sizce affetmelimiyim?

seni döven birini affediceksende evide arabayıda ustune yaptır.bikere dövenin ikinciye dövmüceginin garantisi yok en azından kendını cocugunun hayatını bı nebze garantıye almıs olursun.Ha sunuda belırteyım bana kalsa affetme o dayakların hıc sonu gelmıyor kendıne acımıyorsan bıle cocuguna acı psıkolojık acıdan oyle bır duzende buyumesın.

Evi arabayı al üstüne sonra bas kıçına tekmeyi :KK70:

Evi arabayi kendi ustune alsa da yarisi kocasinin, almasa da.

Nedense ustune alinca onun olacak saniliyor.

Ustune yapmasinin maddi acidan hicbir farki yok, zaten kocasi da o yuzden teklif ediyor.

Ailesinin ustune yapmasina da izin vermeyecektir.

Evi arabayi kendi ustune alsa da yarisi kocasinin, almasa da.

Nedense ustune alinca onun olacak saniliyor.

Ustune yapmasinin maddi acidan hicbir farki yok, zaten kocasi da o yuzden teklif ediyor.

Ailesinin ustune yapmasina da izin vermeyecektir.

Niye yaf, evin tapusunu kaptıktan sonra gider kimin üstüne istersem onun üstüne yaparım :) Ondan sonra da geçmiş ola :)

Niye yaf, evin tapusunu kaptıktan sonra gider kimin üstüne istersem onun üstüne yaparım :) Ondan sonra da geçmiş ola :)
Ewt oyle degilmis artik kari koca birbirinden izinsiz ev satamiyor cunku bankada beraber attik imzayi bana kalirsa evi ustune yapalim bahanesiyle saticak ve kicima tekmeyi o basicak olabilir mi sizce?

Bu oneri daha farkli ama.

Yani diyorsunuz ki kendi uzerine alsin, sonra kocasina soylemeden aileden birinin ustune yapsin.

Teknik olarak bu mumkun. Ancak adam kadini evine getirmeden ustune ev yapmaz ve bosanma durumunda da bu konuyu zorlar. Mal kacirma iddiasi cikar ortaya. Kisa araliklarla kocadan ese, esten anneye gecen ev de mahkemeye hos gelmeyecektir.

Ekleme: Zaten ortak kredi, imza ile almislar.

Ewt oyle degilmis artik kari koca birbirinden izinsiz ev satamiyor cunku bankada beraber attik imzayi bana kalirsa evi ustune yapalim bahanesiyle saticak ve kicima tekmeyi o basicak olabilir mi sizce?

Her şeyi beklerim artık. Lakin erkekler mal kaçırmak için evi arabayı akraba üstüne yapıyorlar ya o iş nasıl oluyor peki? Bilenler bu hatunu aydınlatsın :)

ARKADAŞIM benım konularıma bak ıstersen bende zamanında aldatıldım kopek gıbı pişman oldu köpek...intihara kadar kalkıştı barışmak için affettim..ben gerçekten pişman sandım aradan yıllar geçti yine aldatıldım artık bılıyorum değişmeyecek....boşanacağım...
sana tavsiyem ınanmaaaaaaa

Bu oneri daha farkli ama.

Yani diyorsunuz ki kendi uzerine alsin, sonra kocasina soylemeden aileden birinin ustune yapsin.

Teknik olarak bu mumkun. Ancak adam kadini evine getirmeden ustune ev yapmaz ve bosanma durumunda da bu konuyu zorlar. Mal kacirma iddiasi cikar ortaya. Kisa araliklarla kocadan ese, esten anneye gecen ev de mahkemeye hos gelmeyecektir.

Ekleme: Zaten ortak kredi, imza ile almislar.

Valla panpa bizim memlekette hak hukuk adalet yok , mal kimin kaparsa onun eline kalıyor.

Nafaka ödememek için herifler kendilerini meteliksiz gösteriyorlar gayet, kanun onlara bir halt yapamıyor bu hatuna mı yapacak?

Her şeyi beklerim artık. Lakin erkekler mal kaçırmak için evi arabayı akraba üstüne yapıyorlar ya o iş nasıl oluyor peki? Bilenler bu hatunu aydınlatsın :)
vlla cnm benım esım ne zmn yaptı nasıl yaptı bılmem ama suan ondan boşanmak ıstıyorum bı baktırdım ne ev ne araba üstüne çıkmadı :KK62:
şerefsiz kızım bunlarrr

Valla panpa bizim memlekette hak hukuk adalet yok , mal kimin kaparsa onun eline kalıyor.

Nafaka ödememek için herifler kendilerini meteliksiz gösteriyorlar gayet, kanun onlara bir halt yapamıyor bu hatuna mı yapacak?

Sigortasi yatmayan, resmi bir iste calismayan birinin malvarligini tespit etmek zor. Ancak tapu resmi kayitlarla ortada oldugu icin oldukca kolay ortaya cikabiliyor mal kacirildiginda.

Ama elbette haklisiniz hak hukuk ve adalet konusunda.

vlla cnm benım esım ne zmn yaptı nasıl yaptı bılmem ama suan ondan boşanmak ıstıyorum bı baktırdım ne ev ne araba üstüne çıkmadı :KK62:
şerefsiz kızım bunlarrr

Ben de aynen bunu diyorum, hak hukuk yalan hikaye yani mal kapanın elinde kalıyor. Hele tapuya bir konmak gerek gerisi bir şekilde halledilir.

Bir tarafta ev, araba diğer tarafta dayak. Buna karar verecek olan senin kadınlık gururun. Ha yine de cevap verecek olursam, soruyu sorman bile hata ama eminim affeder yine yer dayağı annenin evine yollanırsın.

Bir tarafta ev, araba diğer tarafta dayak. Buna karar verecek olan senin kadınlık gururun. Ha yine de cevap verecek olursam, soruyu sorman bile hata ama eminim affeder yine yer dayağı annenin evine yollanırsın.
Konuda da belirttigim gibi ne araba nede ev umrumda bile degil ben cok emek verdim her kadin gibi sadece belki bir umut duzelir mi diye sordum ama anladigim kadariyla erkekler degismio ve hatalarina devam ediyolar cabalamanin anlami yok o zaman yoruldum cunku artik

Konuda da belirttigim gibi ne araba nede ev umrumda bile degil ben cok emek verdim her kadin gibi sadece belki bir umut duzelir mi diye sordum ama anladigim kadariyla erkekler degismio ve hatalarina devam ediyolar cabalamanin anlami yok o zaman yoruldum cunku artik

Elbette.
Yarın öbür gün sokakta kalınca çocuklarınız da emek ve umut yer, ev araba ne ki?

bak cnm gerçekten bır yapan gene yapıyor.....
benım affettikten sonra 3 yılım daha geçti çöp oldu yazık günah deıl mı ya geçen günlere zmana..
hayvan herifler 5 dakikalık zevk ıcın hangı or..tenınde sevgımızı olduruyorlarsa gene onlara gıtsınler biz yokuz salla...

Back
X