sizce affetmelimiyim?

Bence affet evi arabayı da al sonra güvendiğin birinin üstüne sonrası allah kerim. Eger düzelir se senindir düzelmez se de kaybedecek bi şeyin yok vur kı..na tekmeyi gitsin .senin de cocugun için bi güvencen olsun bari

Hani şu ironi yapanlar bazı konularda yapmasa bunu bari. Bazen insan gerçekten aklını kullanamıyor, sıfır mantıkla buraya sarılıyor.
Biraz daha anlayışlı olunabilir diye düşünüyorum.

Affedecek gibi görünüyorsun.Affedeceksen bari evi arabayı al.
Sakın 2 söze kanma,oyalarsa inanma.Tapuyu,ruhsatı görmeden dönmem dersin.
Maddiyatsa maddiyat,maneviyat yok zaten bari maddiyat olsun.

Uslu durursa ne ala ama tekrarlarsa bir daha böyle bir şansın olmayabilir.Aç açık kapının önünde bulursun kendini.

Arkadaşlar diger konulardada yazdigim gibi esimle sorunlarimiz var kisaca özet gecmek istiyorum esimin beni aldattigina dair süpelerim vardi cebinden prezervatif dusmesi baskasiyla tel konusmasi ilgisizligi annesinin herseye karismasi sonunda 15 gun once ufacik birsey den tartistik beni dovdu ve annemin evine gonderdi simdide ozur diliyo af dilio kizimdan ayirma diyo evi ustune yapiyim arabayi ustune yapiyim diyo bu kadar salak iste ben ondan huzur istiyorum sevilmek istiyorum sanki evine arabasina kaldim.benim merak ettigim nokta 2gun once bosanalim diyen adam simdi ne olduda af diliyo?sizce inanmalimiyim?annemlerlede konusmam nasil istiyosan oyle olsun evi tasiyalim felan diyo?ne oldu bu adama Aklima gelen ya ailesiyle tartisti yada bosanmada bana vericeklerimi cok geldi cunku kendisi dunyanin para ustune kurulu oldugunu sanio

böyle adamlar kadınların sadece para için bir erkekle beraber olduğuna inanır.
bu nedenle affetmeniz için maddi anlamda kendince kıyak yapıyor
hem aldatma hem şiddet kabul etmesi çok zor
çocuğunuz da varmış allah yardım etsin
ben olsam evi arabayı üstüme yaptırıp boşardım
müstehak:KK12:

Arada çocuklar da var ve birazcik seviyosan samimi olduguna inaniyosaniz bi şans verin evlilik kolay kurulmuyo ama bozmak dagitmak cok çok basit bakınız ki aynı tas aynı hamam o zaman artık yapacağınızı yaparsiniz

Aldattığı kadın temizliğini, yemeğini yapmaz. Afedersiniz ama donlarını yıkamaz.

Eşinizinki biraz; "hem pastam dursun, hem karnım doysun" gibi.

Arkadaşlar diger konulardada yazdigim gibi esimle sorunlarimiz var kisaca özet gecmek istiyorum esimin beni aldattigina dair süpelerim vardi cebinden prezervatif dusmesi baskasiyla tel konusmasi ilgisizligi annesinin herseye karismasi sonunda 15 gun once ufacik birsey den tartistik beni dovdu ve annemin evine gonderdi simdide ozur diliyo af dilio kizimdan ayirma diyo evi ustune yapiyim arabayi ustune yapiyim diyo bu kadar salak iste ben ondan huzur istiyorum sevilmek istiyorum sanki evine arabasina kaldim.benim merak ettigim nokta 2gun once bosanalim diyen adam simdi ne olduda af diliyo?sizce inanmalimiyim?annemlerlede konusmam nasil istiyosan oyle olsun evi tasiyalim felan diyo?ne oldu bu adama Aklima gelen ya ailesiyle tartisti yada bosanmada bana vericeklerimi cok geldi cunku kendisi dunyanin para ustune kurulu oldugunu sanio
Donuna kadar al sonrada bir güzel bosan kadına el kaldırmak ne demekmiş öğrensin oda haddini bildir sana vurması yanına kalmasın o pis donunu alma ama evi arabayı al hemen

Affet tabi sonra bir daha aldatıl bir daha dayak ye bu Sefer ailenin yanına dönecek yüzünde kalmasın çek bu Ada'mı ölene dek. Eve kadın getirip sana sofra kurdurur böylesi haberin olsun

Yani bir yuva öyle kolay kurulmuyor
Tabi ki inan bence
Af da diliyormuş
Ortada çocuk da var.

Cebinden prezervatif düştü demek seni aldatıyor demek değil ki
Gördün mü kocanı iş üstünde? Yoooo. Sadece bir prezervatifle yuva yıkılır mı hiç?

Dövme konusuna gelince, bir şey olmaz. Bu forumda bir sürü kadın dayak yiyor ama yuvasına sahip çıkıyor. Senin neyin eksik? Hem özür de dilemiş bak. Büyütülecek konu değil yani.
Mesajı okudum aman Allahım dedim sonra baktım yazan sizsiniz diğer konulardan da biliyorum sizi
Bu yazdıklarınız ciddiye alınabilir :)

Evi arabayı üstünüze yapmasının ne anlamı var ki. Zaten evlilik içinde edinilen mallar kimin üstüne olursa olsun %50 onun da hakkı olacak boşanma durumunda. Değişeceğine gerçekten inanıyor musunuz? Çok çaba göstermesi gerek. Ne yazık ki derinliği olmayan insanların değişmesi çok zor bana göre. Ki karısını dövmek gibi iğrenç bir eylemi gerçekleştirebilen bir "adam" ın da derinliğinden bahsedilemez. Ayrıca sizinle prezervatif kullanmadığı halde cebinde ne işi vardı orası da apayrı bir konu???

Yani bir yuva öyle kolay kurulmuyor
Tabi ki inan bence
Af da diliyormuş
Ortada çocuk da var.

Cebinden prezervatif düştü demek seni aldatıyor demek değil ki
Gördün mü kocanı iş üstünde? Yoooo. Sadece bir prezervatifle yuva yıkılır mı hiç?

Dövme konusuna gelince, bir şey olmaz. Bu forumda bir sürü kadın dayak yiyor ama yuvasına sahip çıkıyor. Senin neyin eksik? Hem özür de dilemiş bak. Büyütülecek konu değil yani.
:D :D :D Nickinizi görmesem, dünki konu olmasa ironiyi çözemezdim valla. :KK53:

Valla dayak yemişsin, çatır çatır da aldatılmışsın ne affetmesi ya hu? Biz birinden biri olduğunda boşan diyoruz, sende hepsinden var maşallah. Dayak, aldatma, ana kuzuluğu, oh oh tam hayallerimdeki koca profili:KK76:

Sakin kanma ona. Cebinden prezervatif dusmesi ne demek yaa anladigim kadariyla sende kullanmıyor. Birde bende boşanıyorum benm de esim seninki gibi paraci biri oglumun velayetini istemis oda ama isteme sebebi sadece para cunku cocugundan senelerce ayri yasadi ailesinin yaninda bıraktı bizi ama simdi is boşanmaya gelince oğlumda oglum karimda karim olduk para bölünecek cunku cani gidecek seninkide bu durumun aynisi kizim da kizim karimda karim len ayrilma seviyesine gelene kadar akliniz nerdeydi

Ya p
Sakin kanma ona. Cebinden prezervatif dusmesi ne demek yaa anladigim kadariyla sende kullanmıyor. Birde bende boşanıyorum benm de esim seninki gibi paraci biri oglumun velayetini istemis oda ama isteme sebebi sadece para cunku cocugundan senelerce ayri yasadi ailesinin yaninda bıraktı bizi ama simdi is boşanmaya gelince oğlumda oglum karimda karim olduk para bölünecek cunku cani gidecek seninkide bu durumun aynisi kizim da kizim karimda karim len ayrilma seviyesine gelene kadar akliniz nerdeydi
ya peki bu boşanma işleri nasıl oluyo bizim evin kredisi var hipotekli arabada kardesinin ustune antlasmali bosanmada da kızımın nafakasını alabiliyomuyum?hic anlamam bu islerden

Back
X