Sizce Aldatılıyormuyum

Beni Amerika'dan aradılar WhatsApp fotosu bir kadın .
Dolandırıcı bunlar .
Eşinin üstüne gittiğin için oda telefonunu vermemiştir .
Aldatma falan yok bence

Ayda bir kaç benide arıyorlar bence eşiniz doğru söylüyor hele bu sıra o kadar arttıki

Bana da çok oluyordu

Ben öyle konu bile açtım bizzat beni arıyorlardı diğer arkadaşlar gibi.
Aldatılmıyorsun ve evet dolandırıcılar.

Ay evet brni de bir afgan gibi adam aradı. Spamdı . Birde seksi bir kadın aradı ama dolandırıcılık olduvu belli

Yabancı numaralardan Türkçe msjlar bile gelebiliyor burda bir beis yok lakin neden yanına aldı telefonu tuhaf açıkçası. Gozlemde kalın bence . Evet diyemiyorum ama hayır da diyemedim şimdi

Bana da geliyor o aramalar. Hatta bana gece yarıları eskortlardan mesaj da geliyor "aşkım şuram alev alev, buram böyle, çılgın saatler geçirelim" gibi şeyler. Şimdi bu durumda erkek olsaydım başıma neler gelirdi, karıma nasıl anlatırdım benim bir alakam olmadığını bir düşünün.

Ne kadar gerizekalı bı kafa yapınız var Allah size akıl fikir versin gerçi siz alamadiksn sonra verse nolur benim.formlarin altına yorum yapmayın sizin alaycı tavırlarınızi çekmek zorunda degilim.
İnsanlara bu şekilde hakaret edemezsiniz. Üstelik kimse sizinle dalga geçmemiş.

Beni de yabanci alan kodlu, profilinde kadin fotografi olan numaralar Whatsapptan ariyor.
Acinca da genelde tuhaf hat sesleri geliyor konuşmuyorlar. Dolandırıcılar muhtemelen.

Sonra eşim beni neden insna yerine koymuyor KudrAlobar yazdigi okadar mantıklı bir yazı vardi kadınlarda ki aldatılma korkusunu anlamiyorum.

Okadar haklı ki arkadaş benide aradılar beniii bu kafayla adama daha neler yapıyorsun acaba . Kaç kişi yazmış ikna edememiş.

Ne kadar gerizekalı bı kafa yapınız var Allah size akıl fikir versin gerçi siz alamadiksn sonra verse nolur benim.formlarin altına yorum yapmayın sizin alaycı tavırlarınızi çekmek zorunda degilim.
Asıl gerizekali sensin . Bizde polis esiyiz doğuda da görev yaptık batıda da . Siz asalakliginizi kullanarak kem kum eden miyminti böyle kendini nazlattiracak adam arayıp bulamayınca bize saran zavallısınız. Konulara bak ya burda kac asker polis eşi var aslan gibi.

Otur önce tedavini ol gerizekali sensin gerizekaliiiiii

Son düzenleme:
Yarası olan sinirlenir bişey görürsek soracaz tabi beyefendilere kayıtsız şartsız mı güvenicez sinirlensinler

Bu arada yabancı numaralar bana da mesaj atıyor dolandırıcılık türü oldu bu artık şimdilik inanmanızı tavsiye ederim telefon şifresi sizde olsun ama istediğiniz zaman bakın bir açık bulursanız sorarsınız

Dolandırıcı beni de arıyorlar aile bireylerinide arıyorlar hatta yabancı numara üzerinden mesaj atıyorlar numara yabancı mesaj Türkçe .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…