sizce affetmelimiyim?

hayır bide anlamadığım sonra pişman olacaksın neden aldatıyorsun aldatıyorsun neden birde haklıymış gibi dövüyorsun gerekirse polisten koruma isteyin darp raporu alın sinirlendim ya dayak atmak nebileyim hem suçlu hem güçlü

Zaten soru sorma tarzından ben aksi cevapları ciddiye almayacağını anladım.

Uzucu olan kisim ise sizin bu ironik mesajinizi cidden yazan uyeler de olmasi.

Bircok konuda bu yuva kolay kurulmuyor safsatasindan dem vuruluyor.

Halbuki nereden biliyorlar, belki de cok kolay kurulmustur. Zaten zor kurulmasi da bir sey ifade etmiyor.

40 yasinda mutlu 2 cocuklu bir bekar mi yaziyor bunlari inanamadim???

Konu sahibi kafasında kabullenememiş ki hala
Hem dayağın kabul edilemez bir şey olduğunu hem de aldatılmayı
Hala sevilmek istiyorum, huzur istiyorum diyor
Duygusal açlık içinde.
Böyle kadınlar kolay kolay ayrılamaz da boşanamaz da.
Zaten kendisi ayrılmamış, kocası kovmuş.
Döneyim mi diyor
Bizden de dön cevabı bekliyor.

hayır bide anlamadığım sonra pişman olacaksın neden aldatıyorsun aldatıyorsun neden birde haklıymış gibi dövüyorsun gerekirse polisten koruma isteyin darp raporu alın sinirlendim ya dayak atmak nebileyim hem suçlu hem güçlü
Aynen birde babasinin yaninda ailesinin yaninda erkekligi tutuyo once o beni dovuyodu cekmecenin oraya geldik kemer vardi allahim yardim et bana dedim cikardim kemeri bende ona giristim oglu dayak yemege baslayinca babasi ayirmaya calisti nefret ettim

Aynen birde babasinin yaninda ailesinin yaninda erkekligi tutuyo once o beni dovuyodu cekmecenin oraya geldik kemer vardi allahim yardim et bana dedim cikardim kemeri bende ona giristim oglu dayak yemege baslayinca babasi ayirmaya calisti nefret ettim

Ooooo bol aksiyonlu bir evlilik :KK67:

:oha::oha:babasinin yaninda hemde yuhh! Onlar niye tepki vermedi ayirmaya calismadi oglum yapma ayip demediler mi??

bu sado mazoşist fantastik evlilik bitmemeli diye mi düşünüyorsunuz hala? aldatma , şiddet ,evden kovulma , ailenin bu çirkin manzaraya şahit olması... evliliğin bitmesi için iki taraftan birinin ötekini öldürmesi gerekmiyor, türk medeni kanununda boşanma diye birşey var, bir araştırın..

Arkadaşlar diger konulardada yazdigim gibi esimle sorunlarimiz var kisaca özet gecmek istiyorum esimin beni aldattigina dair süpelerim vardi cebinden prezervatif dusmesi baskasiyla tel konusmasi ilgisizligi annesinin herseye karismasi sonunda 15 gun once ufacik birsey den tartistik beni dovdu ve annemin evine gonderdi simdide ozur diliyo af dilio kizimdan ayirma diyo evi ustune yapiyim arabayi ustune yapiyim diyo bu kadar salak iste ben ondan huzur istiyorum sevilmek istiyorum sanki evine arabasina kaldim.benim merak ettigim nokta 2gun once bosanalim diyen adam simdi ne olduda af diliyo?sizce inanmalimiyim?annemlerlede konusmam nasil istiyosan oyle olsun evi tasiyalim felan diyo?ne oldu bu adama Aklima gelen ya ailesiyle tartisti yada bosanmada bana vericeklerimi cok geldi cunku kendisi dunyanin para ustune kurulu oldugunu sanio

Şiddet görmüş, aldatılmışsın. Gerçekten geri dönecek misin?

Konu sahibi kafasında kabullenememiş ki hala
Hem dayağın kabul edilemez bir şey olduğunu hem de aldatılmayı
Hala sevilmek istiyorum, huzur istiyorum diyor
Duygusal açlık içinde.
Böyle kadınlar kolay kolay ayrılamaz da boşanamaz da.
Zaten kendisi ayrılmamış, kocası kovmuş.
Döneyim mi diyor
Bizden de dön cevabı bekliyor.
Bir tarafim don diyo bir tarafim sacmalama diyo cok kotu gunler yasiyorum duygularim ve kafam cok karisik

Aldattığı kişi terketmiştir o yüzden geri dönmüştür.Çoluğunu çocuğunu düşünen adam çocuğunun annesini aldatmaz ana baba ayrılıgını çocuğuna yaşatmak istemez zaten..Yine aynı şeyler devam eder malesef ..7sinde neyse 70 inde de odur..

Bir tarafim don diyo bir tarafim sacmalama diyo cok kotu gunler yasiyorum duygularim ve kafam cok karisik

Konu sahibesi siz boşanmazsınız. Bu herifin kırığıyla arası kötü olduğu için kıymetli oldunuz, kırığıyla arası düzelince yine dayak yersiniz. Affedin affetmeyin tapuları alın ailenizden birinin üstüne yapın. Siz boşanmazsınız ama yarın öbür gün bu adam metresini getirir sizinle aynı eve oturtur. Ortada kalırsınız.Maddi ortada kalmamak için beni dinleyin. Boşverin duyguları falan şimdi.

Back
X