- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Bana geliyor hem de yeni aldığım hat taBana niye gelmiyor?
Ayda bir kaç benide arıyorlar bence eşiniz doğru söylüyor hele bu sıra o kadar arttıkiEşimle bugün çarşıya çıktık yürürken bı arama geldi WhatsApp tan yabancı bir numara türk numarası değil bı kadın fotoğrafi vardı. Dedi dolandırıcılar da burdan arıyor artık dedi. Bidaha aradı engelledi eve gelince bakmak için telefonunu istedim. Vermedi duşa gircem diyip aldı sizce Aldatılıyormuyum,
Bana da çok oluyorduEşimle bugün çarşıya çıktık yürürken bı arama geldi WhatsApp tan yabancı bir numara türk numarası değil bı kadın fotoğrafi vardı. Dedi dolandırıcılar da burdan arıyor artık dedi. Bidaha aradı engelledi eve gelince bakmak için telefonunu istedim. Vermedi duşa gircem diyip aldı sizce Aldatılıyormuyum,
Sonrasında duşa girmemişseniz şüphe çekmez pek.Öyle aramalar bana da geliyor yoksa eşim aldatılıyor mu?
Ben öyle konu bile açtım bizzat beni arıyorlardı diğer arkadaşlar gibi.Eşimle bugün çarşıya çıktık yürürken bı arama geldi WhatsApp tan yabancı bir numara türk numarası değil bı kadın fotoğrafi vardı. Dedi dolandırıcılar da burdan arıyor artık dedi. Bidaha aradı engelledi eve gelince bakmak için telefonunu istedim. Vermedi duşa gircem diyip aldı sizce Aldatılıyormuyum,
İyi bari bu seferde yırttımSonrasında duşa girmemişseniz şüphe çekmez pek.
Siz şifreyi değiştirdiğiniz için belki o da sizden şüpheleniyordur.Karşılıklı süphelenmeBiliyordum değiştirmiş ama ben değiştirdim diye değiştirdi büyük ihtimalle aslında sürekli evinde bensiz dışarı bile çıkmayan bı adam
Ne kadar gerizekalı bı kafa yapınız var Allah size akıl fikir versin gerçi siz alamadiksn sonra verse nolur benim.formlarin altına yorum yapmayın sizin alaycı tavırlarınızi çekmek zorunda degilim.Sonrasında duşa girmemişseniz şüphe çekmez pek.
İnsanlara bu şekilde hakaret edemezsiniz. Üstelik kimse sizinle dalga geçmemiş.Ne kadar gerizekalı bı kafa yapınız var Allah size akıl fikir versin gerçi siz alamadiksn sonra verse nolur benim.formlarin altına yorum yapmayın sizin alaycı tavırlarınızi çekmek zorunda degilim.
Asıl gerizekali sensin . Bizde polis esiyiz doğuda da görev yaptık batıda da . Siz asalakliginizi kullanarak kem kum eden miyminti böyle kendini nazlattiracak adam arayıp bulamayınca bize saran zavallısınız. Konulara bak ya burda kac asker polis eşi var aslan gibi.Ne kadar gerizekalı bı kafa yapınız var Allah size akıl fikir versin gerçi siz alamadiksn sonra verse nolur benim.formlarin altına yorum yapmayın sizin alaycı tavırlarınızi çekmek zorunda degilim.
Yarası olan sinirlenir bişey görürsek soracaz tabi beyefendilere kayıtsız şartsız mı güvenicez sinirlensinlerLütfen böyle dusunmeyin erkekler güven duyulmadigi zaman sinirleniyorlar zaman zaman muhtemelen eşiniz de anladi o yüzden vermedi geçen beni de aradı yarı ciplak birisi yabancı numara eşimi de aradılar dengesizler işte kimi tongaya düşürürsek misali
Bravo gerçekten iç sesimYarası olan sinirlenir bişey görürsek soracaz tabi beyefendilere kayıtsız şartsız mı güvenicez sinirlensinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?