Sizce aldatıldım mı?

cok teşşekür ederim demek aldatılıyorum..ama konusurken sana cok güeniyorum insanlar byle bir ilişki yaşamıyorlar bizim ilişkimiz güven sadkat sevgi ve dürüstlük üstüne kurulu dedim.ve ciddi bir ilişkimiz var dedim..cok şanslıyız dedim..bileek söyledim hepsini..oda bana sen benim için cok degerlisin dedi..yanllış bişey yaptıysam özür dilerim dedi...insallah yapmıssa bile benım anladıgımın farkına varir da birdaha yapmaz inşallahhh

rica ederim.ama bu şekilde konuşmuşsa gerçekten yaptıysa bile pişman olmuştur.hiç canınızı sıkmaya gerek yok :) ne mutlu biri için çok değerlisiniz

cok karısıgım bu gunlerde..ne olup bitiyo anlayamıyorum..kısaca olaya döneyim ben..bugun erkek arkadasımla telefonda konusuyorduk..sonra ben dedim ki seni eden arıyım daha rahat konusuruz dedim..oda ne gerek var konusuyoruz dedi..bende yok aryıam dedim oda bana ailem dayımlara gitti 1 hafta yoklar bu yüzden telefonun fişini çektik dedi bozuk dedi..bende ne olucak takarsın fişi dedim hadi arıyorum daha rahat konusuruz dedim..aradım normal caldı ev telefonu..sonra 2 dk sonra o benı evden aradı..ama sesi nefes nefeseydi..bana tum gün uyuyacagını vardiyeden gec geldigi için uyuyacagını söylemişti..ama tahminimce öyle olmadı..dısarı cıktı bugun kiiminle gezdiyse artık tam ein önünde benı aradı arabanın içinden her zamanki gibi.. cunku genelde beni eve girmeden once arar..size tahminlerimde dogrumuyum..

ya canım benım hemen kotu nıye dusunuorsun gunahını alıyorsun elbet acıklaması vardır once bı konus hemen karar verme kaydirigubbakcemile5

canım aldattıgı hakkında düşüncem yok ama hani evde olmayada bilir düşüncesi geldi aklıma sana söyleyemediştir ama arkadasında felan kalmışdır sen kızacaksın diyede söyleyememiştir felan ..

ama konusurken sana cok güeniyorum insanlar byle bir ilişki yaşamıyorlar bizim ilişkimiz güven sadkat sevgi ve dürüstlük üstüne kurulu dedim.ve ciddi bir ilişkimiz var dedim..cok şanslıyız dedim..bileek söyledim hepsini

diyerek bi nevi zaten bişeyleri empoze etmeye çalışmışsın.

Bunu sürekli yapıyomusun bilmiyorum yada ne bileyim nasıl bi ilişkiniz var onuda bilemiyorum. çok sıkıyor olabilirmisin? Mesela durup duruken neden evden arayacağım diye ısrar ettin ki? Eğer bu tip davranışlar sergiliyosan kendinisini sıktığını düşünebilir. Arkadaşlarıyla çıkmasını yada onsuz dışarı çıktığını sorun yapıyorsan saklamış olabilir. Ama hemen tutupta aldatıyor diye düşünme bence. Böyle böyle düşünceler hareketlerine yansır, yanında mutsuz olmaya başlarsa önünü arkasını düşünmeden gerçektende aldatabilir.

daha once benımleyen bir sürü şey yaşattı bana ben byle paranoyak biri degildim..bunu kendi başardı yoksa ben neden durduk yerde arıza cıkarıyım ki sonucta..kimse sıkılmak istemez ama kimsede aldatmayı haketmiyo..en azından ben haketmedim bunu..beni sürekli degiştirmeye calısması öyle giyin böyle giyin sunu yap bunu yap demesi hiç hoş degil..bunalıma girdim..bir amuda kalkmadıgım kaldı sırf onu mutlu etmek için..ama en sonunda bunu ona söyledim..bilmiyorum ya tamam olucak ya devam ama tek bildigim artık boguluyorummm...benı oldugum gibi kabul etmesi gerekkk..benı dıs grünüşüm için degil içimide sevmelii..yoksa ben neden sorun yapıyım..farklı seyler yasıyorum ama artık son raddeye geldim..yoruldum cokkk

daha once benımleyen bir sürü şey yaşattı bana ben byle paranoyak biri degildim..bunu kendi başardı yoksa ben neden durduk yerde arıza cıkarıyım ki sonucta..kimse sıkılmak istemez ama kimsede aldatmayı haketmiyo..en azından ben haketmedim bunu..beni sürekli degiştirmeye calısması öyle giyin böyle giyin sunu yap bunu yap demesi hiç hoş degil..bunalıma girdim..bir amuda kalkmadıgım kaldı sırf onu mutlu etmek için..ama en sonunda bunu ona söyledim..bilmiyorum ya tamam olucak ya devam ama tek bildigim artık boguluyorummm...benı oldugum gibi kabul etmesi gerekkk..benı dıs grünüşüm için degil içimide sevmelii..yoksa ben neden sorun yapıyım..farklı seyler yasıyorum ama artık son raddeye geldim..yoruldum cokkk

