- 19 Nisan 2016
- 77
- 14
- 3
- 33
- Konu Sahibi melegimsin34
-
Arkadaşlar diger konulardada yazdigim gibi esimle sorunlarimiz var kisaca özet gecmek istiyorum esimin beni aldattigina dair süpelerim vardi cebinden prezervatif dusmesi baskasiyla tel konusmasi ilgisizligi annesinin herseye karismasi sonunda 15 gun once ufacik birsey den tartistik beni dovdu ve annemin evine gonderdi simdide ozur diliyo af dilio kizimdan ayirma diyo evi ustune yapiyim arabayi ustune yapiyim diyo bu kadar salak iste ben ondan huzur istiyorum sevilmek istiyorum sanki evine arabasina kaldim.benim merak ettigim nokta 2gun once bosanalim diyen adam simdi ne olduda af diliyo?sizce inanmalimiyim?
Arkadaşlar diger konulardada yazdigim gibi esimle sorunlarimiz var kisaca özet gecmek istiyorum esimin beni aldattigina dair süpelerim vardi cebinden prezervatif dusmesi baskasiyla tel konusmasi ilgisizligi annesinin herseye karismasi sonunda 15 gun once ufacik birsey den tartistik beni dovdu ve annemin evine gonderdi simdide ozur diliyo af dilio kizimdan ayirma diyo evi ustune yapiyim arabayi ustune yapiyim diyo bu kadar salak iste ben ondan huzur istiyorum sevilmek istiyorum sanki evine arabasina kaldim.benim merak ettigim nokta 2gun once bosanalim diyen adam simdi ne olduda af diliyo?sizce inanmalimiyim?
Aynen o evi de arabayı da alman senin yararına olurEvi arabayı al sonra da annenin üstüne yap derim. Bu işin senin açından sonu yok gibime geldi , işler çirkinleşince maddi olarak ortada kalma bari.
Mesajınız ciddiye alınırsa hiç şaşırmam.Yani bir yuva öyle kolay kurulmuyor
Tabi ki inan bence
Af da diliyormuş
Ortada çocuk da var.
Cebinden prezervatif düştü demek seni aldatıyor demek değil ki
Gördün mü kocanı iş üstünde? Yoooo. Sadece bir prezervatifle yuva yıkılır mı hiç?
Dövme konusuna gelince, bir şey olmaz. Bu forumda bir sürü kadın dayak yiyor ama yuvasına sahip çıkıyor. Senin neyin eksik? Hem özür de dilemiş bak. Büyütülecek konu değil yani.
Mesajınız ciddiye alınırsa hiç şaşırmam.
40 yasinda mutlu 2 cocuklu bir bekar mi yaziyor bunlari inanamadim???Yani bir yuva öyle kolay kurulmuyor
Tabi ki inan bence
Af da diliyormuş
Ortada çocuk da var.
Cebinden prezervatif düştü demek seni aldatıyor demek değil ki
Gördün mü kocanı iş üstünde? Yoooo. Sadece bir prezervatifle yuva yıkılır mı hiç?
Dövme konusuna gelince, bir şey olmaz. Bu forumda bir sürü kadın dayak yiyor ama yuvasına sahip çıkıyor. Senin neyin eksik? Hem özür de dilemiş bak. Büyütülecek konu değil yani.
ya şeytanlık gibi olacak ama ahlaksız biri sanırım evi arabayı üstüne yaptır bence sonra bas tekmeyi diyicem de çokmu acımasızım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?