- 11 Eylül 2023
- 1.087
- 149
- 43
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Ya eşim asker ya aramazkar diye düşündümBeni onlar bin kere arıyor, bence dolandırıcı. Ama sizin sağlık sorunlarınız var şuan, birde bunlari düşünüp iyice kötü olmayın, bı sure kendinize odaklanın derim.
Bilmiyorum ki bakicam ama İstanbul'a da gönderiyor beni o yüzden şüphelendim ben yoksa şüphelenmemO aramalar dolandırıcı zaten de isteyince neden vermedi telefonu ?
Eşimle bugün çarşıya çıktık yürürken bı arama geldi WhatsApp tan yabancı bir numara türk numarası değil bı kadın fotoğrafi vardı. Dedi dolandırıcılar da burdan arıyor artık dedi. Bidaha aradı engelledi eve gelince bakmak için telefonunu istedim. Vermedi duşa gircem diyip aldı sizce Aldatılıyormuyum,
Ay sağol canım benimGeçen akşam Madagaskar'dan arandım, daha önce de Endonezya ve Hindistan.Dolandırıcı bunlar, adamı rahat bırakın☺.
Biliyordum değiştirmiş ama ben değiştirdim diye değiştirdi büyük ihtimalle aslında sürekli evinde bensiz dışarı bile çıkmayan bı adamo dediği dolandırıcıdır da telefonu vermemesi sıkıntı. şifresini bilmiyor musunuz
hiç farketmez dışarı çıkmaması başkaları ile konuşuyordur asker değil mi nöbet tutmuyor mu bilemezsiniz. ben henüz nişanlıyım nişanlım benim şifremi bilir ben onun 1 kere karıştırmış değilim ama biliyorum. bilgisayarında da açık wpsi. bir insan neden telefonu saklar ki sizden çekindiği bir şey yoksaBiliyordum değiştirmiş ama ben değiştirdim diye değiştirdi büyük ihtimalle aslında sürekli evinde bensiz dışarı bile çıkmayan bı adam
hiç farketmez dışarı çıkmaması başkaları ile konuşuyordur asker değil mi nöbet tutmuyor mu bilemezsiniz. ben henüz nişanlıyım nişanlım benim şifremi bilir ben onun 1 kere karıştırmış değilim ama biliyorum. bilgisayarında da açık wpsi. bir insan neden telefonu saklar ki sizden çekindiği bir şey yoksa
Lütfen böyle dusunmeyin erkekler güven duyulmadigi zaman sinirleniyorlar zaman zaman muhtemelen eşiniz de anladi o yüzden vermedi geçen beni de aradı yarı ciplak birisi yabancı numara eşimi de aradılar dengesizler işte kimi tongaya düşürürsek misaliEşimle bugün çarşıya çıktık yürürken bı arama geldi WhatsApp tan yabancı bir numara türk numarası değil bı kadın fotoğrafi vardı. Dedi dolandırıcılar da burdan arıyor artık dedi. Bidaha aradı engelledi eve gelince bakmak için telefonunu istedim. Vermedi duşa gircem diyip aldı sizce Aldatılıyormuyum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?