ilk mesaja göre cevap yazdığım için haliyle tek taraflı yorum yaptım ben. Onun adına söylediğim herşey senin içinde geçerli. Hiçbir insan sıkılmayı haketmez. Herkesin allaha şükür aklıda var mantığıda düşünceside. Eğer onunla bu şekilde devam edemeyip sürekli boğuluyorsan, sürekli kendinden ödün veriyorsan adam akıllı konuşup bi çözüme kavuşturman gerekli. Ha baktın olmuyor sen kendinden çok şey kaybetmeden yol vermek lazım. Kimse senden önemli değil. Hiçbir erkek içinde kendinden ödün vermeye, değerlerinden vazgeçmeye değmez emin ol ne kadar seversen sev. Senin mutsuzluğuna karşı onun istekleri, mutluluğu hiç adil değil. Allah kolaylık versin.

Neden hemen aklınıza kötü şeyler getiriyorsunuz
Sevgilinize güveniniz yok mu
Günahını alıyor olabilir misiniz acaba?
Ne bekliyorsunuz telefonu nefes nefese açmış kesin aldatıyor sizi mi demeliyiz anlamadım ki :delphin:

dün yakaladım hala şoktayım inanamıyorum dun otururken cefede telefonu aldı wc ye gitti bende arkasından gittim duyduklarıma inanamadım...aşkım evdeyim merak etme dedi yaaaa varmı böyle bişey allah belasını versin...bende oyle bir tokat attım kiii inanırmısınızzz aglaya aglaya eve geldim inanın şoktayımmmm ne yapıcam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

SADECE PARANOYAKLAR HAYATTA KALIR sözü bir kez daha vucud buldu galiba..kalbine , vicdanına tükürdüğüm, ona aşkım sana aşkım çüş artık ya ..:olmaz:

Son düzenleme:
yazıklar olsunn hala soktayım inanamıyorum yaaa birde biz aileleri tanıstırdıktırr..evlenicektik ben bunu haketmedim çok kotyum cooookkk

Tabiki aldatılmak çok kötü birşey ama,en azından zararın neresinden dönerseniz kardır bence.
Zaten daha öncede bana birçok şey yaşattı yazmışsınız.
Adamın vukuatları var yani.
Giyiminize karışıp sizi değiştirmeye çalıştığınıda yazmıştınız sanırım bir önceki sayfada.
Böyle bir adamla evliliği nasıl düşünebildiniz ki ?
Neyse...

Allahin sevgili kuluymussunuz ki, denk geldiniz, hem de her sey daha ciddiye binmeden... Siz cok sey kazandiniz ama o cok sey kaybetti, boyle dusunun... Bu soku atlattiktan sonra bu beladan iyice icine saplanmadan kurtuldugunuza cok sevineceksiniz... Sevgiler...

a.s.

SADECE PARANOYAKLAR HAYATTA KALIR sözü bir kez daha vucud buldu galiba..kalbine , vicdanına tükürdüğüm, ona aşkım sana aşkım çüş artık ya ..:olmaz:

tuttum bu lafı. ilk defa duydum ama çok doğru.
sahra sana da geçmiş olsun. zararın neresinden dönsen kar boşver be.

Hadi geçmiş olsun...

Ya bi de evlendikten sonra, o telefona cevap vermiş olsaydınız!! :teselli:​

bence canım sukretkı evlendıkten sonra boyle bırsey yasamadın.en azından duruma bu yonden bakarsan moralını daha cabuk yerıne getırebılırsın.uzulme.haketmemıs senı.

canım artık yapman gereken şey kendine tertemiz bi sayfa açman olacak..takmaa diyemem elde değil biliyorum.ama diğer ark ların da dediği gibi ya çok geç öğrenmiş olsaydın !! şimdi git ve kendine gezi planları yap yakın arkadaşlarını tek tek ara ama seni bunalıma sokmayacak olanları.fazla soru sormayanları..bol bol eğlenmeye çalış.onsuz da ayakta kalabildiğini kendine ispatla.elbet doğru kişi çıkacaktır karşına.

aklıma acaba dedım erkekler bırşeylere karar vermek ıcın yada bırakmak ısteyıpte ılk adımı atamadıgı ıcınmı yaşar yaşatır bu gıbı davranışları...
hıc uzulme canım evlı olup bır şans daha vermek zorunda kalabılırdın...
tabıkı kolay olmayacak senın ıcın ama ıyı yonlerını duşunup kendını rahatlatmlısın..
Allah karşına saygıyı sevgıyı layıkıyla yaşatan bırını cıkartsın hayırlısıyla..

Back
X