Sizce alabilir miyim?

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
Kızlar özel bi şirkette sekreter olarak çalışıyorum 1300 tl maaş alıyorum..ve araba almak istiyorum sizce alabilir miyim?
Öyle çok gezmem çok fazla kiyafette almam ama maaş tan hic birsey kalmıyor.bende araba aliyim bari onu öderim dedim..sizce?

Araba icin yani kredi icin bi rikmis para lazim para biriktirin derim 1300 lira maasim var demeyin bende yazin calisirken 1000 aliyordum 500 lira maasim var diyordum 500 hesapta kaaliyordu birikti yine biraz boyle dusunun o para yok gibi

Biraz birikim varsa alınır. Yoksa maaşı aldığın an sanki 800 lira maaş alıyomuş gibi davranıp 500 ü ulaşamayacağın bir yere kaldır :)

Maaşını alır almaz bir kısmıyla altın yap. Geri kalanıylada ihtıyaçlarını karşılaa

kredi çıkmaz bacım be
Oylemi d
Maaşını alır almaz bir kısmıyla altın yap. Geri kalanıylada ihtıyaçlarını karşılaa
Aslında ise ilk girdiğimde öyle yapacaktım..altın alacaktim her ay.yada 200 300 koymayi dusunuyodum..ama noluyo anlamıyorum bi türlü para kalmiyo..surekli biseyler çıkıyor.kredi kartindan alıyorum o da birikiyo galiba

Maaşını alır almaz al altını. Kalanla idare et. Kredi kartını hayatından çıkar. Benim kredi kartım yok. Çok güzel oluyor. Ay sonunda param yetmiyor almıyorum. Ama o an o alamadığım şey bana o kadar önemli görünüyor ki. Sona ay başında param olunca o alacağım şeyin ne olduğunu bile hatırlamıyorum çoğunlukla.

Ben banka kartı çıkardım bir kısmını oraya atıyorum hemen.

Gerçi ciddi ihtiyaçlarım oldu kullanmak zorunda kaldım ama epey birikmişti.

Canım biriktiremeyenler şöyle yapıyor. Diyelim 5-10 bin kredi çekip vadeli hesaba atıyorlar. Kredi borcunu mecbur ödeyeceksin. Borcu ödemeyi bitirdiğinde vadeliden gelen faizle senin borca ödediğin faiz eşit oluyor"du."
Bu sayede para biriktirmiş olursun.
Bu arada ben de araba almani tavsiye etmem istenbul trafiği, arabanın masraflari derken canından bezersin. Paranı biriktir daha iyi.

bekarsanız alabilirsiniz bence. ailenizle yaşıyorsanız onlara para vermiyorsanız biraz ayırın kendinize mesela ayda 900- 1000 le 2-3 sene öderseniz mal sahibi olursunuz.evet vergisi falan var ama satarken zarar ettirmez araba. 2. el fiyatları yükseldi. ben yapabileceğinize inanıyorum

bankalarla görüş az faizsiz kredi verirlerse alırsın neden alamayasın faiz miktarlarını bilmiyorum o konuda bişey diyemicem senin araştırman gerek almak istediğin arabayada bağlı 1300 tl ye ne kadar kredi verirler onuda bilmiyorum araba konusunda da araştırdığın Zaman uygun fiyata uygun temiz arabalar çok var araştırmalısın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…