sizce aldatılma mı?

Böyle gıcık gıcık şeyler yapıyor tartışma olunca. Asla göstermezdi zaten ben istedikten sonra, o kadar zor ki tartışmak hemen küsüyor ve olayı daha içinden çıkılmaz hale getiriyor zaten.

Yoktu. Aldatilmissin. Kendini kandırma. İç papatya cayini , ılık duş hop yatağa misler gibi de uyu. O karaktersiz için de üzülme.

Böyle gıcık gıcık şeyler yapıyor tartışma olunca. Asla göstermezdi zaten ben istedikten sonra, o kadar zor ki tartışmak hemen küsüyor ve olayı daha içinden çıkılmaz hale getiriyor zaten.
Tamamen suçlu psikolojisi o zaman diğerlerini neden gösteriyor bana ters yani kız arkadaşı olması da ters de bi nebze onu es geçtim de emojiyle kaydetmesi birde o sohbeti açmaması herşeyi gösteriyo

Yoktu. Aldatilmissin. Kendini kandırma. İç papatya cayini , ılık duş hop yatağa misler gibi de uyu. O karaktersiz için de üzülme.
Yani zaten öyle yerden yere vurmadım kendimi daha çok flörtüm başkasıyla da konuşuyormuş gibi ha öyle mi tamam ozaman diyip engelledim heryerden. İnşallah sonradan üzülmem 2 aylık bir ilişkiydi belki o yüzden böyle aldatılmış gibi hissetmiyorum çok. Sonradan çıkmaz acısı umarım.

Haydi bir tane yakin arkadasi vardir diyelim karsi cinsten, koymustur emocisini memocisini eyvallah, 10 tane olabilir mi? Mümkün mü?
Hani bi laf vardir cok afedersin, verseler nefessiz geçelim yani bu cok yakin arkadasim vs. Tabirimle üzdüysem özür dilerim.

Biraz üzdü vala yalan yok

Sonradan ikna etmeye çalışmasın diye engelledim zaten heryerden o an gösterseydi keşke
Aldatmasa kendini ispat etmeye çalışırdı. Üstelik mesajları açmıyor. Aldatıldın. İki güzel söze kanma. İlk aldatılan da sen degilsin muhtemelen son da olmayacaksın. Kıçına koy tekmeyi keyfine bak.

Bi cacık olmaz dehlee gitsin. 20 li yaşlarla testesreron kafasına mı vurdu diyecektim ama bildiğin kaç yaşında adam heryeri ayrı oynuyor.
Ay kızlar öyle demeyin o yaşlardaki erkekler daha fena. Ayrı bir özgüven var heriflerde. Karakterlerini oturtamamış çok var 30lu yaşlarda.

Ay kızlar öyle demeyin o yaşlardaki erkekler daha fena. Ayrı bir özgüven var heriflerde. Karakterlerini oturtamamış çok var 30lu yaşlarda.
Birde erkekler askere gidince karakterleri oturur derler oturmayanın oturmuyor işte napacaksın o saatten sonra oturtmaya da uğraşmayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…