Sizce adım atsam mı?

Zaten o zaman o erkek kadını zor durumda pek bırakmıyor. Karşılıklı gelişiyor olaylar, duyguları açmaya gerek kalmadan bakıyorsun ki eller gözler birbirinden ayrılamıyor, ki yaşanması enn müthiş aşk da bu. Bu durumda zaten sen geldin ben geldim olayı da olmuyor. Adam olan adam bunun lafını yapmamalı ama ideal olanı bu yaşananlar pek böyle olmuyor.
İşte ben de diyorum ki
İlişki böyle olacaksa olsun
Olmayacaksa olmasın.
Sen koştun ben koştum yok hevesliydin yok hemen kabul ettin diyen adam olacağına hiç olmasın

Ben olsam eklemem, eklemek icin bir paylasim gerekir. Adam size sadece isle ilgili yardimci olmus, ortak hicbir paydaniz yok niye ekleyesiniz ki? Hoslanmaniz icin de bir sebep yok ama hadi oldu hoslandiniz, o zaman da yuz yuze muhabbeti biraz daha ilerletip oyle ekleyin. Su anda adamin gozunde tam bir stalker gibi duruyorsunuz, benim gozumde de ayni sekilde 😂

dusunsenize size isinizle ilgili yardim eden herkesi stalkluyor musunuz boyle? Evlerden irak :KK57::KK70:

Türk erkeğine açılınmaz,adım atılınmaz.Yıllar yılı örgün eğitimin avantajlarından biri olarak bu durumda kadını nasıl da pişman ettiklerine şahit olduk maalesef.. cepte görüyorlar aptalca bir şekilde

Ben olsam eklemem, eklemek icin bir paylasim gerekir. Adam size sadece isle ilgili yardimci olmus, ortak hicbir paydaniz yok niye ekleyesiniz ki? Hoslanmaniz icin de bir sebep yok ama hadi oldu hoslandiniz, o zaman da yuz yuze muhabbeti biraz daha ilerletip oyle ekleyin. Su anda adamin gozunde tam bir stalker gibi duruyorsunuz, benim gozumde de ayni sekilde 😂

dusunsenize size isinizle ilgili yardim eden herkesi stalkluyor musunuz boyle? Evlerden irak :KK57::KK70:

hoşlandığım için yada meslektaş olduğum için ekleyebilirim bence
Saygı duyarım düşüncenize o sizin bu benim düşüncem :)

Asla eklemezdim
Bir erkek sizden hoşlandıysa zaten bir adım atar
Öbür türlüsü ne bilim olabilir de gerçi ama
Benlik değil

Ben çoğunluğun aksine bu toplumun erkeklerinin ilk adımı hak ettiklerine inanmıyorum. Zaten çok sorunlu bir erkek gürûhu var bu ülkede. Jest, iltifat, sürpriz, ilk adım, aşk itirafı gibi güzellikleri sunan kadınları zaman içinde istisnasız pişman ettiriyorlar. “Sen istedin, ayağıma geldin, ilk günden öpüştün/ seviştin/ evime geldin” gibi çağ dışı ve insanı bir güzellik yaptığına yapacağına pişman eden yaklaşımları olabiliyor. Konu sahibi belki karşı taraf çok medeni bir insandır, sizi pişman etmez bilemiyorum. Ama yılların tecrübesi bana bunları yapmamak gerektiğini öğretti.
Kesinlikle katılıyorum !
Bizim toplumumuzun erkekleri zaten sorunlu
Ataerkil bir toplum yapısı var.
Erkekler rahat değil.Herseyin hesabını yapıyorlar.
Hayatımda 1 kez bunu yaptım aldım cevabımı asla yapmadım sonra!
Ama çevremde çok gördüm.
Sonra sen istedin sen geldin ben umut vermedim olayı vs vs
Türk erkeği hak etmiyor !

Kesinlikle katılıyorum !
Bizim toplumumuzun erkekleri zaten sorunlu
Ataerkil bir toplum yapısı var.
Erkekler rahat değil.Herseyin hesabını yapıyorlar.
Hayatımda 1 kez bunu yaptım aldım cevabımı asla yapmadım sonra!
Ama çevremde çok gördüm.
Sonra sen istedin sen geldin ben umut vermedim olayı vs vs
Türk erkeği hak etmiyor !

Sadece eklemeyi düşünüyorum yazmazsa asla yazmam zaten

Asla eklemezdim
Bir erkek sizden hoşlandıysa zaten bir adım atar
Öbür türlüsü ne bilim olabilir de gerçi ama
Benlik değil

adım atacak bi durumu yok tanımıyor aradan uzun süre geçtiği için adımı filan da hatırlamaz. Hediyeyi ayak üstü verdim çıkıyordu

adım atacak bi durumu yok tanımıyor aradan uzun süre geçtiği için adımı filan da hatırlamaz. Hediyeyi ayak üstü verdim çıkıyordu
Sen nasıl hatırlıyorsan oda hatırlardı etkilenmemiş
Sen bilirsin bir dene bakalım

Arkadaşlar aylar önce zor bi işte bi meslektaşım yardımcı olmuştu. Ne zamandır aklımdaydı hediye götürmek. Aradan epey zaman geçmesine rağmen götürmek istedim. Tam çıkacakken yakaladım ayak üste hatılattım kendimi hediyemi verdim. Biraz şaşırdı tabi sonra işle ilgili bi kaç şey sordu sonra da görüşürüz dedi ben de görüşürüz diyip gittim. Tabi gitmeden stalklamıştım instagramda bekar gibi duruyor yüzüğü de yoktu. Sizce eklesem mi sosyal medyadan ?
Bence bu kadar adım yeter 😂 hemen eklemeyin biraz sohbet edin gördükçe laf arasında takipleşelim fln dersiniz belki ışık görürseniz o da

ben olsam bu kişi gerçekten çok mu şart benim için, çok mu hoşlandım diye düşünürüm.
çünkü diğer üyelerin de dediği gibi türk erkekleri gerçekten normal değil.
anladığım kadarıyla siz onun ilgisini pek çekmemişsiniz ki ilgisini çeken kadınların peşinde akbaba gibi gezerler zaten. isminizi hatırlamamış vs
ya ilgilenmedi ya da hayatında biri vardı o yüzden ilgilenmedi
son görüşmenizde kendisine hediye veren bir kadının numarasını almaması ya da sosyal medyadan eklememesi falan bunlar bana ilgilenmediğini gösteriyor
tabii ki genelleme değil ama türk erkekleri uçan kuşa bile halleniyor
eğer çok hoşlandıysam sosyal medyadan ekler, bir adım atardım. ama o adımı hikayelerine bişeyler yazarak falan atardım. işte tam o noktada ilgisini çekerseniz yürümüyor koşuyorlar zaten.
tavsiyem, çok hoşlandıysanız ekleyin, dediğim gibi paylaşım denk geldikçe yazın, bir iki cevaptan sonra anlarsınız zaten. eğer fazla ilgilenmezse siz de ilgilenmeyin. gerçekten normal değiller çünkü.

eğer tek yol sosyal medyadan eklemek değilse bir araya gelebileceğiniz ortamları kollayın, yüz yüze denk gelmeye çalışın.

Hatırlamamış bile ayaküstü otur da dememiş ya da işi vardiysa sonra çay ısmarlayayım diyebilirdi🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Back
X