• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce aldatıldım mı?

neden eski mesajları okumak istiyorsun neden kızın mahremine tecavüz etmeye çalışıyorsun amacın ne ki
düşünün biriyle ewliliği düşünüyorsun eski sewgilisi msj atıyor sen olsan bakmaz mıydın kızın mahremi nerde biliyo musun sewdiğim adamın cebinde okumamak hesap sormamak mümkün mü şimdi suçlu ben mi oldum

Onu kisitlayarak biseylerin onune gecemezsin biliyorsun degil mi? Yapmak isteyeni durduramazsin. Guven yoksa devam etmenin anlami yok. Birazda olsa guven sart. Guven sevgiden once gelir.

Aldatıldığınızı düşünüp cezalandırıyorsanız neden berabersiniz ?

Aldatılmadığınızı düşünüyorsanız neden cezalandırıyorsunuz ?
taviz vermemek olduğunda neler olabilecegini beni kaybedeceğini beynine aşılayabilmek eminim şu an sessiz kalsam sonra nede olsa susmustu affeder diyecek erkekleri tanımıyorsun kısıtlamak gerekiyor bunu başta beceremessen sonra hiç beceremessin

Tam tersi eşiyken karışma hakkın var sevgiliyken değil ki. Yani sen mesajları okumadın mı yanlış bir şey gördün mü?
sewgililikte kasıt ne ? bugün var yarın yok düşüncesi mi ben ona zamanımı verdiysem o da bana hesap werecek

Senden önceki mesajlasmalarina bakma hoş bir şey değil bu. Sevgilin cevap vermemiş işte mesajına aldatildigini dusunmuyorum.

türkçe de yabancı kelime de yok neden kullanılıyor ?

Yabancı kelime kullanmak başka bişey. Bazen o yabancı kelimeyi tam anlamıyla karşılayacak türkçe kelime bulunamaz, o yüzden kullanılır. Gereksiz yere kullanılıyorsa kullanan kişiyi de uyarırım.

Forumda bu yaptığınız yasak.

Senden önceki mesajlasmalarina bakma hoş bir şey değil bu. Sevgilin cevap vermemiş işte mesajına aldatildigini dusunmuyorum.[/QUOT
hadi diyelim eski mesajlar neden telefonda duruyor bu bile ilgi çekici olmaya yetmiyor mu?

Yabancı kelime kullanmak başka bişey. Bazen o yabancı kelimeyi tam anlamıyla karşılayacak türkçe kelime bulunamaz, o yüzden kullanılır. Gereksiz yere kullanılıyorsa kullanan kişiyi de uyarırım.

Forumda bu yaptığınız yasak.
yeteri kadar türkçe bilmemenizden kaynaklanıyordur

Bende de duruyordur dikkatimi çekmemiş bile ki duruyordur diyorum. Bak mesela resimleri de silmem çünkü umursamam. Acı çekerken zaten aklıma gelmez, o acı bitince de farkında bile olmam. Herkes aynı değil. Ben de senin gibiyim ben yapmam, ben etmem diyerek karşımdaki insandan aynı seyi bekliyorum ama o insan ben değil. Bilemezsin kurma kafanda. Davranışlarını tart, biraz dikkatli ol anlarsın zaten gerçeği peşin hüküm verme.

biz burda ne desek azdır. konuyu açmışsınız ama sırf size destek verilsin diye açmışsınız.
cevaplarınız öyle gösteriyor. kim ne derse desin kendi bildiğinizden şaşmayacaksınız siz. öyle devam edin. eleştiri veya yorum kaldıramıyorsanız konu açmayın.

yazmak için yazmayın. kimse sizinle tartışmaya girmek için yorum yazmıyor konunuza. kimse sizi kişisel olarak tanımıyorda. bu kadar kişisel algılamayın. bahsettiğiniz konuda yorumlar yapılıyor. bu kadar.

Polemiğe girmeyeceğim cezam yeni bitti. Siz çok bildiğiniz için kurallara uymayı beceremiyorsunuz herhalde.

Mune Mune arkadaşa forum dilinin Türkçe olduğunu hatırlatır mısın?
neden ceza aldınız yoksa sizde x mi kullandınız:))

Bence aldatmiyor ama boyle davranmaya devam edersen aldatilacaksin maalesef.
cok asiri ve bilincsizce tepkiler vermissin.

Back
X