• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Aldatıldım mı?

Ama siz onun herşeyi değilmissiniz demek ki. Başka şeyleri de varmış.
Sizin için ne gibi fedakarlıklar yaptı merak ettim. Biraz bahsedebilir misiniz. Karşılıksız miydi yaptığı şeyler? Sizi sevse ihanet etmezdi hadi yaptı diyelim en azından bir pişmanlık emaresi gösterip özür dilemeli değil miydi? Siz sevdiğine inanmak istiyorsunuz malesef ama sevmiyor. Gururlu olun lütfen kararinizdan dönmeyin .

Ama siz onun herşeyi değilmissiniz demek ki. Başka şeyleri de varmış.
Sizin için ne gibi fedakarlıklar yaptı merak ettim. Biraz bahsedebilir misiniz. Karşılıksız miydi yaptığı şeyler? Sizi sevse ihanet etmezdi hadi yaptı diyelim en azından bir pişmanlık emaresi gösterip özür dilemeli değil miydi? Siz sevdiğine inanmak istiyorsunuz malesef ama sevmiyor. Gururlu olun lütfen kararinizdan dönmeyin .
Çocukları ile tanıştırır çevresindeki insanlarla tanıştırmış hanımefendiye yaptığı fedakarlık bu beyefendinin

Şuan ağlamaktan gözlerimde yaşlar tükendi desem yeridir. Çok ama çok sevdim, aşıktım ve ölene kadarda onun yerini kimse alamayacak.. Bunu bana nasıl yaptığına halâ anlam veremiyorum. Benimle birlikte iken başka bir kadınla Facebook üzerinden günlerce yazışmış, seks muhabbetleri olmuş. Bunu tesadüfen bir kaç gün önce gördüm. Kendisine sordum ve hiç oralı olmadı. Bende evden ayrıldım. Arayıp özür dilemesini, gitme demesini bekledim ama yerinden bile kıpırdamadı.
Günlerdir uyuyamıyorum sizce ne yapmalıyım?
O muhabbetlerden sonra miden nasıl kaldırıyor Allah aşkına kendini nasıl bukadar değersiz görüyosunki hala beklentiye giriyorsun
???

Şuan ağlamaktan gözlerimde yaşlar tükendi desem yeridir. Çok ama çok sevdim, aşıktım ve ölene kadarda onun yerini kimse alamayacak.. Bunu bana nasıl yaptığına halâ anlam veremiyorum. Benimle birlikte iken başka bir kadınla Facebook üzerinden günlerce yazışmış, seks muhabbetleri olmuş. Bunu tesadüfen bir kaç gün önce gördüm. Kendisine sordum ve hiç oralı olmadı. Bende evden ayrıldım. Arayıp özür dilemesini, gitme demesini bekledim ama yerinden bile kıpırdamadı.
Artık senin yapacağın bişey kalmamış ki

Eşiniz mi sevgiliniz mi bilmiyorum ama
DEĞ MEZ göz yaşınıza 🤢

Evet aramadı ve engelledi beni.. Her şey sahteymiş diyeceğim; ama peki diğer insanlar? Yani ailesi çocukları komşuları? Madem oyundu neden bu insanlardan çekinmedi..

Yahu inanamıyorum size insanlar evleniyor aldatıyor siz hala neden çekinmedi diyorsunuz garip gerçekten anlayamıyorum.
O kadar dendi karakter meselesi diye hala yok o neden böyle bu neden böyle.
Tek aldatılan siz değilsiniz açın gözünüzü.
Bende aldatıldım geçiyor unutuyorsunuz açın aldatılma konularını okuyun bence.
Yani sanki birtek siz sevdiniz birtek siz aşık oldunuz ve aldatıldınız gibi bu kadar melankoli neden ?

