Sizce Aile konutu şerhi mi ortak tapu mu olmalı

Şerh koydurmanın amacı ne peki
Sadece satmasın devretmesin diye mi
Amaç koca hanımdan habersiz evi satmasın ipotek etmesin Çoluk çocuk etrafta rezil olmasın diye bu şerh.amaç aile bütünlüğünü korumak.düşümseme ev satılmış.kadın baba evinde adam başka yerde.bunu engelliyor bu şerh

Kendi üzerinize yapın .Diretin bu konuda .
Biz evimizi aldığımızda ben kendi üzerime yaptırttım .
Babam her zaman "Mal mülk kadının güvencesidir derdi ."Evimiz ,arabamız , yazlığımız annem çalışmadığı halde annemin üstüneydi ...
Eşime ben babadan böyle gördüm deyince hiç sesini çıkartmadı .

Bayanin diger konulari bilmiyorum ama boyle seyler varsa haklisiniz bende vermezdim bir kere guveni sarsilmissa tekrar yerine gelmez ins.bundan sonra mutlu huzurlu zamanlar gecirir

Aslında doğru krediyi eşi çeksin.konu sahibi de şerhi işletsin.böylelikle borçlu da olmaz
şerh koyduramaz çünkü evde oturmayacakmış,şerh koydurması için evde oturması gerek ikamet belgesi istiyorlar.

boşanma durumu yaşamazsınız umarım ama boşanma durumunda kimsenin gözü kimseyi görmüyor yapmam denilen herşey yapılıyor.siz şerh koydurun mutlaka.

Valla biz de aldık. Büyük bölümünü ben karşıladığım için benim üzerime oldu, eşim öyle olmasını istedi. Altınları veriyorsanız sizin üzerinize olması daha mantıklı

İlerde boşanmayı düşündüğünüz adamla(düşünmüyorsanız bile burdan öyle anlaşılıyor)niye ortak ev alıyorsunuz ki?
Maasınızı vermeyin ozman.
Yani bana da kocam gelip tapu benim üzerime olacak dese ben de bozulurum ne alaka diye?Tabi esinizle ilişkinizi bilemiyorz suanda .
Güvenmiyorsam maaşımı vermem,Allah korusun zaten evlilik sonrası alınan mal ortak .Eğer kpder evi üzerine yapmazsa.Yada öyle bi durumda alelacele kpdere devretmezse esiniz evi.

Alemsiniz...guldum vallahi cnm...ben bosanma surecindeyim.gidip serh koydurdum satamaz.evlendikten sonra edinilen mallar ortak.
Fakat soyle bir durum var...benim pislik eski es benden ayrilmak istemiyordu.ben karar verdim bosanmaya ve gidip serhi koydurdum onceden...fakat o bosanmak isteseydi benden gizli evlilik surecinde tapuyu babasina kardesine devredebilirdide.bu risk de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…