- 11 Eylül 2023
- 1.087
- 149
- 43
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Müzik sesi geliyo şuan banyodanYabancı numaralar dolandırıcılık maksatlı arıyor bu konuda eşiniz doğru söylüyor. Yalnız telefonuna baktırmak istememesi yanlış anlamadiysam telefonuyla duşa girdi dediniz bu normal değil. Başka bir durumlar olabilir. Konuşmakla da insan ikna olmuyor. Fark ettirmeden onu izlemeye alın.
Geziniyordur sosyal medyada .Müzik sesi geliyo şuan banyodan
Aynı aramalar bana da geliyor yurtdışı numarası ve profilde güzel bir kadın resmi oluyor, dolandırıcılık için arıyorlar eşiniz haklıEşimle bugün çarşıya çıktık yürürken bı arama geldi WhatsApp tan yabancı bir numara türk numarası değil bı kadın fotoğrafi vardı. Dedi dolandırıcılar da burdan arıyor artık dedi. Bidaha aradı engelledi eve gelince bakmak için telefonunu istedim. Vermedi duşa gircem diyip aldı sizce Aldatılıyormuyum,
Beni de aradılar dolandırıcı onlarBana niye gelmiyor?
Size gelmiyor ama yorumlardan herkese gelmiş. Bilginiz yok belki ama şuan çok revaçta bir dolandırıcılık şekli. Başınıza gelebilir bilginiz olsun.Bana hiç öyle aramalar gelmiyor. Esiniz iletişime geçmiş, artık kimin aramasını istiyorsa iletişim bilgilerini vermiş.
Bu tarz telefonlar banada geliyor yurtdışı numarası eşimede geliyor sörf bu yüzden aldatildiginizi düşünmüyorum ama telefonuna bakayım dediginizde neden vermemiş o şüpheli geldi birazEşimle bugün çarşıya çıktık yürürken bı arama geldi WhatsApp tan yabancı bir numara türk numarası değil bı kadın fotoğrafi vardı. Dedi dolandırıcılar da burdan arıyor artık dedi. Bidaha aradı engelledi eve gelince bakmak için telefonunu istedim. Vermedi duşa gircem diyip aldı sizce Aldatılıyormuyum,
Ay ne alaka. Sosyal medyayı da mı takip etmiyorsunuz gece gündüz ülkenin %98'i arandı. E devlet bilgilerinin bile çalındığı bi ülkedeyiz numaralarınız çok da kişisel değil yani.Bana hiç öyle aramalar gelmiyor. Esiniz iletişime geçmiş, artık kimin aramasını istiyorsa iletişim bilgilerini vermiş.
Ne bileyim ilk kez karşıma böyle birşey çıktı illa haberim olması mı lazımdı bilmiyorum o yüzden yazdım zatenSosyal medya hesaplarınız yok mu? Oralarda da mı görmediniz herkesi arıyorlar bu numaralar bu kadar hayattan bir haber olmayın lütfen. Eşiniz asker diye neden aramasınlar?
Ne alaka?Ya eşim asker ya aramazkar diye düşündüm
Burhan nereye gittin sen yahuNe alaka?
Yabancı numaralar banada esimede yazdı bir kaç defa hemen engelliyorum.Eşimle bugün çarşıya çıktık yürürken bı arama geldi WhatsApp tan yabancı bir numara türk numarası değil bı kadın fotoğrafi vardı. Dedi dolandırıcılar da burdan arıyor artık dedi. Bidaha aradı engelledi eve gelince bakmak için telefonunu istedim. Vermedi duşa gircem diyip aldı sizce Aldatılıyormuyum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?