Sizce aldatılıyor muyum???

Bu kadınlar şeytana pabucunu ters giydirir diye boşuna dememişler :51:
niye yahu :1:..............
aklıma gelen ilk oydu ama maalesef bilgilerini rehbere gizlemiş.. :/

aradın yani, eminsin? keşke erkek arkadaşının face şifresini bilseydin
gerçi bilmesen bile facesine bak, o kız muhakkak onda eklıdır
aslında iyi gözlemlesen kesin fark edersın o kızı facesinde.

niye yahu :1:..............

aradın yani, eminsin? keşke erkek arkadaşının face şifresini bilseydin
gerçi bilmesen bile facesine bak, o kız muhakkak onda eklıdır
aslında iyi gözlemlesen kesin fark edersın o kızı facesinde.

vardı aslında bütün kızları silince akrabalarını falan büyük olay oldu. Daha da vermedi baktırmadı flan falan.. ooof çok çaresiz kaldım şu an

Ben olsam doğrudan rest çekerdim, onun telefonundan onun yanında kızı arardım.İzin vermezse bu olay biterdi.Aynı şeyi sen yapsan nasıl davranacağını sor.Ama telefonu kontrol etme gereği duyuyorsan başka vukuatları da olmuştur aranızda gibime geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben olsam doğrudan rest çekerdim, onun telefonundan onun yanında kızı arardım.İzin vermezse bu olay biterdi.Aynı şeyi sen yapsan nasıl davranacağını sor.Ama telefonu kontrol etme gereği duyuyorsan başka vukuatları da olmuştur aranızda gibime geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

evet ama tam anlamıyla bişe bulamıyorum her seferinde..

evet ama tam anlamıyla bişe bulamıyorum her seferinde..

daha ne bulman gerekiyor.
ayrıca kızla niye uğrasıyorsunki.sana açıklama yapması gereken sevgilin .
kıza ulaşsanda aaaa evet sevgilinle mesajlasıyorummu diyecek.
ya adam gibi konuyu aydınlatsın yada çekip gitsin.sen ona aynısını yap bakalım ne yapacak.

daha ne bulman gerekiyor.
ayrıca kızla niye uğrasıyorsunki.sana açıklama yapması gereken sevgilin .
kıza ulaşsanda aaaa evet sevgilinle mesajlasıyorummu diyecek.
ya adam gibi konuyu aydınlatsın yada çekip gitsin.sen ona aynısını yap bakalım ne yapacak.

haklısın aslında. Kız ne diyecek dese bile ne değişicek durum ortada..

onun telefonuyla onun yanında değil de, benim yanımda hoparlör açıkken kendi arayıp kızla konuşsun isterdim ben yokmuşum gibi.
restim bu yönde olurdu...
olayın üstünden bayağı geçmiş ama kurulacak kumpas kurulmuştur bile, artık ne yapsan bulamazsın gibi ne yazık ki ya...

Ya canım akıllı telefonlarda bir program var numaranın rehbere kayıtlı olup olmaması sıkıntı olmuyor numarayı girdiğin zaman isim soyisim çıkıyor bir de oradan dene istersen :26:

Back
X