• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Aldatıldım mı?

Lütfen beni yadırgamayın; sadece geçmişte olan ama şimdi gördüğüm bir şey için yanlış mı yaptım? Seviyorum aşığım
Sadece geçmişte mi? Aldatıldığınızı kabullenmeniz için iş üzerinde basmanız mı gerekiyordu agsjajkdjaks

Hepiniz hakkınızı helal edin, Aranızdan ayrılıyorum.
Hiçbir şeyi kafanıza takmayın..
Merak edenler varsa “hayır ne özür diledi ne de açıklama yaptı”
Hoşçakalın..

Hoşçakalın..

Allah yolunuzu açık etsin çok daha iyileri çıksın karşınıza unutun onu inş 😌

Miğdeme ağrılar giriyo; onu bu kadar sevmesem umrumda olmaz. Bu benim asla kabullenemeyeceğim bir durum ama içimde acaba var, acaba neden ben bunu hak edecek ne yaptım :KK43:
Aldatma hak edilen bir şey olduda ben mi duymadım.... Daha seksi olsaydınız daha az dırdır yapsaydınız daha güzel yemek yapsaydınız ne bileyim bale yapmayı bilseydiniz üç gözünüz beş kulağınız olsaydı..... Hatta bir gün şirinleri bile görebiliriz..... Konu sahibi sorun sende değil karşındakinin karakterinde.... Zaten sana dönecek erkek hali olur canım affet diyecek.... Sende tekrar döneceksin... O nedenle ben başka bir şey yazmayacağım... Sen ikinci hatta üçüncüyü yakalayıp konu açtığında fikrimi yazacağım.... Sevmek sözle değil hareketle kırnamakla incitmemekle ihanet edip o bıçağı kalbin hiç çıkmayacak yerine mıhlamamakla oluyor.... Yaz bu sözü bir kenara.... Kendine geldiğinde ki er geç geleceksin..... Benim ne dediğimi anlayacaksın 🙏bak aldatıp anlatan erkek başka yakalanıp pişkinleşen başka... Ben hiçbirine şans vermem o ayrı bu benim 🙏

Onu çok ama çok sevdim yetmez mi? Bana değer verdi beni önemsedi; yalanmış demeye dilim varmıyor. Ama mesajlar aklımdan çıkmıyor. Kendi evinde çektiği dans videosunu kadının izlemesi ve gel sk...lm demesi!! 🥺
Yalanmış işte yalanmış.... Herkes herkese günlerce ne yalanlar söylüyor.... Yapıyorlar bunu.... Eeee biz dünyaya herşeyin üstesinden gelmek için gelmedik mi.... Yıkılıp yeniden ayağa kalkınca daha dikkatli olmuyormu yuz.... Başka Bi insana bu kadar hayatımızı mahfedecek kadar nasıl dayanırız.... Bi kadın tüm bu muamelede sonra onun aşkının da..... Nokta nokta.... Deyip aslanlar gibi kendine gelemez mi.... Sen misin aşk bekçisi... O ne yaşamış... Rol yapmış.... Patlamış.... Ben olsam vedaları bende sevmem sen asıl..s...git derdim.... Gece gece çıktım hanımefendi çizgimden..... Neyse.... Olay bu... Tek taraflı sevgi bu kadar yol alır bundan sonrasına bak cenazeyi kaldır ağla bağır çağır ne yaparsan yap... kendine gel

Aslında dahası var ama anlatamadım içime attım. Ben mesajları görüp kendisine söyleyeceğin bir şey var mı diye sordum. Hayır yok dedi. Allah belanı versin dedim eşyalarımı topluyordum ben sana kargo ile yollarım dedi. Allahım aklıma mukayet ol nasıl bu hale geldik
Adam size zaten düzeneğini kurmuş ama rahat battığı için devam etmiş. Siz de artık daha fazla dram yapmayın. Hayat devam ediyor. Düşüncelerinizi gereksiz üzüntüden nasıl bu durumdan uzaklaşırıma getirin ve bir an önce güvenli bir yere gidin. Adamın üstüne de sifonu çekin. Sizin için neler yaptı demişsiniz çok pislik, ruh hastası insanlar da birileri için fedakarlık yapabilir, bu vefalı davranacağı, hayatınızın sonuna kasar ilişkiyi devam ettireceği anlamına gelmez. Belki siz göremezsiniz ve sevgi açlığınız vardı, en ufak normal davranışı sizde harikalar yarattı, idealize ettiniz ama adam bkun tekiydi. Bunları sonra düşünürsünüz. Siz şimdi bir yer bulun. Gidin ve hayatınıza devam edin. Sonradan nasıl görmedim bunun iç yüzünü diye kendinize kızarsınız.

Hoşçakalın..
Valla bu veda bana pek iyi gelmedi... 🤔 Umarım kendinize bir şey yapmazsınız.Pisliğin biri için iki dünyanızıda karartmayın asla.

Şuan ağlamaktan gözlerimde yaşlar tükendi desem yeridir. Çok ama çok sevdim, aşıktım ve ölene kadarda onun yerini kimse alamayacak.. Bunu bana nasıl yaptığına halâ anlam veremiyorum. Benimle birlikte iken başka bir kadınla Facebook üzerinden günlerce yazışmış, seks muhabbetleri olmuş. Bunu tesadüfen bir kaç gün önce gördüm. Kendisine sordum ve hiç oralı olmadı. Bende evden ayrıldım. Arayıp özür dilemesini, gitme demesini bekledim ama yerinden bile kıpırdamadı.
Günlerdir uyuyamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Yani ne yazsam bilemedim gerçekten üzülmeniz hele ki ağlamanız bence kendinize Bi hakaret olarak görüyorum ben kim ne yaparsa kendine yapar kendini aldatır kendini kandırır sizinle hiç bir alakası yok hala üzgün müsünüz onu da bilmiyorum ama

Yani ne yazsam bilemedim gerçekten üzülmeniz hele ki ağlamanız bence kendinize Bi hakaret olarak görüyorum ben kim ne yaparsa kendine yapar kendini aldatır kendini kandırır sizinle hiç bir alakası yok hala üzgün müsünüz onu da bilmiyorum ama
Evet üzgünüm..

Evet üzgünüm..
Herkez aynı değil tabi ama kimse de vazgeçilmez değil hele ki aldatmış önemsememiş değer vermemiş biri benim için yok hükmündedir düşünmeye devam edip üzülürseniz üzüldüğünüzle kalırsınız ki gördüğüm kadarıyla öyle

çocuğunuz var ve yaşamak için sebebiniz kalmadı öyle mi
neden mutlu olamıyorsunuz bi düşünün bakalım

Back
X