- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Valla bende anlamıyorum nasıl kalmıyorMaaştan hicbirsey kalmiyorsa arabayi nasıl odeyeceksin ki??
Oylemi dkredi çıkmaz bacım be
Aslında ise ilk girdiğimde öyle yapacaktım..altın alacaktim her ay.yada 200 300 koymayi dusunuyodum..ama noluyo anlamıyorum bi türlü para kalmiyo..surekli biseyler çıkıyor.kredi kartindan alıyorum o da birikiyo galibaMaaşını alır almaz bir kısmıyla altın yap. Geri kalanıylada ihtıyaçlarını karşılaa
Maaşını alır almaz al altını. Kalanla idare et. Kredi kartını hayatından çıkar. Benim kredi kartım yok. Çok güzel oluyor. Ay sonunda param yetmiyor almıyorum. Ama o an o alamadığım şey bana o kadar önemli görünüyor ki. Sona ay başında param olunca o alacağım şeyin ne olduğunu bile hatırlamıyorum çoğunlukla.Oylemi d
Aslında ise ilk girdiğimde öyle yapacaktım..altın alacaktim her ay.yada 200 300 koymayi dusunuyodum..ama noluyo anlamıyorum bi türlü para kalmiyo..surekli biseyler çıkıyor.kredi kartindan alıyorum o da birikiyo galiba
bekarsanız alabilirsiniz bence. ailenizle yaşıyorsanız onlara para vermiyorsanız biraz ayırın kendinize mesela ayda 900- 1000 le 2-3 sene öderseniz mal sahibi olursunuz.evet vergisi falan var ama satarken zarar ettirmez araba. 2. el fiyatları yükseldi. ben yapabileceğinize inanıyorumKızlar özel bi şirkette sekreter olarak çalışıyorum 1300 tl maaş alıyorum..ve araba almak istiyorum sizce alabilir miyim?
Öyle çok gezmem çok fazla kiyafette almam ama maaş tan hic birsey kalmıyor.bende araba aliyim bari onu öderim dedim..sizce?
Çok teşekkür ederim:)Zor ama dua ederim senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?