- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Ben kötü anlamda yazmamıştim güzel kardesim yuvani huzursuz etme iyi niyetle söyledim kusura bakmayın yanlış anlasildiysamYarası olan sinirlenir bişey görürsek soracaz tabi beyefendilere kayıtsız şartsız mı güvenicez sinirlensinler
Orange size dememiş onu, yukarda blanc12 olan üyeye demiş.Ne bileyim ilk kez karşıma böyle birşey çıktı illa haberim olması mı lazımdı bilmiyorum o yüzden yazdım zaten
Dün aynısı oldu yabancı numara babama geldi banada geliyor bazen ama takip edin engellenenler kısmına bakın engeli kaldırmış mıEşimle bugün çarşıya çıktık yürürken bı arama geldi WhatsApp tan yabancı bir numara türk numarası değil bı kadın fotoğrafi vardı. Dedi dolandırıcılar da burdan arıyor artık dedi. Bidaha aradı engelledi eve gelince bakmak için telefonunu istedim. Vermedi duşa gircem diyip aldı sizce Aldatılıyormuyum,
Sana mı sorucam. Kendi işine bakyanlış mı hatırlıyorum
bu eşinin silahla tehdit ettiği kadın değil mi
şaka mısınız
gerçekten tek derdiniz bu mu kaldı yani
aldatılsan ne olacak aldatılmasan ne olacak
Sen iyi misin ya?? Hem konu açıp hem milleti azarlayamazsın. Çok biliyorsan konu açma. Şu üslubunu bi düzelt önce.Sana mı sorucam. Kendi işine bak
Sizde sorularımin altına kafanıza göre eleştiri yapamazsinizSen iyi misin ya?? Hem konu açıp hem milleti azarlayamazsın. Çok biliyorsan konu açma. Şu üslubunu bi düzelt önce.
Yoo yaparız. Hakaret küfür vs olmadığı sürece isteyen istediğini yazarSizde sorularımin altına kafanıza göre eleştiri yapamazsiniz
Ben yazmanızı istemiyorum o yüzden yazmanıza da müsade etmem ederseniz de bu şekilde karışılik veririmYoo yaparız. Hakaret küfür vs olmadığı sürece isteyen istediğini yazar
Fjdjdjdjd sen istediğin kadar müsaade etme herkes istediğini yazar sen sinirlendiğinle kalırsınBen yazmanızı istemiyorum o yüzden yazmanıza da müsade etmem ederseniz de bu şekilde karışılik veririm
Bende karşı tarafı sinir ediyorum o yüzden sıkıntı yokFjdjdjdjd sen istediğin kadar müsaade etme herkes istediğini yazar sen sinirlendiğinle kalırsın
Haklısınız insanı durup dururken sinir ediyorlar ya elimde değil önceden böyle değildim şimdi ufacık birşeye sinirleniyorumDaha banin yeni açıldı bı sakinleş, bırak boşver burayı. Sağlığına odaklan tek odagin bu olsun sonra kocani halledersin.
Burdan pek öyle görünmüyor ama sen bilirsin jsjjsajsjsfsdBende karşı tarafı sinir ediyorum o yüzden sıkıntı yok
Aynen baya sinirlenmişsin baksana bayada işsizsin insanların moralini bozmak için sırf yorum yapıyorsunuz kötü kalplisiniz .Burdan pek öyle görünmüyor ama sen bilirsin jsjjsajsjsfsd
Benim bu konuya yaptığım ilk yorum üslubunla ilgili olandı. Kimseye carlayamazsın bi kendine gel. Moralin bu kadar çabuk bozuluyorsa konu açmayacaksın. Hem millete çemkir hem de kötü kalpli olan biz olalım. Yok öyle dünyaAynen baya sinirlenmişsin baksana bayada işsizsin insanların moralini bozmak için sırf yorum yapıyorsunuz kötü kalplisiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?