- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Limoniwoman35
Ben 19 22 yaşlarında biri sandım kadını1 tane de oğlu varmış, çok az bahsetti ondan.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 19 22 yaşlarında biri sandım kadını1 tane de oğlu varmış, çok az bahsetti ondan.
45 yaşında mı konu sahibi ?
Resmi olarak evliymiş, boşanma aşamasında tanışmış bu herifle. Şu an bekar galiba.evli olduğunu da ekleyeyim iyice şok ol.
Resmi olarak evliymiş, boşanma aşamasında tanışmış bu herifle. Şu an bekar galiba.
Hayallerim vardı, onunla mutluydum. Demek ki mutlu edemedim ki böyle oldu. Gözümün içine baka baka bana yalan söyledi. Halbu ki ortak kararımız yalansız bir ilişkiydi![]()
Sevgilisi bir ara demiş ya '' Sen de o zaman başka biri ile beraberdin. '' diye. Eski eşi kastetmiş. Ben şu an bekar olduğu sonucunu çıkarttım ne bileyim.bana boşanmış gibi gelmedi. çünkü birisi sormuştu kocanızla ne kadar zaman ayrıydınız diye 4 yıldır ayrıyız demiş.
şimdiki zaman kullanmış.
ayrılın kendinize biraz saygınız varsaLütfen beni yadırgamayın; sadece geçmişte olan ama şimdi gördüğüm bir şey için yanlış mı yaptım? Seviyorum aşığım
Sevgilisi bir ara demiş ya '' Sen de o zaman başka biri ile beraberdin. '' diye. Eski eşi kastetmiş. Ben şu an bekar olduğu sonucunu çıkarttım ne bileyim.
Bir de çocuğu es geçti. Oğlu varmış bir tane, ısrarla sordum, '' Babasında.. '' dedi sadece.sende aldatmış oluyorsun evlisin diyenlere de cevap vermedi. boşansa boşandık yazar.
o mesajları es geçti hep.
Bir de çocuğu es geçti. Oğlu varmış bir tane, ısrarla sordum, '' Babasında.. '' dedi sadece.
Oha. Oooohaaaa. OooooooohaaaaaaResmi olarak evliymiş, boşanma aşamasında tanışmış bu herifle. Şu an bekar galiba.
Acaba o yüzden mi banlı şu an?Konu sahibi erkek olabilir bence
Bu da sanal aldatma oluyor işte..Geçen sene benimde başıma geldi,(eski) erkek arkadaşım kızın biriyle sohbet etmişti instagramdan,o mesajın bildirimlerinide sessize almıştı güzelce.Havadan sudan güncel olaylardan konuşmuşlardı ama sonuçta konuşmuştu.Bitirmedim,aptal gibi o olayın üstüne onunla 1 sene daha kaybettim bin pişman oldum.Alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna demiyorlar.Güven bitiyor bir kere.Yapmasa bile hep “acaba”lar oluyor insanın içinde...”Affettim” denilse de bu olayın hep izi kalıyor....hakkınızda hayırlısı olsun...
İlla ki yapmıştır.Uzak mesafeydi o sıralar,kontrol etme bakma şansım yoktu.Ama söz vermişti ya bana güya,ona güveniyordum salak gibi.Affettikten sonra tekrar mı yaptı?
Gururunuzu ayaklarınızın altına almak yerine üzerinizde taşısanız ? merkezinize almasanız erkekleri ? aldatılmışsınız tamam özür dileyip ayaklarınıza kapanmasını içinizi rahatlatmasını istiyorsunuz ama özür dilese ne dilemese ne zaten erkeklerin huyudur hemen pişman olmazlar bi kaç ay sonra pişman olurlar sonra yazarlar ama siz dünden razı gibi bekliyorsunuz bu ne demek ? yani ne halt yaparsa yapsın ona aşık mı olacaksınız hep ? hiç mi soğumadınız ? yada yeni olduğu için kaybetme korkusuna girdiğiniz için mi bu düşünceleriniz ? lütfen gururlu olun bende kaç defa aldatıldım ama gururumu bi kere olsun ayaklar altına almadım sevmedim mi sevdim ama gitmeyide bildim üzüldüm ağladım ama onlara geri dönmedim hayatıma baktım sizde öyle yapın bi kaç ay mı yıl mı verin zaman kendinize numaranızı değiştirin sosyal medyanızı kapatın kendinize zaman tanıyın iyileşirsiniz siz sadece yediremiyorsunuz o kadar sonra geçecek inanın.
[/QUOTE
Öncelikle hakkımda yazılan olumsuz görüşlere saygı duyduğumu belirtmekiyim.
Kendimi spora verdim ve sanırım atlatıyorum daha iyiyim..