sizce affetmelimiyim?

hayır bide anlamadığım sonra pişman olacaksın neden aldatıyorsun aldatıyorsun neden birde haklıymış gibi dövüyorsun gerekirse polisten koruma isteyin darp raporu alın sinirlendim ya dayak atmak nebileyim hem suçlu hem güçlü

Zaten soru sorma tarzından ben aksi cevapları ciddiye almayacağını anladım.

Uzucu olan kisim ise sizin bu ironik mesajinizi cidden yazan uyeler de olmasi.

Bircok konuda bu yuva kolay kurulmuyor safsatasindan dem vuruluyor.

Halbuki nereden biliyorlar, belki de cok kolay kurulmustur. Zaten zor kurulmasi da bir sey ifade etmiyor.

40 yasinda mutlu 2 cocuklu bir bekar mi yaziyor bunlari inanamadim???

Konu sahibi kafasında kabullenememiş ki hala
Hem dayağın kabul edilemez bir şey olduğunu hem de aldatılmayı
Hala sevilmek istiyorum, huzur istiyorum diyor
Duygusal açlık içinde.
Böyle kadınlar kolay kolay ayrılamaz da boşanamaz da.
Zaten kendisi ayrılmamış, kocası kovmuş.
Döneyim mi diyor
Bizden de dön cevabı bekliyor.

Aynen birde babasinin yaninda ailesinin yaninda erkekligi tutuyo once o beni dovuyodu cekmecenin oraya geldik kemer vardi allahim yardim et bana dedim cikardim kemeri bende ona giristim oglu dayak yemege baslayinca babasi ayirmaya calisti nefret ettim

Ooooo bol aksiyonlu bir evlilik

babasinin yaninda hemde yuhh! Onlar niye tepki vermedi ayirmaya calismadi oglum yapma ayip demediler mi??

bu sado mazoşist fantastik evlilik bitmemeli diye mi düşünüyorsunuz hala? aldatma , şiddet ,evden kovulma , ailenin bu çirkin manzaraya şahit olması... evliliğin bitmesi için iki taraftan birinin ötekini öldürmesi gerekmiyor, türk medeni kanununda boşanma diye birşey var, bir araştırın..

Şiddet görmüş, aldatılmışsın. Gerçekten geri dönecek misin?

Bir tarafim don diyo bir tarafim sacmalama diyo cok kotu gunler yasiyorum duygularim ve kafam cok karisik

Aldattığı kişi terketmiştir o yüzden geri dönmüştür.Çoluğunu çocuğunu düşünen adam çocuğunun annesini aldatmaz ana baba ayrılıgını çocuğuna yaşatmak istemez zaten..Yine aynı şeyler devam eder malesef ..7sinde neyse 70 inde de odur..

Bir tarafim don diyo bir tarafim sacmalama diyo cok kotu gunler yasiyorum duygularim ve kafam cok karisik

Konu sahibesi siz boşanmazsınız. Bu herifin kırığıyla arası kötü olduğu için kıymetli oldunuz, kırığıyla arası düzelince yine dayak yersiniz. Affedin affetmeyin tapuları alın ailenizden birinin üstüne yapın. Siz boşanmazsınız ama yarın öbür gün bu adam metresini getirir sizinle aynı eve oturtur. Ortada kalırsınız.Maddi ortada kalmamak için beni dinleyin. Boşverin duyguları falan şimdi.

Ev arabayı al eşinden kozlar senin elinde olsun..O sana muhtaç olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…