sizce affetmelimiyim?

melegimsin34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
77
14
3
33
Arkadaşlar diger konulardada yazdigim gibi esimle sorunlarimiz var kisaca özet gecmek istiyorum esimin beni aldattigina dair süpelerim vardi cebinden prezervatif dusmesi baskasiyla tel konusmasi ilgisizligi annesinin herseye karismasi sonunda 15 gun once ufacik birsey den tartistik beni dovdu ve annemin evine gonderdi simdide ozur diliyo af dilio kizimdan ayirma diyo evi ustune yapiyim arabayi ustune yapiyim diyo bu kadar salak iste ben ondan huzur istiyorum sevilmek istiyorum sanki evine arabasina kaldim.benim merak ettigim nokta 2gun once bosanalim diyen adam simdi ne olduda af diliyo?sizce inanmalimiyim?annemlerlede konusmam nasil istiyosan oyle olsun evi tasiyalim felan diyo?ne oldu bu adama Aklima gelen ya ailesiyle tartisti yada bosanmada bana vericeklerimi cok geldi cunku kendisi dunyanin para ustune kurulu oldugunu sanio

Son düzenleme:
Bencede affetmemelisin. Burdan soylemesi kolay tabi. Evlilik soz konusu ama. Siddet var isin icinde

:/ desene adama beni mal mülk değil senin sadakatin mutlu eder o da sende yok diye! Adama bak hem aldatıyor ardına dövüp ustune af istiyor ıslak terlikle ağzına vururm öyle adamın ben !

Kesinlikle hayır. Bugüne kadar yaşadıklarının tekrarını yaşayacaksın.

Yani bir yuva öyle kolay kurulmuyor
Tabi ki inan bence
Af da diliyormuş
Ortada çocuk da var.

Cebinden prezervatif düştü demek seni aldatıyor demek değil ki
Gördün mü kocanı iş üstünde? Yoooo. Sadece bir prezervatifle yuva yıkılır mı hiç?

Dövme konusuna gelince, bir şey olmaz. Bu forumda bir sürü kadın dayak yiyor ama yuvasına sahip çıkıyor. Senin neyin eksik? Hem özür de dilemiş bak. Büyütülecek konu değil yani.

Sakın sakın, ihanet kısmını bilemem o göreceli bir durum ancak sizi dövüp kapıya koyan adama asla geri dönmeyin.
Muhtemelen o da tekmeyi yemiştir, yana yakıla sizi arıyordur.
Evladınızın sağlıklı bir ortamda yetişmesini istiyorsanız onu dayak yiyen annesini izlemeye mecbur bırakmayın.
Bu ona yapacağınız en büyük kötülük olur.

Şiddet aldatma affetme aynı cümledeyse kabul ettiğinizde katlanarak artacağını bilin.
Çünkü yalandır. Sizi aldatan adamın sizi sevmesini mi bekliyorsunuz? Adamın size saygısı yok.
Gözü sizde olan adam neden sizi aldatsın?
Pişman falan değil onun aldatmasını affedin, keyfine bakmaya devam edecektir.
Çocuğunuzu ne siz ne de eşiniz bahane etmeyin...

Mesajınız ciddiye alınırsa hiç şaşırmam.

yerınde olsam ama gucun varsa yap bunu oyle adamın donuna kadar alır ortada bırakırım..
bosarım hayatıma bakarımm . kızımdan ayırma dıyebılıyor ama yaparken dusunmyr. sizi doverken cocugundan utanmamıs mı sorsaydınız. cok sınırnyrm boyle seylere. ne demejk ya ?? yap et ozur dıle..

40 yasinda mutlu 2 cocuklu bir bekar mi yaziyor bunlari inanamadim???

ya şeytanlık gibi olacak ama ahlaksız biri sanırım evi arabayı üstüne yaptır bence sonra bas tekmeyi diyicem de çokmu acımasızım bilemedim

Yooo ben de aynen böyle düşünüyorum.
Önce barışmış gibi yapar tapuları toplarım , sonra da güle oynaya tekmeyi koyarım.

O herif dayak atarken hiç bu hatuna acımış mıdır? Beter olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…