Sizce adım atayım mı?

şimdi bu hoşlandığınız kişiyi yedekte mi tutmuşsunuz ben mi yanlış anladım?

Hayatınızda biri varken pek tınlamamışsınız boşta kalınca aklınıza düşmüş o zaman hoşlanma yoksa gidince nasıl aklınıza geldi anlamadım yani hoşlandığını gösterenm birşey de yok ayrıca ınstagram ile whatsapp profil fotosu ne alaka whatsapp için numaranızı bilmesi lazım nereden biliyor kim vermiş ortak arkadaşlardan sizde numarası ne arıyor onu da çözemedim benim ınstagramda karşılıklı takipleştiğim arkadaşlarım var ama whatsappları yok yani. Eğer hoşlanıyorsa yazar size muhtemelen siz gidip ne diyeceksiniz bahane yaratın ama gidip merhaba naber den öteye birşey yapmayın biraz boşta kalmak istemiyormuşsunuz gibi geldi

o da seni ekledi mi?

Benim durumum farklı öyle banka memuru gibi değilim, eğitim süreci devam ediyor o benden üst olduğu için ben ve arkadaşlarım abi diyor yani bi ben değil ortam öyle.

Beklemek icin beklemeyin. Nerdr hareket orda bereket. Siz ondan hoslandiginizi hareketlerinizle belli edin. Zaten ilgisi varsa açılır size.

Beklemek icin beklemeyin. Nerdr hareket orda bereket. Siz ondan hoslandiginizi hareketlerinizle belli edin. Zaten ilgisi varsa açılır size.

Öylemi dersiniz bir iki gün bekleyeyim öyle bi bahaneyle gideyim diyorum :)

Ekledi tabi, sonrasında numaramı bulup kaydetmiş whatsapta profil resmini göremiyordum gördüm
hmmm o zaman belki ordan bi konuşma flan başlayabilir ikiniz de bekar free insanlarsınız sonuçta

O dönem bi tık ilgisi var gibi gelmişti sevgilim varken başkasından mı hoşlansaydım onu anlamadım? Numara derken aynı iş yerindeyiz onun numarası kayıtlıydı bende. İnstadan ekleyince muhtemelen ortak gruplardan numaramı bulup kaydetmiş fotoğrafını göremiyordum sonrasında görebildiğime göre kaydetmiş olması gerek. Zaten merabadan öte bişey diyemem

şimdi bu hoşlandığınız kişiyi yedekte mi tutmuşsunuz ben mi yanlış anladım?

hayır nasıl yedekte tutmuş oluyorum abi demişşm bastıra bastıra sevgilim var diye.Sevgilim beni aldattığı için bitti ilişkimiz. Kimseyi yedekte tutmadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…