- 21 Ocak 2020
- 495
- 433
- 103
- 33
- Konu Sahibi handemiray
-
Bir de evet yani takip nasıl edebilirim zaten böyle birşeyiNe etceksin ya salla gitsin. Cok kız arkadaşı olan adamla uğraşamam ben mesela hele bir de kalp faln koyacak yok artık.
Böyle gıcık gıcık şeyler yapıyor tartışma olunca. Asla göstermezdi zaten ben istedikten sonra, o kadar zor ki tartışmak hemen küsüyor ve olayı daha içinden çıkılmaz hale getiriyor zaten.Bu soruyu buraya cidden sordun mu yaa herkesi yani gerçekten arkadaşı olanları gösteriyor gerçi benim için arkadaşıyla da öpücüklü kalpli konuşamaz bak kız arkadaşı olamaz demiyorum ama öpücüklü kalpli konuşamaz canımlı cicimli konuşamaz o ayrı da gerçekten arkadaşı olanı göstermiş ama o kadını göstermemiş haladaha soruyor musun aldatmamı acaba diye tabiki aldatma yani göz göre göre aldatma
Yoktu. Aldatilmissin. Kendini kandırma. İç papatya cayini , ılık duş hop yatağa misler gibi de uyu. O karaktersiz için de üzülme.Merhabalar bu sabah kötü bir olay yaşadım. Erkek arkadaşım telefondan birşey gösterirken üstten bir kadın adı ve yanında kalp emojisi olan birinden günaydın canıımm diye mesaj geldi. Erkek arkadaşımın birkaç yakın kadın arkadaşı var. Bu kadının da çok iyi arkadaşı olduğunu söyledi ve diğer kadın arkadaşlarını da emojilerle kaydettiğini söyledi ve bir tanesini gösterdi mesela yanında ay emojisi vardı.
Başka bir kadın arkadaşıyla konuşmalarını da gösterdi işte kalpli öpücükler falan vardı, ama ne kadar ısrar etsem de o mesaj atanın konuşma penceresini asla göstermedi. Cevap yaz hadi şimdi o zaman dedim yazmak istemiyorum dedi. Evden çıktı işe gitti. Bu akşam buluşacaktık ama ben engelledim direk heryerden.
Bence buz gibi aldatılmışım ama şimdi direk kestirip attım ya, bu olayın masum olma ihtimali var mıydı acaba diye uyuyamıyorum. Hani burayı okuya okuya ben mi çok tetikleniyorum aşırı mı şüphelendim diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ekleme: mesajın gelme saati, erkek arkadaşımın uyanma saati bu da şüphelendirdi
Tamamen suçlu psikolojisi o zaman diğerlerini neden gösteriyor bana ters yani kız arkadaşı olması da ters de bi nebze onu es geçtim de emojiyle kaydetmesi birde o sohbeti açmaması herşeyi gösteriyoBöyle gıcık gıcık şeyler yapıyor tartışma olunca. Asla göstermezdi zaten ben istedikten sonra, o kadar zor ki tartışmak hemen küsüyor ve olayı daha içinden çıkılmaz hale getiriyor zaten.
Yani zaten öyle yerden yere vurmadım kendimi daha çok flörtüm başkasıyla da konuşuyormuş gibi ha öyle mi tamam ozaman diyip engelledim heryerden. İnşallah sonradan üzülmem 2 aylık bir ilişkiydi belki o yüzden böyle aldatılmış gibi hissetmiyorum çok. Sonradan çıkmaz acısı umarım.Yoktu. Aldatilmissin. Kendini kandırma. İç papatya cayini , ılık duş hop yatağa misler gibi de uyu. O karaktersiz için de üzülme.
Biraz üzdü vala yalan yokHaydi bir tane yakin arkadasi vardir diyelim karsi cinsten, koymustur emocisini memocisini eyvallah, 10 tane olabilir mi? Mümkün mü?
Hani bi laf vardir cok afedersin, verseler nefessizgeçelim yani bu cok yakin arkadasim vs. Tabirimle üzdüysem özür dilerim.
35Yaşı kaç bu arkadaşın?
Sonradan ikna etmeye çalışmasın diye engelledim zaten heryerden o an gösterseydi keşkeAldatmasa kafanda soru işareti kalmasına izin vermezdi açardı gösterirdi. Yani evet aldatıldın bence.
Aldatmasa kendini ispat etmeye çalışırdı. Üstelik mesajları açmıyor. Aldatıldın. İki güzel söze kanma. İlk aldatılan da sen degilsin muhtemelen son da olmayacaksın. Kıçına koy tekmeyi keyfine bak.Sonradan ikna etmeye çalışmasın diye engelledim zaten heryerden o an gösterseydi keşke
Yani ne diyeyim ki gülüyorum halime neyse ki 2 aylık birşeydiYaşını söledikten sonra dicektim ki şerr...efs.zlğn yaşı yok tuttum tuttum aha da söledim
Erken farkettiğin için çok şanslısın daha ileri kör kütük aşıkken olsaydı daha fazla acı verirdiYani ne diyeyim ki gülüyorum halime neyse ki 2 aylık birşeydi
Bi cacık olmaz dehlee gitsin. 20 li yaşlarla testesreron kafasına mı vurdu diyecektim ama bildiğin kaç yaşında adam heryeri ayrı oynuyor.
Yani olay bu sabah oldu zaten inşallah ilk şok sakinliği değildir üstümdeki şuan:/Erken farkettiğin için çok şanslısın daha ileri kör kütük aşıkken olsaydı daha fazla acı verirdi
Ay kızlar öyle demeyin o yaşlardaki erkekler daha fena. Ayrı bir özgüven var heriflerde. Karakterlerini oturtamamış çok var 30lu yaşlarda.Bi cacık olmaz dehlee gitsin. 20 li yaşlarla testesreron kafasına mı vurdu diyecektim ama bildiğin kaç yaşında adam heryeri ayrı oynuyor.
O yaşa kadar oturmadıysa bi cacık olmaz zaten osaatten sonra.Ay kızlar öyle demeyin o yaşlardaki erkekler daha fena. Ayrı bir özgüven var heriflerde. Karakterlerini oturtamamış çok var 30lu yaşlarda.
Birde erkekler askere gidince karakterleri oturur derler oturmayanın oturmuyor işte napacaksın o saatten sonra oturtmaya da uğraşmayacaksınAy kızlar öyle demeyin o yaşlardaki erkekler daha fena. Ayrı bir özgüven var heriflerde. Karakterlerini oturtamamış çok var 30lu yaşlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?