyeyim mi yoksa bişey sorma bahanesiyle çalıştığı yere uğrayayım mı?
Bekle tabiki de ya kaç yaşındasınız merak ettim
paylaşmıyor ben paylaşsam yazar mı ki yarın paylaşayım bakayım
Abi dediğin birine nasıl atım atıcaksın ki? Baştan olayı sen kısıtlamışşsın
5 ileri 2 geri adım atArkadaşlar iş yerinde birinden hoşlanmaya başladım sanırım. Aslında bi kaç ay öncesinde aynı departmandaydık. Bi tık ilgisi var gibi gelmişti ama o zaman sevgilim vardı uzak durdum. Bu kişiye hiyerarşi dolayısıyla abi diyorum . 2 yaş büyük sadece. Geçenlerde aklıma düştü şu an farklı yerlerdeyiz pek görme şansım yok. İnstagramdan ekledim. 2 gün sonra kabul etti. Whatsapta fotoğrafını göremiyordum. Kabul ettiği gün fotoğrafını görebildim. Demekki ortak gruplardan numaramı bulup ekledi. Bilmiyorum bu gösterge olur mu. Sizce bekleyeyim mi yoksa bişey sorma bahanesiyle çalıştığı yere uğrayayım mı?
Hmm iki tarafında olgun olduğunu düşünüyorum o zaman bence bekle sonuçta daha yeni eklemişsiniz o size bir adım atacak mı bakalım32 o da 34
Ne neden kuzum? Yanii ben ay hadi bir cilginlik yap da karsi atagin olsunculardan degilimneden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?