- 9 Ağustos 2020
- 1.940
- 1.549
- 53
- 36
Hatırlamamış bile ayaküstü otur da dememiş ya da işi vardiysa sonra çay ısmarlayayım diyebilirdi![]()
O da doğru epey bi şaşırdı olmadı bi iş bahanesiyke gideyim o zaman net anlarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırlamamış bile ayaküstü otur da dememiş ya da işi vardiysa sonra çay ısmarlayayım diyebilirdi![]()
ben olsam bu kişi gerçekten çok mu şart benim için, çok mu hoşlandım diye düşünürüm.
çünkü diğer üyelerin de dediği gibi türk erkekleri gerçekten normal değil.
anladığım kadarıyla siz onun ilgisini pek çekmemişsiniz ki ilgisini çeken kadınların peşinde akbaba gibi gezerler zaten. isminizi hatırlamamış vs
ya ilgilenmedi ya da hayatında biri vardı o yüzden ilgilenmedi
son görüşmenizde kendisine hediye veren bir kadının numarasını almaması ya da sosyal medyadan eklememesi falan bunlar bana ilgilenmediğini gösteriyor
tabii ki genelleme değil ama türk erkekleri uçan kuşa bile halleniyor
eğer çok hoşlandıysam sosyal medyadan ekler, bir adım atardım. ama o adımı hikayelerine bişeyler yazarak falan atardım. işte tam o noktada ilgisini çekerseniz yürümüyor koşuyorlar zaten.
tavsiyem, çok hoşlandıysanız ekleyin, dediğim gibi paylaşım denk geldikçe yazın, bir iki cevaptan sonra anlarsınız zaten. eğer fazla ilgilenmezse siz de ilgilenmeyin. gerçekten normal değiller çünkü.
eğer tek yol sosyal medyadan eklemek değilse bir araya gelebileceğiniz ortamları kollayın, yüz yüze denk gelmeye çalışın.
Hediye ıcın sızı unutacagı kadar zaman beklemıssınız
Belkı sevgilisi vardır sız ekleyin iş ortamınız olmuş bekleyin yazmayın gozlemleyın bence
Bu da bana ironi geliyor. Gerçekten de tabiri caizse türk erkekleri uçan dişi kuşa bile yanaşmaya çalışıyor ama kendilerine açılan kadınları sallamıyorlar. Bence burada bir mantık hatası var. Bu kadar kadın düşkünü kişiler kendilerine adım atan kadınlara balıklama atlamaz mı bu mantığa göre? Anlamadım yani çok ironik.ben olsam bu kişi gerçekten çok mu şart benim için, çok mu hoşlandım diye düşünürüm.
çünkü diğer üyelerin de dediği gibi türk erkekleri gerçekten normal değil.
anladığım kadarıyla siz onun ilgisini pek çekmemişsiniz ki ilgisini çeken kadınların peşinde akbaba gibi gezerler zaten. isminizi hatırlamamış vs
ya ilgilenmedi ya da hayatında biri vardı o yüzden ilgilenmedi
son görüşmenizde kendisine hediye veren bir kadının numarasını almaması ya da sosyal medyadan eklememesi falan bunlar bana ilgilenmediğini gösteriyor
tabii ki genelleme değil ama türk erkekleri uçan kuşa bile halleniyor
eğer çok hoşlandıysam sosyal medyadan ekler, bir adım atardım. ama o adımı hikayelerine bişeyler yazarak falan atardım. işte tam o noktada ilgisini çekerseniz yürümüyor koşuyorlar zaten.
tavsiyem, çok hoşlandıysanız ekleyin, dediğim gibi paylaşım denk geldikçe yazın, bir iki cevaptan sonra anlarsınız zaten. eğer fazla ilgilenmezse siz de ilgilenmeyin. gerçekten normal değiller çünkü.
eğer tek yol sosyal medyadan eklemek değilse bir araya gelebileceğiniz ortamları kollayın, yüz yüze denk gelmeye çalışın.
Bu da bana ironi geliyor. Gerçekten de tabiri caizse türk erkekleri uçan dişi kuşa bile yanaşmaya çalışıyor ama kendilerine açılan kadınları sallamıyorlar. Bence burada bir mantık hatası var. Bu kadar kadın düşkünü kişiler kendilerine adım atan kadınlara balıklama atlamaz mı bu mantığa göre? Anlamadım yani çok ironik.
Kesinliklee adım atıp mutlu ilişkiye başlayan kadın oranı %1 dir herhaldeKaçan kovalanır hesabı bence açık açık söyleyince büyüsü kaçıyor sanırım
Biraz kovalamak, zorlamak istiyorlar. İlgisini çekmediği sürece atlamaz bencee. Bu durumu yaşadım maalesefBu da bana ironi geliyor. Gerçekten de tabiri caizse türk erkekleri uçan dişi kuşa bile yanaşmaya çalışıyor ama kendilerine açılan kadınları sallamıyorlar. Bence burada bir mantık hatası var. Bu kadar kadın düşkünü kişiler kendilerine adım atan kadınlara balıklama atlamaz mı bu mantığa göre? Anlamadım yani çok ironik.
kesinlikle ben de böyle düşünüyorum.Bu da bana ironi geliyor. Gerçekten de tabiri caizse türk erkekleri uçan dişi kuşa bile yanaşmaya çalışıyor ama kendilerine açılan kadınları sallamıyorlar. Bence burada bir mantık hatası var. Bu kadar kadın düşkünü kişiler kendilerine adım atan kadınlara balıklama atlamaz mı bu mantığa göre? Anlamadım yani çok ironik.