Benim için yaptığı fedakarlıkları düşünüyorum, beni sevmese bunları yapmazdı. Ama bunu bana nasıl yaptı halâ kafam almıyo :KK43:
Fedakarlık yapmak ayrı aldatmak ayrı çok aşık olsanız bile o size aşık değil böyle devam edebilmek zor olur 😑

Ben de defalarca aldatıldım hem de daha da kötü bir şekilde yakaladım ama şu an gülerek anlatırım. İyi ki o kişi beni aldatmış da onunla devam etmemişim diye. Eğer aldatılmasaydım şimdiki sevgilimle tanışmayacaktım ve bu kadar mutlu olmayacaktım. Her şerde bir hayır vardır :)
Aynı şekilde bende aldatıldıktan sonra öyle dedim :) sonra pişman olup yazmaları yok mu :) ama tınlamadım bikere biten şey bitiyor bende kalbimi kıran insanlara çok güzel yol veriyorum :) şimdi bekarım kafam rahat eskiler eskide kalır yenilerine yol açarım biter nedir bu tek erkek takıntısı dünyada hiç erkek kalmamış gibi zaten iyi biri olsa derdim tamam ama iyi biri de değil değimiyor kimse için ağlamakkk sevmekmiş aşkmış geçici bunlar neyseki gururlu bir insanım buna şükür ediyorum o kadar gurursuz insan gördümki midem bazılarını almadı.

Gururunuzu ayaklarınızın altına almak yerine üzerinizde taşısanız ? merkezinize almasanız erkekleri ? aldatılmışsınız tamam özür dileyip ayaklarınıza kapanmasını içinizi rahatlatmasını istiyorsunuz ama özür dilese ne dilemese ne zaten erkeklerin huyudur hemen pişman olmazlar bi kaç ay sonra pişman olurlar sonra yazarlar ama siz dünden razı gibi bekliyorsunuz bu ne demek ? yani ne halt yaparsa yapsın ona aşık mı olacaksınız hep ? hiç mi soğumadınız ? yada yeni olduğu için kaybetme korkusuna girdiğiniz için mi bu düşünceleriniz ? lütfen gururlu olun bende kaç defa aldatıldım ama gururumu bi kere olsun ayaklar altına almadım sevmedim mi sevdim ama gitmeyide bildim üzüldüm ağladım ama onlara geri dönmedim hayatıma baktım sizde öyle yapın bi kaç ay mı yıl mı verin zaman kendinize numaranızı değiştirin sosyal medyanızı kapatın kendinize zaman tanıyın iyileşirsiniz siz sadece yediremiyorsunuz o kadar sonra geçecek inanın.

Aynı şekilde bende aldatıldıktan sonra öyle dedim :) sonra pişman olup yazmaları yok mu :) ama tınlamadım bikere biten şey bitiyor bende kalbimi kıran insanlara çok güzel yol veriyorum :) şimdi bekarım kafam rahat eskiler eskide kalır yenilerine yol açarım biter nedir bu tek erkek takıntısı dünyada hiç erkek kalmamış gibi zaten iyi biri olsa derdim tamam ama iyi biri de değil değimiyor kimse için ağlamakkk sevmekmiş aşkmış geçici bunlar neyseki gururlu bir insanım buna şükür ediyorum o kadar gurursuz insan gördümki midem bazılarını almadı.
Aynen öyle bir sürü erkek var neden kötü olana takılıp hayatımızı mahvedelim ki :) Hayata bir kez geliyoruz ona göre yaşamamız lazım💃🏻

Evet aramadı ve engelledi beni.. Her şey sahteymiş diyeceğim; ama peki diğer insanlar? Yani ailesi çocukları komşuları? Madem oyundu neden bu insanlardan çekinmedi..
Hanfendi, insanlar size 45 yaşında ergenliğe dönmüş deyince kızıyorsunuz. 45 yıldır nerde yaşadınız kuzum siz, uzayda mı? Bu toplumda erkeklerin ilişki konusundaki konforunu bilmez gibi konuşuyorsunuz. Dün sizi tanıştırdı çevresi ile çocukları ile, yarın başkasını tanıştırır, öbür gün bir başkasını. Bu, erkekler için iş bile değil. Evet.

Hanfendi, insanlar size 45 yaşında ergenliğe dönmüş deyince kızıyorsunuz. 45 yıldır nerde yaşadınız kuzum siz, uzayda mı? Bu toplumda erkeklerin ilişki konusundaki konforunu bilmez gibi konuşuyorsunuz. Dün sizi tanıştırdı çevresi ile çocukları ile, yarın başkasını tanıştırır, öbür gün bir başkasını. Bu, erkekler için iş bile değil. Evet.
45 yaşında mı konu sahibi ?

Back
X