Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok teşşekür ederim demek aldatılıyorum..ama konusurken sana cok güeniyorum insanlar byle bir ilişki yaşamıyorlar bizim ilişkimiz güven sadkat sevgi ve dürüstlük üstüne kurulu dedim.ve ciddi bir ilişkimiz var dedim..cok şanslıyız dedim..bileek söyledim hepsini..oda bana sen benim için cok degerlisin dedi..yanllış bişey yaptıysam özür dilerim dedi...insallah yapmıssa bile benım anladıgımın farkına varir da birdaha yapmaz inşallahhh
cok karısıgım bu gunlerde..ne olup bitiyo anlayamıyorum..kısaca olaya döneyim ben..bugun erkek arkadasımla telefonda konusuyorduk..sonra ben dedim ki seni eden arıyım daha rahat konusuruz dedim..oda ne gerek var konusuyoruz dedi..bende yok aryıam dedim oda bana ailem dayımlara gitti 1 hafta yoklar bu yüzden telefonun fişini çektik dedi bozuk dedi..bende ne olucak takarsın fişi dedim hadi arıyorum daha rahat konusuruz dedim..aradım normal caldı ev telefonu..sonra 2 dk sonra o benı evden aradı..ama sesi nefes nefeseydi..bana tum gün uyuyacagını vardiyeden gec geldigi için uyuyacagını söylemişti..ama tahminimce öyle olmadı..dısarı cıktı bugun kiiminle gezdiyse artık tam ein önünde benı aradı arabanın içinden her zamanki gibi.. cunku genelde beni eve girmeden once arar..size tahminlerimde dogrumuyum..
ama konusurken sana cok güeniyorum insanlar byle bir ilişki yaşamıyorlar bizim ilişkimiz güven sadkat sevgi ve dürüstlük üstüne kurulu dedim.ve ciddi bir ilişkimiz var dedim..cok şanslıyız dedim..bileek söyledim hepsini
daha once benımleyen bir sürü şey yaşattı bana ben byle paranoyak biri degildim..bunu kendi başardı yoksa ben neden durduk yerde arıza cıkarıyım ki sonucta..kimse sıkılmak istemez ama kimsede aldatmayı haketmiyo..en azından ben haketmedim bunu..beni sürekli degiştirmeye calısması öyle giyin böyle giyin sunu yap bunu yap demesi hiç hoş degil..bunalıma girdim..bir amuda kalkmadıgım kaldı sırf onu mutlu etmek için..ama en sonunda bunu ona söyledim..bilmiyorum ya tamam olucak ya devam ama tek bildigim artık boguluyorummm...benı oldugum gibi kabul etmesi gerekkk..benı dıs grünüşüm için degil içimide sevmelii..yoksa ben neden sorun yapıyım..farklı seyler yasıyorum ama artık son raddeye geldim..yoruldum cokkk
siyahmarz diyosaa doğrudurr =)
SADECE PARANOYAKLAR HAYATTA KALIR sözü bir kez daha vucud buldu galiba..kalbine , vicdanına tükürdüğüm, ona aşkım sana aşkım çüş artık ya ..lmaz: