Sizce Aldatılıyormuyum

Müzik sesi geliyo şuan banyodan

Aynı aramalar bana da geliyor yurtdışı numarası ve profilde güzel bir kadın resmi oluyor, dolandırıcılık için arıyorlar eşiniz haklı

Bir daha olursa suphelenin çünkü bizi de arıyorlar yazıyorlar hatta merhaba falan diye. Telefonunu vermemesi de sinir bir şey sanki komşu çocuğu istiyor karın istiyor ver yani

Böyle numaralar beni , eşimi ,annemi ve tanıdıgım herkesi arıyor bunlar dolandırıcı. Ama şüphelenecek baska durumlar varsa arastırmanız gerek

Sosyal medya hesaplarınız yok mu? Oralarda da mı görmediniz herkesi arıyorlar bu numaralar bu kadar hayattan bir haber olmayın lütfen. Eşiniz asker diye neden aramasınlar?

Bu tarz telefonlar banada geliyor yurtdışı numarası eşimede geliyor sörf bu yüzden aldatildiginizi düşünmüyorum ama telefonuna bakayım dediginizde neden vermemiş o şüpheli geldi biraz

Bana hiç öyle aramalar gelmiyor. Esiniz iletişime geçmiş, artık kimin aramasını istiyorsa iletişim bilgilerini vermiş.
Ay ne alaka. Sosyal medyayı da mı takip etmiyorsunuz gece gündüz ülkenin %98'i arandı. E devlet bilgilerinin bile çalındığı bi ülkedeyiz numaralarınız çok da kişisel değil yani.

Sosyal medya hesaplarınız yok mu? Oralarda da mı görmediniz herkesi arıyorlar bu numaralar bu kadar hayattan bir haber olmayın lütfen. Eşiniz asker diye neden aramasınlar?
Ne bileyim ilk kez karşıma böyle birşey çıktı illa haberim olması mı lazımdı bilmiyorum o yüzden yazdım zaten

Yabancı numaralar banada esimede yazdı bir kaç defa hemen engelliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…